игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 362
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета , имам такъв въпрос ,ще има ли близките месеци бременност
ключ-мишки-дама-лилии-звезди-
според мен има някакви пречки ,но ще се преодолеят и ще се постигне спокойствие по въпроса .НЕ СЕ ПАДНАХА категорични карти за бременност , а по скоро постигане на  щастие .Според мен  има голяма вероятност да се сбъдне желаното.
здравей зимма наистина има голяма вероятност за бременност аз смятам че ще има някакви малки проблеми ,но всичко ще отине бързо лилии-звезди като краен резултат аз го талкувам като добър знак от съдбата ,някаде бях чела,че звездите са като знак от съдбата нашета карма ...

# 646
За картите на Зима си мисля, че опитите за дете ще са съпътствани с някакви женски проблеми, може би за жената ще е по-трудно да забременее, но трудностите ще се преудолеят.

# 647
момичета мога ли да попитам когато питането е за бременност комбинация на кои карти е твърдия отдговор бременност

# 648
да ви кажа точно кмбинация ключ и мишки говори за страх от новото , едва ли обаче жената изпитва страх , след като пита подобно нещо.Значи може да става въпрос  за други препядствия, новажонот е че всички виждаме събдване на мечта.

дете + щъркел е тъврдо бременност ,
дете + луна също говори за майчинство.
 конник + дете също е събощение за бременност

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 13:44 от zimma

# 649
Акое за първи път е нормално да се притеснява от неизвесното сами всички ,които сме маики знаеме как сме се притеснявали ,задавали сме си много въпроси така че е нормално ,но смятам че всичко сте бъде наред това са наи хубавите трепети във живота на една жена когато и предстои да създава живот

# 650
Зимма мога ли да попитан нещо на голямата подредба на картите когато картата която те представлява мъж или жена са горния ред какво означава и когато е във долния ред и по средата

# 651
ами ако е в горния ред , значи човека в момента е под влияние на емоциите и чувствата , вди се от тези чувства., ако е в срадета идеално гледаш  карти над , под него , отстрани, повече информация има, ако е долу , разчина на собствените си сили , има реална преценка за нещата.Сам контролира ситуацията , ако е в дясно , човека тряьбва да се вгелда в миналото за да открие рашанието на проблемите си.ъдещето не е опрделено и зависи от настоящите действия
 В ляво -човека не се вглежда в миналото , сложил е край , не се интересува и за него е важно бъдещето и основно планове и мечти са свързани с бъдещо развитие.

# 652
vesinko благодаря ти за отдговорите, искам да попитам за мъж и жена разделени до каде са стигнали отношенията им картите са/   букет9-кораб3-метла11-път22-птици12
Ами раздялата е придружена с караници и ядове. В момента са в лоши отношения.

Здравейте момичета , имам такъв въпрос ,ще има ли близките месеци бременност
ключ-мишки-дама-лилии-звезди-
според мен има някакви пречки ,но ще се преодолеят и ще се постигне спокойствие по въпроса .НЕ СЕ ПАДНАХА категорични карти за бременност , а по скоро постигане на  щастие .Според мен  има голяма вероятност да се сбъдне желаното.
Според мен жената се чувства ограбена. Защо другите могат от първия път, а тя да не може. С помощ ще станат нещата.

# 653
Да ви кажа нещо като обратна вързка за въпроса за бременността , .Жената сподели че има страхове наистина от това дали ще се справят  финансово и също така има известни несериозни женски проблеми .

# 654
  • София
Да дам обратна връзка на картите си Дете + Щъркел + Ключ. Ами...  аз май много трудно мога да ги свържа с изминалия вчерашен ден.  Лично аз много набързо се спретнах за кино и кафе с една приятелка (което откара цял ден, а разговора продължии до късно вечерта след това онлайн) . За мен, за вчерашния ден друго не мога да кажа...
Нещо свързано с деца - дъщерята беше на купон и се оказа, че имат заушка в компанията.
Картите Таро са близо до нещата - приятели, бързо хрумване за нещо, покана и реализация  и "канадска борба" - в конкретния случай словесна.

