игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 395
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
  • София
      Zimma, благодаря!
      Ще взема скоро и аз да се науча да ги схващам  Blush

# 406
Наистина се радвам че си в темата Флам.

Цурето 66- 9 букет----29  жена ----    22 път----------     21планина
неразбрах тази планина теглена карта ли е ?
Според тези карти излиза че жената до този човек е любезна  и очароветелна и да сякаш има избор който трябва да се направи, но в мемента има пречки , или по точно отлага се избора .от тези карти това мога да кажа.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:05 от zimma

# 407
за една приятелка изтеглих три карти за заминаване в чужбина .дабли ще стане?
лилии-звезди-гроб
макар да казват картите че ще се размине с мечтата си зачужбина , сбор и разлика е букет и куче , аз мисля че точно когато надеждата е изгубена , ще има подкрепа от приятел и ще се осъществи намерението. вие ккаво мислите.
По скоро за момента е неин блян, мечта.

# 408
Благодаря момичета Simple Smile
Искам да ви питам вие сами на себе си като си редите карти  после излизат ли верни посланията им ?
Да. Само, че понякога аз си мисля за едно, а то отговаряло за другото.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 13:46 от vesinko

# 409
Флейм,според мен ще започнеш нещо ново днес,което ще ти донесе успех,или вътрешно удовлетворение  Simple Smile При всички случаи хубави карти , както каза и зимма  Peace
Цурето66,според мен между тези двамата има пречка да са заедно,жената ще замине,а той ще остане сам и тъжен  Sad

# 410
  • зад кестените

Цурето 66- 9 букет----29  жена ----    22 път----------     21планина
неразбрах тази планина теглена карта ли е ?
Според тези карти излиза че жената до този човек е любезна  и очароветелна и да сякаш има избор който трябва да се направи, но в мемента има пречки , или по точно отлага се избора .от тези карти това мога да кажа.

zimma Картите ги разбърках и теглих произволно като през цялото време си мислех за тях.    Да,откакто ги знам те постоянно имат някакви паланове за заминаване , но все нещо ги спира.Nightwish жената уж не е лош човек но е много капризна и като че ли иска неината дума да е последна... Нямам вести от тях и незная какво вече да си мисля .Сега ще гадая за дамата Падна се и лисицата ---метлата---пръстена..  Тази комбинация въобще не ми харесва , прелича  ми на кавга .Дано греша .Как мислите Вие ?

# 411
Цитат
Падна се и лисицата ---метлата---пръстена.. 
лъжа отностно някакъв спор , конфликтотностно лъжа мога да кажа че пробелмите се въртят  около сърдечните неща. то и простена го пътвърждава де. Неразбиране , спорове , конфликти които угасват и пак  се повтарят отностно отношения.Неприятно и е за двете страни.Като че ли не си скриват емоциите тези хора. отдавна са заедно така излиза поне. пак ще се оправят нещата , просто става въпрос з аедна повторяемост при тях.

# 412
отностно продажба на земя ще стане ли това. Ирене !
 метла-мъж-дете-дърво-писмо.
възможно е нещата да се уреждат между двама мъже. струва ми се че мъжа който излиза тук  не е много сговорчив на тази тема , или поне периода сега е напрегнат и човека е нервен.По скоро е второто защото се вижда че иска да го продаде има такива намерения.Според мен  ще успее , ще се наредят нещата , мъжа ще прояви "талант "в продажбата ,може и приятел да помогне.Ще получи новини , съобщение ,макар отговора да не е съвсем категоричен.От тезикарти се вижда че има намерения стабилни за продажба , и новини около нея , но категоричността ми липсва и дърво и писмо и луна като сбор между тях са с неопределени отговори.
ти и мъжа от преди време.
детелина -куче-парк-писмо-птици.
значи според картите и мен ,излиза че с този човек може да се чувстваш добре , може да бъдеш щастлива, доволна.Май и други хора мислят така.този човек  е верен приятел и в чувствата си също е такъв.Мисля че е възможно скоро да получиш известие , покана дори .Излиза че ще има доста съобщения между вас , преговори,ще трялва да се вземе решение между две неща , може да са мъже , може да са две възможности във вски случай ще има доста вълнения и дори безпокойство около този човек и събитията /съобщенията/ както се очертава.
сегашния човек  и ти.
слънце-сърце-птици-куче-дърво.
излиза че той има доста силни чувства към теб ,любов.Вълнение , желание да говорите.Ще говорите , приятелски , загриженост .добро приятелство и добър съветник може да е този човек.
 иска ми се обаче да види нещата в голяма подредба.
 опрдеих предварително бивщ(шия мъж да бъде представен от облаци, сегашния джентълмен , ти си дамата.

първото което ми нпарви впечетление е че в мемнта ти сама се ограничаваш в желанията и мечтите си които ми се вижда са свързани с обвързване в брак излиза обаче че става въпрос з асегашния човек.Тоест имаш ограничения , препядствия за обвързване с него.Надяваш се тайничко на няккаво съобщение от него.някакво съобщение от жена ли чакаш и да не би тази жена да има нещо общо /позната /на този бившия .Да не би тя да ти носи новини от него? Ако е така внимавай да не подведе в нещо тази жена.Струва ми се че ще се чуете с този бившия , съобщения , смс-и, доста ще се развълнуваш дори може д асатва въпрос за ново начало . Така разбирам картите .Да не би пък тази змия да е негова приятлека !Излиза че връзката ви е пракъснала /пръстен + гроб./, някяква неочаквано събитие ще изясни нещата или ще се стяабалзират между вас.П повод някакви пари ли ще се видите , ли пък на някакво празненство не мога точно да разбера.Важното е че има шанс за стаблизиране на нещата между вас.Този сегашния ами той те иска , търси ключа към щастието ви заедно.Зад  теб излиза че неочаквано си прексанала връзка, отношения в коята е имало любов.Пред теб едно колеблание за промени дори страх от ново начало мога да кажа.По отношение на този сегашния се чудиш , страхуваш се да вземеш решение /мишки + път/Картите не с акатегорчини ккаво може да стане .Просто се вижда разговори с бившия и  изясняване .Обвързване и със сегашния невиждам. То картите не вземат решения вместо нас, но някак насоката е по добра към бившия или поне ти очакваш нещо от него , /съобщение , контакт/ съжалявам не мога нищо конкретно да кажа какво може д асе случи , нека и другите да дадат мнение.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 16:26 от zimma

# 413
Здравейте и тук Simple Smile и аз вече реших да се престраша и да продължа не само с разглеждането, но и с тълкуването на картите. Не се и съмнявам, че ще срещна помощ от вас и тук. Започвам с две карти -за деня.
Паднаха се МЕЧКА 15 + КЪЩА 4.
Моите карти са към книжката на Алмаз и не можах да ги открия за качване. Много са красиви също Simple Smile

Според тълкуването им в книката и двете много си приличат. Застъпват се думи като - възрастен мъж,дом, стабилност,недвижимо имущество, закрила...както и дълготрайно влияние.
Ще се радвам на вашето мнение.
Въпрос? Сборува ли се 15+4=19 КУЛА заради някакъв допълнителен отговор?

# 414
за мечка и къща ,някаде бях чела че също означава -влиятелен родител newsm78

# 415
Здравейте и тук Simple Smile и аз вече реших да се престраша и да продължа не само с разглеждането, но и с тълкуването на картите. Не се и съмнявам, че ще срещна помощ от вас и тук. Започвам с две карти -за деня.
Моите карти са към книжката на Алмаз и не можах да ги открия за качване. Много са красиви също Simple Smile

Според тълкуването им в книката и двете много си приличат. Застъпват се думи като - възрастен мъж,дом, стабилност,недвижимо имущество, закрила...както и дълготрайно влияние.
привет  Лу ан,
да карсиви са картите ти.
мечка + къща може да сатвавъпрос за влиятелни родители.или просто подкрепа от близки хора . неразбрах защо и ти и Флам теглите по две карти за деня.Нщо съм пропуснала сигурно.по принцип се теглят и руските форуми по три.И се сборува и вази 36 при по голям от 36 резултат ,като се отчета това. характерно при картите на Ленрмоан с авръзката с числата и нумрологичните подходи , руснаците го практикуват така. В английиските форуми несрещнах такова събиране или вадене на числа просто три карти .Но Според мен играят роля сборовете като допълнително изясняват нещата.

# 416
Благодаря за бързото включване,zimma и Ирене2. Това за двете карти го видях от flam_e Grinning...изтеглям и трета карта - ЩЪРКЕЛ 17
общ сбор 15+4+17=36 КРЪСТ

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 16:02 от ЛуАн

# 417
ЛуАн, наистина красиви карти! Peace Според мен трите изтеглени означават, че си родена за майка и съпруга, имаш подкрепата на семейството и родителите си, а и ти ги подкрепяш, кръстът по принцип означава нещо съдбоносно, но при теб в случая " съдбоносното" е твоята топлина и семейна закрила, които тръгват от теб и се връщат отново към теб...
Цурето66, тази жена ми се струва използвачка ooooh!

# 418

Щастливо семейство. + Щъркелите ще кажа, преместване.

# 419
Пак благодарности за включването Heart Eyes
Nightwish, много си права.
vesinko, това за преместването е интересно като идея newsm78

И пак да предложа, на който се интересува от книжката на Алмаз "Картите на Мадам Ленорман", имам я като файл и мога да я изпратя на електронна поща.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 18:12 от ЛуАн

Общи условия

Активация на акаунт