игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 445
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро и спорен ден
аз съм ключ Wink

# 436
Харесвам тази тема  за картите на Мадам, защото тука е пълно с различни хора - кой ключ, кой, луна , кой коса , но всички сме обединени от идеята да си помагаме с каквото можем.

На времето хадих на един курс за бизнес секретариSimple Smile). Жената която водеше курса беше от старата генерация- една такава / сериозна , строга/ с манталитет на стара мома, но това беше маска Simple Smile, и накрая на курса направи на всеки номерологичен хороскоп .Simple Smile) Оказа се ,че групата в която бях се допълваме една  с друга Simple Smile) . Казвам го, защото и тука се получава същото . Това ме радва много .
Често казвам - Няма случайни неща !

# 437
добро утро и от мен Laughingи аз мисля че няма случайни неща в живота Laughing

# 438
Азади здравей вчера забравих да ти пиша също че излезна благоприатна година за бизнес Laughingсъщо някаква помощ от чужбина дали е нещо с работата незнам  Laughingсъщо ще предприемете много хубава почивка лятото  пътешествие може да е друго море не нашето Laughingи то ще бъде много важно за теб защото ще има каточели обновяване на отнушенията с човека до теб.

# 439
Добро утро момичета,
 ...
луната- интуитивни хора , духовно богати,мечтателни , емоционални ,чувствителни. Срещнах че се нормални на ръст често със сини , зелени , сиви очи, пропорционално сложени.Имат голяма потребност от хармония , влизат в положение на другите хора , готови да помагат .Често сменят настроенията си.Артистични , имат способности д апредчувстват нещата.Имат склонност към депресии.Хора които търсят признание и одобрение.

Е, зимма, ако ме познаваше, едва ли щеше да ме опишеш по точно.

# 440
Азади здравей вчера забравих да ти пиша също че излезна благоприатна година за бизнес Laughingсъщо някаква помощ от чужбина дали е нещо с работата незнам  Laughingсъщо ще предприемете много хубава почивка лятото  пътешествие може да е друго море не нашето Laughingи то ще бъде много важно за теб защото ще има каточели обновяване на отнушенията с човека до теб.
Дари , надявам се да е така както казваш...
ще следя нещата и ще ви уведомявам периодично .

# 441
Добър ден на всички ,а какво ще кажете за 35 котва  Hug

# 442
  • зад кестените
Напълно съм съгласна че няма случайни  неща и аз мисля така.  bouquet zimma ,Nightwish ,  bouquet Характеристиката която дадохте  за моята карта е вярна , поне така ме характерезират и хората които ме познават .Припомняски си рождените дати
на важните мъже в живота ми тез с които ме е свързвала работа любов приятелство се оказа че всичте са 8  една особенна карта, зловеща на пръв поглед но тези хора осмиците винаги са били моята сродна душа.Докато при важните жени в живота ми е разнообразно заобиколена съм от вякакви числа.
Ще съм благодарна ако получа повече информация за връзката между 33  и  8

# 443
Добър ден на всички ,а какво ще кажете за 35 котва  Hug

за мен котва е символ на надеждата .. Ти си човек на когото може да се разчита , уповавайки се на символа - закотвиш ли се - няма преместване . Дълго обмисляш нещата преди да вземеш решениеSimple Smile)
Може и да греша...

# 444
котва -бойни , решителни , уравновесени.За тях е важна спокоиствието , гаранция , застраховка че нещата ще се поучават.честни , силни готови да помагат.Уверени.Силен ,твърд  характер , сатабилни ,здраво стъпили на краката си.Не са фалшиви  ,демонтсративни хора , казват нещата такива каквито са.Верни хора.Може да се разчита на тях.
осмиците - ще ти го дамна руски директно -Темный мужчина, сильный, с темными или черными волосами. Имеет в большинстве случаев колючий взгляд. Медиальный человек с таинственным характером.
Според мен  човек  на промените , ако съде по харкатера на картата едно умира друго се ражда , то това трябва да са хора кое(ито лесно се изправят  на крака след поражение или неуспех и го примет  нормално това , положително и продължават напред с нов устрем.Реалисти. Хора на промените.Може да се каже че са метериалисти в известен смисъл.Ако трябва да им се даде съвет  то е да премислят нещата преди да действат.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 11:21 от zimma

# 445
благодаря зимма наистина нещата които си написала относно котва и 8 са вярни всеки човек трябва да намери себеси да слага всичко на везните макар и да натежават понякога .

# 446
azida имаш право котвата е надежда и наистина аз поне съм човек които трудно променя нещата ,нали има една поговорка 10 пъти мери 1 режи,но понякога и това не помага ,човек винаги трябва да има надежда и винаги да преценява кое за и против.

# 447
azida имаш право котвата е надежда и наистина аз поне съм човек които трудно променя нещата ,нали има една поговорка 10 пъти мери 1 режи,но понякога и това не помага ,човек винаги трябва да има надежда и винаги да преценява кое за и против.

ЕЕЕ, радвам се и аз да се почувствам полезна с нещо Simple Smile)

# 448
Здравейте момичета !Следя ви коментарите всеки ден и се уча .Това с номерологичния Ленорман много ми хареса.Според излисленията аз съм карта- лилий. Някой може ли да ми каже нещо по подробно за тая карта ,ако не е нахално  и за карта пръстен
  bouquet

# 449
Лилии - делови човек  , разсчетлив , хармоничен , не обича спорове , конфликти , умиротворител. Приятен човек, благороден.Сексуален тип.Артистичен човек , естет , обича красивото , постъпките му са по зрели за възрастта , обича семейството .Властническо поведение, обичат тези хора разкоша , с красиви маниери и начин на изразяване.Мога да направя аналог със зодия Везни и Венера.
пръстен - контактни хора, последователнви в действията си.
Лесно се привързват към другите.Имат  нужда от партньор и се стремят да създадат тясна връзка с него.Отношенията , добрите отношения са най важни за тези хора.Търпеливи , преданни , искренни.Спокойни хора.

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 14:28 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт