игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 954
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
proxima85 -ти работиш ли с обърнати карти. все си мисля че е време да опитаме  и тях.но нека се появи и мойта приятелка,която тази седмица ми бяга от темата...зима?
  сега ще ти пусна подредбата със картите ,но ще изчакаш че отнема време ,все пак са 36 карти

# 136
  proxima85

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 15:45 от *МЕГИ*

# 137
  proxima85

ще погледнем дамата-това което в известен смисъл те занимава са надвисналите от известно време леки неприятности,които не са лично идващи от твоето семейство ,но ви засягатт,най вероятно някой от твоите близки приятели  е внесъл доза на неверни или двусмислени  движения.
 може да кажем че става дума  и за работата ти,можеби семеен бизнес или самата твоя длъжност,която изпълняваш.
 ако мога да кажа има доста неща за които да мислиш,много главоболия.
 струва ми се каточели загуба на работа,което ще те доведе до много мисли към твоето семейство.
 явяват се едни неприятни истории в брак/ако има такъв/.грижи около дете,или нещо ново което си наумила,но пък ще покажеш твърд характер.

да ти кажа много негативни карти,но пък ти си ползвала обърнати,и това не е никак маловажни,а аз си позволих да тълкувам само прави,така ги приех.

хубаво е да гледаме и на обърнати. ако имаш информация за такива пусни,аз лично още в първа тема пусках,но така си останаха във времето....

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 15:46 от *МЕГИ*

# 138
Мила *МЕГИ* много ти благодаря Simple Smile Толкова се радвам че най- после някои ми обърна внimaмние:) Да наистина има много неща над които мисля и със сигурност ще имам проблеми в нещо ново което съм намислила, понеже не уча много много, а имам изпити януари Simple Smile.
За картите нямам никаква информация а много ми се ще да започна да се занимавам, но не мога да си намеря книжката. Гледам че някои я имаше сканирана, но не мога да се свържа с никоi за да ми я прати евентуално. Но от картите таро знам че когато картата е права или обърната е от голямо значение и за това реших че и тук ще е така. Също така знам че при картите на Ленорман от голямо значение са и тези в съседство. Много ти благодаря още веднъж Simple Smile

# 139
Мила *МЕГИ* много ти благодаря Simple Smile Толкова се радвам че най- после някои ми обърна внimaмние:) Да наистина има много неща над които мисля и със сигурност ще имам проблеми в нещо ново което съм намислила, понеже не уча много много, а имам изпити януари Simple Smile.
За картите нямам никаква информация а много ми се ще да започна да се занимавам, но не мога да си намеря книжката. Гледам че някои я имаше сканирана, но не мога да се свържа с никоi за да ми я прати евентуално. Но от картите таро знам че когато картата е права или обърната е от голямо значение и за това реших че и тук ще е така. Също така знам че при картите на Ленорман от голямо значение са и тези в съседство. Много ти благодаря още веднъж Simple Smile

ИЗПРАТИХ ТИ ПОЩА НА ЛИЧНИ .. ПОГЛЕДНИ ТАМ .. ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯ КНИЖЛЕТО НА МАДАМ

# 140
proxima85-няколко страници назад има ел.книжка , а из нета много инфо ще намериш.аз лично нямам книга на ленорман,а едно съвсем малко книжле с кратки значения,които само като поглеш картинката и ще изкочи някаква асоцияция.

възможно ли е изпита да бъде отменен.
 ще имаш доста бурни дни за напред,ще те връхлитат ту едни ту други емоции и настроения.
 но пък ще имаш изключителна подкрепа от  ''вико лице''.
 пътуване което ще бъде осуетено,и тогава пак ще има един ''асансьор'' на чувства.но пък всичко ще се нареди сама ще намериш начин да подновиш иу задвижиш в посока желана от теб околните събития.

# 141
Здравейте   bouquet Искам да ви пожелая да сложите розови очила и през следващата година да сте все усмихнати и щастливи. Пожелавам на вас и вашите любими хора здраве и любов!!! Heart Eyes

# 142
Меги, щом ще има осуетено пътуване е вероятно и изпита да не се състои, може и аз да преценя сама да не ходя. За емоциите- не знам защо но и аз имам такова вътрешно усещане, че нещо ще ми се случи в емоционален план.
Много ти благодаря Simple Smile Много ви се радвам как интерпретирате с лекота картите Simple Smile

# 143
момичета празниците са хубааво нещо,но много от тях мен ме натъжават. носят ми повече носталгия и чувство на празнота  в живота ми.

обръщайте внимание на близките си,показвайте обичта си към тях и това че те са значими за вас, всеки ден. така ще ги направите щастливи а и вие ще бъдете такива.
 един ден няма да се упреквате че някой вече не е при вас,и не можете да му кажете колко много го Обичате. съответно  и друг няма да чувства липсата на топлите дни.

една коледа за много желания.
една нова година -за много мечти
една цяла година -за много успехи

# 144
малко извън картите,но защо да не потърсим ето това още  в първите дни от новата година
http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=474

от бг-мама,имало е такава тема:ВСЯКА ЗОДИЯ СИ ИМА АМУЛЕТ

Талисманът винаги е свързан с вашата индивидуалност, активизира силните страни на вашата личност и свежда до минимум недостатъците ви. Различните талисмани непременно са предназначени само за представителите на всяка от зодиите. Всеки който подготви съответната защита, може да се възползва от чудодейните свойства на своя талисман.

• Златото олицетворява познанието и съвършенството. То великолепно подхожда на Овена - първия от огнените знаци. В Египет златото е символизирало дълголетие, за ацтеките е означавало завръщане на пролетта, а в Китай с него са приготвяли напитка за безсмъртие. В труден момент златният талисман трябва да се държи в ръка - бил той самородно злато, слитък, пръстен, бижу или монета.

• Древните са смятали, че Слонът защитава от интригите и лошите погледи на недоброжелателите и дарява мъдрост. В Индия е символ на ума. Ушатият гигант стабилизира положението на своя притежател Телец в обществото, способства за натрупване на богатства, помага за разумните и интелигентни решения в бизнеса.

• Близнаците трябва да притежават ключ. Носете своя талисман в чанта или в десен джоб. Когато сте в затруднение, го подръжте в дясната ръка. Той ще ви помогне да отвоювате победа. Когато се почувствате неразположен, вземете ключа между дланите и ги разтъркайте, докато не усетите топлина.

• Луната носи вдъхновение, любов и семейно благополучие. Символ на женственост, тя изостря чувствителността и предразполага към нежност и отдаване на Раците. Носете в себе си сребърен медальон във вид на полумесец. Ако искате да защитите вашите деца или близки им направете медальон във форма на кръг от същия метал или монета, символизираща весела луна - за да намерят истински приятели.

• Звездата олицетворява реда и движението към успех. Инките са вярвали, че звездите са слуги на Слънцето. Звездата направлява съдбата за Лъвовете и позволява да предвидите бъдещето, използвайки интуицията си. Преди да направите отговорна и важна стъпка, поискайте съвет от талисмана си, който може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче янтар или кристално мънисто.

• Вярната спътница на богинята Атина - Совата - символизира мъдростта и постоянството за Девите. Смята се, че този, който види нейния полет с настъпването на нощта, го очаква прекрасна новина. Ако вие се безпокоите за нещо, изчакайте залеза на Слънцето и вземете глинено изображение на Совата или перо от тази птица в ръка - ситуацията със сигурност скоро ще се проясни.

• Везните имат нужда от сърце. Този талисман символизира жизнените сили, стремежа към познание и успех в разкриването на всевъзможни тайни. Със своето сърце египетският бог Птах създал Вселената. Сърцето подсказва изхода от любовна ситуация даже когато тя е прекалено заплетена. Носете го в себе си във вид на медальон или брошка. Материалът, от който е направен, е без значение.

• Скорпионите трябва да носят жаба. Древните египтяни са смятали, че това земноводно същество символизира разума, плодородието и промяната. Наречена "водна жаба", тя покровителства бременните жени. Фигурката трябва да бъде направена от малахит или зелено стъкло. Докосвайте талисмана в момент на опасност или в минути на неутолими страсти.

