игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 761
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
какво мислите ще се случи между мъж и жена , подредбата не е за мен.
конник-слънце-лисица-планина-път
според мен  някакво хубаво позитивно съобщение , мисли за минало и бъдеще.Ентусиазъм и желание .позитивизъм.Като че ли риска който ще се поеме ще бъде така да кажа оправдан, но картите говорят за една скрита връзка , рискована.нещата ще се преосмислят ще се намери решение , за съжаление не виждам какво , но според мен  излиза че все пак ще бъде поет риска за нещо повече в тези отношения.След това идва стреса и търсенето на решение и намирането на такова .Друго не мога да кажа а вие ккаво мислите да помогнем на момичето ?

# 481
та по въпроса за изгубената вещ , се паднаха
 кораб-кръст-писмо
тосет някъде където си била вече то е ясно това де , може и нещо свързано с пътуване да е било и още нещо там ми се струва че е имало негативни емоции в смисъл обвинения , може да се те критикували нещо .сбора е букет тоест подарък излиза че ще я намериш книжката.
 също ми хремна че може да е и при други важни документи пратена някъде.

# 482
Здравейте момичета !Ще ми помогнете ли  да ги разгадая тия карти -23-17-18 -мишки-щъркел- куче А въпросът е свързан с отношенията ми с един мъж  Praynig

# 483
Здравейте момичета !Ще ми помогнете ли  да ги разгадая тия карти -23-17-18 -мишки-щъркел- куче А въпросът е свързан с отношенията ми с един мъж  Praynig
Буквално кражба на ново хубаво начало. Нещо е станало между вас.

какво мислите ще се случи между мъж и жена , подредбата не е за мен.
конник-слънце-лисица-планина-път
според мен  някакво хубаво позитивно съобщение , мисли за минало и бъдеще.Ентусиазъм и желание .позитивизъм.Като че ли риска който ще се поеме ще бъде така да кажа оправдан, но картите говорят за една скрита връзка , рискована.нещата ще се преосмислят ще се намери решение , за съжаление не виждам какво , но според мен  излиза че все пак ще бъде поет риска за нещо повече в тези отношения.След това идва стреса и търсенето на решение и намирането на такова .Друго не мога да кажа а вие ккаво мислите да помогнем на момичето ?
Аз мисля, че и двамата тръпнат в очакване да се случи нещо хубаво, но после идват съмнения да не би да се случи нещо, ама как да се предодолеят проблемите, по кой път да хванат. Това си е колебание и страх от нещо хубаво да не се провали.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 11:29 от vesinko

# 484
  • зад кестените
zimma    bouquet благодаря за тълкуването , а сега ако може ми помогнете да разтълкувам картите за едно съвсем младо момиче .Скарала се е много жестоко с приятеля си , можели да ми кажете за подобна ситуация как да и подредя картите ...На първо време и изтегли следните три карти кръст  ......лисица........книга  ............. на мен ми се струва че кавгата е станала под влияние на недоброжелателка и мисля че няма да се стегне до раздяла

# 485
Зима, Весинко нямате пpедстава колко сте пpави  bouquet Няколко пъти се случва така ,но аз продължавам да имам малка надежда  и страх ,че отново всичко ще се провали. В крайна сметка да разбирам ли ,че нещатата ще продължат както преди

# 486
Цитат
кръст  ......лисица........книга   

за мен проблема идва от интриги и приказки от,, доброжелателна ,, приятелка,която е намесена ,но книгата показва ,че във всяка връзка трябва да има мъдрост и отстъпки трябва да се научиме да прощаваме

# 487
zimma    bouquet благодаря за тълкуването , а сега ако може ми помогнете да разтълкувам картите за едно съвсем младо момиче .Скарала се е много жестоко с приятеля си , можели да ми кажете за подобна ситуация как да и подредя картите ...На първо време и изтегли следните три карти кръст  ......лисица........книга  ............. на мен ми се струва че кавгата е станала под влияние на недоброжелателка и мисля че няма да се стегне до раздяла
Мисля, че момичето е научило или ще научи някаква недотам прекрасна тайна  Sad Не ги виждам като двойка вече...

# 488
И аз мисля, че момичето е научило тайна, която я е наранила и ядосала...или ще научи

# 489
Момичета, стискайте ми палци, утре пак съм на изпит!  Sad Луднах от нерви!
Теглих за изпита ( моля макс7 да ме извини  Laughing Laughing Laughing) Паднаха се Облаци - Кръст - Луна, общ сбор Детелина  Rolling Eyes Е, какво значи това?
Че ще бъде трудно, ама накрая добре или? Thinking
Изпокрили сте се всички  newsm43  food010 Елате на кафенце...

# 490
  • зад кестените
Nightwish О, разбира се че ще ти стискаме палци  Hug  претеснението е разбираемо но когато си подготвена ,    всичко смятам  че всичко ще е наред . благодаря за прогнозата  мили момичета     bouquet а сега да попитам за моето девойче  от скарването повече не са се виждали    това че има друга дама е сигурна че има .Въроса е има ли макар и малка надежда те двамата   отново да са   заедно .Девойчето  си изтегли тези карти   
змия .....................мишки...............коса.......................Аз   мисля    че   това е малко   вероятно да   стане.

# 491
 Привет на всички ! Успешна седмица Simple Smile), Слагам кафето и идвам !
15мечка +33ключ +24сърце+35катва+8гроб

това са ми картите за деня и ще се радвам да коментиратеSimple Smile
Благодаря ви !

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 09:33 от azadi

# 492
Момичета, стискайте ми палци, утре пак съм на изпит!  Sad Луднах от нерви!
Теглих за изпита ( моля макс7 да ме извини  Laughing Laughing Laughing) Паднаха се Облаци - Кръст - Луна, общ сбор Детелина  Rolling Eyes Е, какво значи това?
Изпокрили сте се всички  newsm43  food010 Елате на кафенце...
Значи за този изпит , значи картите показват  важността на този изпит  з атеб и колко се чувсваш уморена , направо изтощена.Общия резултат е метла 11 , разлика детелина-2 ,
излизат разговори , някакво недразумение, но все пак мисля че крайния резултат  ще е Ако въпроса е дали ще си вземеш изпита положителен.Иначе картите  по скоро описват  как се чувстваш.
Добро утро Азади!

# 493
Момичета, стискайте ми палци, утре пак съм на изпит!  Sad Луднах от нерви!
Теглих за изпита ( моля макс7 да ме извини  Laughing Laughing Laughing) Паднаха се Облаци - Кръст - Луна, общ сбор Детелина  Rolling Eyes Е, какво значи това?
Изпокрили сте се всички  newsm43  food010 Елате на кафенце...
Значи за този изпит , значи картите показват  важността на този изпит  з атеб и колко се чувсваш уморена , направо изтощена.Общия резултат е метла 11 , разлика детелина-2 ,
излизат разговори , някакво недразумение, но все пак мисля че крайния резултат  ще е Ако въпроса е дали ще си вземеш изпита положителен.Иначе картите  по скоро описват  как се чувстваш.
Добро утро Азади!

Привет Зима!!

# 494
Привет на всички ! Успешна седмица Simple Smile), Слагам кафето и идвам !
15мечка +33ключ +24сърце+35катва+8гроб

това са ми картите за деня и ще се радвам да коментирате:)
Благодаря ви !
днес  явно ще се наложи да използавш  по твърди , силови начини за постигане на твоето и това ще е свързано в сферата на чувствата.Става въпрос  за прекалено доверие в някого и явно ще откриеш нещо в тази връзка.

Общи условия

Активация на акаунт