игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 409
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
Лу он  на мен ще ми е интерсно да погледна тази книжка .Ще ти пиша на лични за имейла ми.Благодаря!
отностно къща + щъркел - обновление , може и преместване както казва Веси. Но това са карти за деня нали? в такъв случай бих казала че става въпрос за нещо новичко което ще засили стабилостта в семейството.

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 16:35 от zimma

# 421
Зима, извини ме , но голямата подредба за кого е?? Като видя продажба и  мисля ,че е за мен,,

# 422
този път не е за теб !

# 423
Лу он  на мен ще ми е интерсно да погледна тази книжка .Ще ти пиша на лични за имейла ми.Благодаря!
отностно къща + щъркел - обновление , може и преместване както казва Веси.
Пощата ти е пълна, и аз исках да ти пиша Wink

# 424
Благодарности на ЛуАн за книжката!  Hug На първо четене - много интересна!!!
Зимма, с риск да стана нахална, ще ми направиш ли все пак една голяма подредба за новото място?  Flushed
Може и да не е веднага, когато имаш време и желание....
Къде се загуби Меги?  Thinking
Със закъснение, но все пак, Луна7, да ти е жив и здрав Виктор! Да расте усмихнат, весел , умен и красив!   bouquet
Азади, какво стана с твоята продажба?
Цвете, четеш ли ни? bye

# 425
Nightwish, пак заповядай Grinning Дано ти е все така интересна.
Момичета, интересно ми е дали сте си правили Ленорман. Нумерологические расклады (не знам точно как се превежда) и дали вашата карта на личността, наистина отговаря на вас по някакъв начин.
http://www.ezosite.ru/token/lesson/lesson_40.html

Моята карта на личността е...№32Луна, направо щях да падна от изненана, но пък и какво друго да ми се падне Mr. Green

# 426
ЛуАн, останах изненадана, май наистина е вярно това с картата на личността, при мен се припокрива сто процента!  Shocked

# 427
  • зад кестените
  bouquetБлагодаря за отговорите момичета zimma  моите близки са такива каквито ги описваш .Всичко ври и кипи при тях , да отдавна са заедно,ревнуват се взаимно и все се оплакват един от друг
Nightwish . май има нещо такова като зная как стрикно си премерва нещата и контактите с хората....
Цурето66, тази жена ми се струва използвачка ooooh!
ЛуАн благодаря и аз за линка с номерологичен Ленорман 
според него аз съм ключ незнам доколко е добра тази карта много таиствена по мое мнение.

# 428
Цурето66,така както аз тълкувам картата КЛЮЧ като лична според мен си човек с аналитичен ум, по - скоро клониш към точните науки (математика,физика,информатика), намираш изход от всяко положение, без да се паникьосваш излишно....
Картата на ЛуАн ЛУНАТА потвърждава онова, което казах преди :женственост,интуиция,човек - домошар, обича да се занимава с домакинството, семейните традиции са важни за нея.
Извинявам се, ако съм досадила с моите "интерпретации"... Embarassed
Не се чувствам и наполовина толкова добра като Зимма и Меги!   bouquet

# 429
ЗИММА изкам да ти направия комплименти много добре тълкуваш картите просто виждам че успяваш да уловиш точно много ясно всичко.Наистина нещата са точно както си ги видияла, тайно се надявам бившия да се появи и очаквам наистина тези разговори ,за които си споменала не пропускам да ти кажа че наистина имам колебания големи за сегашния наистина се страхувам да направия своя избор защото тук има неща,които ме притесняват и никак не са за подминаване.Нещата преди да са започнали да стават сериозни вече има проблем ,които не е никак малък ,а пък да кажме че хората се учат от грешките си е добре ,но понякога отново правиме същите и е непростимо.Аз съм на мнение че не трябва да се доверяваме изцяло на картите избора разбирасе е наш,но понякога те дават насоката на проблема ,за което имаме мотив да се замислим в/у всичко което се случва .Много ти благодаря за подредбата .

# 430
Картата на ЛуАн ЛУНАТА потвърждава онова, което казах преди :женственост,интуиция,човек - домошар, обича да се занимава с домакинството, семейните традиции са важни за нея.

Ама си права, права и пак права Simple Smile и нещо повече - приела съм Луната за мой символ още преди да чуя за таро и ленорман.
Хайде и аз стига съм бъбрила, до утре на кафе  lalalala

# 431
Добро утро момичета,
 искам да допълня за карта ключ- тя отговаря на хора които притежават аналитичен ум и които проникват навътре в нещата.Хора уверени в себе си.Умни , находчиви,отстояват  позициите си и трудно се отказват от мнението си.Трудно възпримета мнението на другата страна.Имат нестандартно мислене.това е карта на решителността .Може да се каже че този тип хора извличат поуки от  предишни грешки.Самостоятлност , независимост, всичко което отваря и затваря врати.
луната- интуитивни хора , духовно богати,мечтателни , емоционални ,чувствителни. Срещнах че се нормални на ръст често със сини , зелени , сиви очи, пропорционално сложени.Имат голяма потребност от хармония , влизат в положение на другите хора , готови да помагат .Често сменят настроенията си.Артистични , имат способности д апредчувстват нещата.Имат склонност към депресии.Хора които търсят признание и одобрение.

# 432
Добро утро !! Сипвам кафе на всички ви Simple Smile))

Захвана ли сте интересна тема , но да ви кажа при мен излиза ,че съм карта №10
Споделете моляя ви нещо и за нея
Благодаря ви !

а и капртите ми да дена са :
10коса +букет+риби

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 09:19 от azadi

# 433
Карта коса говори за импулсивност , ако те" настъпят" ще отвърнеш , че може и тъпкано дори.Човек който си прави сметката.Това е решителен човек  ,действен" .
 За мен  една карта не може изцяло да характеризира човек , но може би най общо и най- характерното за личността изтъква. Преди време бях правила и с тарото нещо подобно но там май беше по точно като описание на личността.
 за деня като че ли приятна изненада ще имаш , вероятно в работата ,може да е от жена , и от материален характер. Някакви пари които не си очаквала .

# 434
Карта коса говори за импулсивност , ако те" настъпят" ще отвърнеш , че може и тъпкано дори.Човек който си прави сметката.Това е решителен човек  ,действен" .
 За мен  една карта не може изцяло да характеризира човек , но може би най общо и най- характерното за личността изтъква. Преди време бях правила и с тарото нещо подобно но там май беше по точно като описание на личността.
 за деня като че ли приятна изненада ще имаш , вероятно в работата ,може да е от жена , и от материален характер. Някакви пари които не си очаквала .

Зима, изуми ме .. Много правилно го каза за мен .. Ама как си пасва , не е истина ..
Дано и за деня да ее точно

Общи условия

Активация на акаунт