• Бръмбарът помага на Стрелеца. Според древните египтяни той символизира възкресението или зараждането на нов живот. Обитателите на долината на Нил са правели фигурки на бръмбар от яспис. Това е емблемата на верността и дълголетието. Подобни талисмани ще ви придадат увереност в собствените сили.

• Козирогът има нужда от костенурка. Твърдата черупка символизира небесния свод. В Япония на младоженците подаряват костенурка като залог за здраво и многодетно семейство. Направете фигурка от пластелин или друг материал, изобразяваща костенурка, когато почувствате, че губите самообладание и силите ви напускат.

• Ангелът - това е вашият двойник, съвестта ви, покровителят на Водолея.

Той изостря интуицията, дарява ви с интелигентност, далновидност, прозорливост. Разговаряйте с порцелановата или стъклена фигурка всеки ден. Помолете го за помощ, когато наистина имате нужда - не трябва да го правите за незначителни неща и дреболии.

• Рибите трябва да имат раковина. Според древните поверия - "Ако хвърлена във вода раковина се задържи на повърхността - това е добро предзнаменование. Ако потъне - трябва да бъдете изключително внимателни". Счита се, че огърлица от раковини предпазва от любовни неприятности. Символ на майчинството, раковината дарява покой и радост. Тя подчертава вашето очарование и ви предпазва от клевети по ваш адрес. Ако ви стане тъжно - поставете я на слънчевия сплит. Символ на сексуалността - раковината възпламенява желание.

# 145
момичета празниците са хубааво нещо,но много от тях мен ме натъжават. носят ми повече носталгия и чувство на празнота  в живота ми.

обръщайте внимание на близките си,показвайте обичта си към тях и това че те са значими за вас, всеки ден. така ще ги направите щастливи а и вие ще бъдете такива.
 един ден няма да се упреквате че някой вече не е при вас,и не можете да му кажете колко много го Обичате. съответно  и друг няма да чувства липсата на топлите дни.

една коледа за много желания.
една нова година -за много мечти
една цяла година -за много успехи

Този съвет е много важен, това трябва да е като наша филосовия за живота, а ако се отклоним от нея, животът ще ни припомни какво наистина е важно. ОБИЧАЙТЕ!!!
Това е моят камък:
38. ТЮРКОАЗ
ИМЕ : от Турция.

ГЕОЛОЖКИ ДАННИ : Цвят: от светлосин до синьозелен, непрозрачен. Твърдост: 5 – 6.

ЗДРАВЕ : Подходящ при страхови неврози, пази организма от болести и вредни влияния на околната среда. При нервни и психически разстройства.

АСТРОЛОГИЯ : За всички, но предимно зодиите Скорпион, Стрелец, Риби, Лъв, Близнаци, Телец

АМУЛЕТ : Свещен камък на Тибет. Камък на фараоните. При Маите символизира Бога Небе. Предпазва от бури, страх, отрова на гърмящи змии. Тюркоазът е бил известен винаги като камък на здравето, щастието и успеха. Според арабите при изневяра от жената камъка потъмнява. Камък на Късмета. НОСИ ЛЮБОВ

Надявам се скоро да си го купя.

# 146
да докладвам:мисията започата сега давидим картите какви ще ги покажат Mr. Green
весело изкраване на Новата година: много любов и здравеSimple Smile

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 16:19 от Вятър

# 147
ЧЕСТИТА НОВА 2010ГОДИНА. НЕКА ТЯ Е ПО УСПЕШНА ОТ СТАРАТА, ДА НИ НОСИ МИР И ЛЮБОВ!!

# 148
мислих си по картите, които  МЕГИ  ми  изтегли.... 1 вото з амен е твърде широко, като събитийност  само за 1 човек си мисля картите на мадам правят ли така? да говорят повече отколкото ги питат? и за повече неща?
 а за 2- се надявам  да се объкрвам от собствените си страхове и от мечката в 1 поредба

# 149
За много години на всички във форума! Бъдете здрави, обичани и късметлии през новата 2010г.

Наздраве ! За много години!

Общи условия

Активация на акаунт