Почвам да си мисля все повече, че и Ленорман, както и Таро говорят различно на всеки и може би комбинациите при мен са едно, при друг друго, знам ли?!

# 655
Да дам обратна връзка на картите си Дете + Щъркел + Ключ. Ами...  аз май много трудно мога да ги свържа с изминалия вчерашен ден.  Лично аз много набързо се спретнах за кино и кафе с една приятелка (което откара цял ден, а разговора продължии до късно вечерта след това онлайн) . За мен, за вчерашния ден друго не мога да кажа...
Нещо свързано с деца - дъщерята беше на купон и се оказа, че имат заушка в компанията.
Картите Таро са близо до нещата - приятели, бързо хрумване за нещо, покана и реализация  и "канадска борба" - в конкретния случай словесна.

Почвам да си мисля все повече, че и Ленорман, както и Таро говорят различно на всеки и може би комбинациите при мен са едно, при друг друго, знам ли?!

Флам дете + щъркел е бременност , но също и пълонта на нещо , удоволствие ,нещо зараждащо се , не може на всеки на който му излезе тази комбинация да ства дума з араждане на дете .,някак не е логично и затова си мисля че при тбе е показало точно това начало на нещо хубаво и приятно и последвал успешен завършек, тоест един приятен ден , защо да не е точно ходене на кино с приятел.също така щъркел + ключ е ново решение , желание ,което искаш да постигнеш и ще има положителни изменения в тази насока.

# 656
Вероятно е така. Но какво лошо има в това. Важното е нещата да излизат верни.

# 657
Да дам обратна връзка на картите си Дете + Щъркел + Ключ. Ами...  аз май много трудно мога да ги свържа с изминалия вчерашен ден.  Лично аз много набързо се спретнах за кино и кафе с една приятелка (което откара цял ден, а разговора продължии до късно вечерта след това онлайн) . За мен, за вчерашния ден друго не мога да кажа...
Картите Таро са близо до нещата - приятели, бързо хрумване за нещо, покана и реализация  и "канадска борба" - в конкретния случай словесна.

Ами аз си мисля за тези карти, с тазои обратна връзка, може би денят ти е минал някак си безгрижно, и ако това не е типично за теб, ето я и промяната. Сборът е 27 писмо. комуникация. Това е от мен, айде и аз на кафенце.  Flowers Bouquet

# 658
  • София
Благодаря на всички изказали мнение!
Аз, както знаят тези, които ме познават макар и задочно покрай Таро - вярвам на картите. Смятам, че те показват истина, но ние не винаги разчитаме правилно езика им.
Та по въпроса за безгрижието - да! Аз си имам проблеми с гръбнака, и то няколкогодишни вече, и съм в отпуск поради това, и ходя да ме раздвижват и манипулират и вчера, от доста време насам за пръв път  се почуствах някак добре и НЕ скована! Тази карта с детето на люлката напомня на това как малко се съживих и раздвижих! Щъркелът не ми се вързва още, но пък може би Щъркел + Ключ - ново решение - вероятно желанието да се продължи по този нов за мене начин, за да се справя с този проблем с гръбнака.

# 659
ако става въпрос за здравето , то дете отговаря за някакъв проблем , нещо както прочетох недоразвито , ащъркела пък е изменение към подбряване на състоянието, а ключа , че е избран провилен метод на лечение.

ето още нещо за дете -В здравословно отношение се свързва с нервите, мускули, подвижност
 а ето и за щъркел-В здравословен аспект се свързва с краката, костите, това е цитат от книгата на Зайченко.
 наистина както и при таро , картите имат доста значения , и така като карти за деня са доста общи и многозначни за тълкуване, но е важно да се схване смисъла според мен , настроението на тона което ни показват.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 14:45 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт