игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 392
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
Към ЛИЛИИ бих добавила още : добродетелен, чист човек, стремящ се към справедливост, състрадателен, отговорен, висша справедливост, идеал, съвършенство - това са стремежите му, философски тип.
За ПРЪСТЕН - договор, съглашение, споразумение, връзка, контакт, обвързване, брак; може да се тълкува и като "омагьосан кръг", ситуация без изход, а също и като "змия, захапала опашката си" - вечния кръговрат на живота; в повседневен план - скъпоценности, бижута, пари, украшения, ако характеризира човек : принципен, затворен човек, недоверчив,въртящ се в кръг от едни и същи проблеми, мисли, хора, не обича новото, но пък е стабилен, може да се разчита на него, думата му на две не става, каквото обещае - изпълнява...
Моята лична карта е КНИГА  Wink

# 451
книгата тези хора са умни , загадачни , дори може да се каже закрити /интроверти/ , привлекателни.Элегантный, замкнутый человек с загадочным взглядом, фигура от стройной,нормальной до сильной.Волосы в большинстве случаев от светлых до каштановых.
Тайнствени хора , необичат да говорят за себе си много а и за другите, не се разкриват лесно, не говрят много за желанията и мечтите си.Труднодостъпни хора.Много любознателни начетени .Обичат да работят  с факти , документи , книги.харсват загадките , новите неща .

# 452
Много ви благодаря момичета-zimma ,nightwish  за бързия и изчерпателен отговор .  bouquetНещата ,които сте написали са много точни. Във връзка с номерологията и картите таро преди много време една приятелка ме заведе при едрин мъж. Той гледаше на карти таро. Изчисляваше персоналната  карта  като събираше броя на буквите на името ти с броя на буквите на майка ти. И като ги събра при мен каза ,че съм 13 карта-смъртта ,което доста ме изплаши ,поради факта че той беше казал на тая моя приятелка неща които се бяха сбъднали.Не помня точно какво ми каза, само си спомням че каза да  нося винаги нещо червено

# 453

Това са картите ми за деня.
По Зайченко - конник+сърце=любовно обяснение, а мишки +сърце = подновена връзка след раздяла.Само конник освен новина,движение е даден също като млад мъж, любовник.
Какво ли очаква "горката Луна-домошарка" Laughing

# 454
  • Den Haag
Здравейте за първи път влизам тук, може ли едни карти за мен, аз ли трябва от някъде да си изтегля  Rolling Eyes

# 455
ЛУ АН аз мисля че ще имаш разправия в къщи по точно с половинката...някакви грижи..може да са с финансов характер или свързани с пътуване ..а може да имате и гости скоро у вас Laughing

# 456
по картите на Луан , аз мисля , че няккави мисли я тормозят  , при това са свързани с любов или отношения .Неприятни чувства свързани със сърдечни дела.Чувство на несигурност , съмнение.

# 457
Здравейте за първи път влизам тук, може ли едни карти за мен, аз ли трябва от някъде да си изтегля  Rolling Eyes
Ако искаш може да попиташ нещо , утре ще изтегля карти .

# 458

Това са картите ми за деня.
По Зайченко - конник+сърце=любовно обяснение, а мишки +сърце = подновена връзка след раздяла.Само конник освен новина,движение е даден също като млад мъж, любовник.
Какво ли очаква "горката Луна-домошарка" Laughing

За мен е лоша новина или страх за човек близко до сърцето

На зима кутията е пълна.

# 459
И пак да предложа, на който се интересува от книжката на Алмаз "Картите на Мадам Ленорман", имам я като файл и мога да я изпратя на електронна поща.

До "колежките", на които съм пратила книгата.
Имате ли проблем при отварянето на файла, защото на една от дамите тук не се отваря и търсим причината.

Зимма, Весинко, Дария -много благодаря за мненията.Много са различни и, а на този етап за деня не мога да потвърдя никое от тях.
Много е полезна всяка информация за да се трупа опит Heart Eyes благодаря

# 460
ЛуАн аз отворих книгата, много благодаря. Тези дни ме няма много вкъщи и не мога да ви смогна  Shocked.

И аз съм съгласна, че личната карта много добре определя, поне моята същност. Аз съм ЛИЛИИ. А какво ще кажете за карта ДАМА отнасяща се за мъж. Thinking

nightwish  благодаря за поздрава!!!

Добре дошла на ЗИМА, а МЕГИ каза, че няма да я има тези дни.

# 461
  • София
И пак да предложа, на който се интересува от книжката на Алмаз "Картите на Мадам Ленорман", имам я като файл и мога да я изпратя на електронна поща.

LuAn, ЛуАн, искам и аз, моляяяя  Blush   

flam_e@abv.bg

Предварително благодаря! 
    bouquet

# 462
Разбира се flam_e , радвам се че и аз мога да ти услужа с нещичко

# 463
Добро утро !  Време е за кафе момичета !

гроб+лисица+птици+конник +къща=?????

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 11:57 от azadi

# 464
Добро утро !
На линия с кафе и тоново теми за изпити  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт