игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 344
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ако става въпрос за здравето , то дете отговаря за някакъв проблем , нещо както прочетох недоразвито , ащъркела пък е изменение към подбряване на състоянието, а ключа , че е избран провилен метод на лечение.

ето още нещо за дете -В здравословно отношение се свързва с нервите, мускули, подвижност
 а ето и за щъркел-В здравословен аспект се свързва с краката, костите, това е цитат от книгата на Зайченко.
 наистина както и при таро , картите имат доста значения , и така като карти за деня са доста общи и многозначни за тълкуване.

zimma, много точно съвпада това откъм диагнози! Дано и нещата за  подобренията да са верни!  Simple Smile

# 661
......ще има подобрение!

# 662
  • София
Добро утро, момичета!
Ето моите карти за деня:

33 Ключ                                                                      26 Книга                                                                        4 Дом

33+26+4=63 - 36=27 - пак ПИСМО, това писмо ме "преследва" Simple Smile
А като цяло за картите ми прочетох, че са тайни, които е добре да бъдет съхранени.

# 663
Привет и от мен, Флам , картите ти това показват наистина да не споделяш за плановете си пре други хора  ,вероятно това е важно за  семейството ти.
 не виждам добре тарото може ли да ми напишеш картите.

# 664
  • София
Едно съобщение извън темата тук - оказва се, че във ФОРУМА, където гледах на Таро има проблем с моето влизане, който за сега админа не знае как да отстрани. Понеже знам, че има зададени въпроси ТАМ, които обаче аз нито виждам, нито мога да им отговоря така, моля, който има желание да ги прати на мейл: flam_e@abv.bg Съжалявам за неудобството!

# 665
  • София
Привет и от мен, Флам , картите ти това показват наистина да не споделяш за плановете си пре други хора  ,вероятно това е важно за  семейството ти.
 не виждам добре тарото може ли да ми напишеш картите.

2 мечове; Звездата; 9 чаши

Нарочно не ги качвам големи, защото нали се разбрахме, че не им е тук мястото

# 666
тарото покзава един успешен ден , и изпълнена мечта или надежда , но интересно че не не намирам много прилика с Ленорман , вчерая попаднах на съпоставка на тарото с ленорман , сега ще го потърся.Ето за тези на които им е интересно.
1. Всадник - 6 жезлов
2. Клевер - Фортуна
3. Корабль - 2 чаш/ 10 чаш
4. Дом- 4 дисков
5. Дерево - 3 дисков
6. Тучи – светлая сторона – Верховная Жрица / темная сторона – Луна, Король чаш
7. Змея – Король мечей
8. Гроб - Смерть
9. Цветы - Король мечей (Кроули - 8 дисков)
10. Коса - 5 мечей, 9 мечей + Кроули
11. Метла - Король мечей, Справедливость, Император
12. Совы - 8 , 9 + 10 мечей, 2 дисков
13. Ребенок - Император, Король монет
14. Лиса - 7 мечей
15. Медведь - Глупец, Мир, Эон (Суд)
16. Звезды - Звезда
17. Аисты – Колесо Фортуны, 2 дисков
18. Собака - 8 дисков, Паж дисков, Принцесса дисков
19. Башня - Отшельник
20. Парк - 6 дисков,10 дисков, 4 жезлов
21. Гора - 5 чаш, 4 чаш, 7 жезлов, 5 дисков
22. Дороги - Влюбленные, все шестерки
23. Мыши - Повешенный, 8 чаш
24. Сердце - 2 чаш, 9 чаш
25. Кольцо – Колесо Фортуны, Справедливость, Умеренность (?)
26. Книга - 3 дисков, 7 дисков, 5 + 7 мечей
27. Письмо - Глупец, Пажи
28. Господин - Маг, Короли, мужские карты двора (Короли, Рыцари)
29. Дама – Верховная Жрица, Императрица, женские карты двора (Королевы и Принцессы)
30. Лилии - Сила, 6 чаш
31. Солнце - Солнце
32. Луна - Луна
33. Ключ - Император, 8 жезлов
34. Рыбы – Рыцарь дисков. Паж чаш, Луна
35. Якорь - Повешенный
36. Крест – Колесо Фортуны, Верховный Жрец, Отшельник

# 667
Добро утро, момичета!
Изплаших се не на шега  Rolling Eyes Картите ми за деня са Риби - Дърво - Гроб...
Изтеглих и една Таро...Познайте коя? Смърт! Shocked
Моля за помощ в тълкуването! Peace

# 668
сопред мен , не е толкова страшно .Ленорман показват , че ще напрвиш разходи за здравето си , може и купуване на лекарства да значи и притеснения. гроб и смърт са карти които покзавт край на нещо и начало на друго нещо . Промени .

# 669
Добро утро, момичета!
Ето моите карти за деня:

33 Ключ                                                                      26 Книга                                                                        4 Дом

33+26+4=63 - 36=27 - пак ПИСМО, това писмо ме "преследва" Simple Smile
А като цяло за картите ми прочетох, че са тайни, които е добре да бъдет съхранени.

Аз смятам, че ще научиш нещо хубаво, което ще си остане в дома.
33+26+4=63=6+3=9 Букет

# 670
интересно е че и на мен ми минаха такива мисли като на Веси, но досега практиката ми е показала , че комбинациите така както са описани са доста верни , изатова се придържам към тях.Ключ+ книга също си мисля че е откриване на тайна , точно обратното на съчетанието .

# 671
дбро утро и от мен ,картите ми за деня са кръст36-писмо27-жена 29  .Може би ще бъда натажена от някаква тъжна новина как мислите

# 672
не е задължително да е тъжна новината , може просто да е важна , съдбоносна.Н евиждам натъжаване в картите , а просто важно съобщение за жена.

# 673
Здравейте момичета ! Сипвам кафе и идвам да си дърдоримSimple Smile)
2 детелина+1 конник +кораб = накаква хубава вест ще ме накара да пътувам

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:41 от azadi

# 674
не е задължително да е тъжна новината , може просто да е важна , съдбоносна.Н евиждам натъжаване в картите , а просто важно съобщение за жена.

И аз смятам важна новина.

Здравейте момичета ! Сипвам кафе и идвам да си дърдорим:))
2 детелина+1 конник +кораб = накаква хубава вест ще ме накара да пътувам

Как са се подредили тези карти само. Радостна новина. Пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт