игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 44 467
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
Zdrsveite, izvenqvaite, 4e taka nabarzo, no tezi dni nqmam mnogo vreme. Kakvo mislite za tezi karti
10kosa-23mi6ki-20gradina-2detelina-krast
Vaprosa e za deteto mi. Kak e sas zdraveto? Imam nqkakva informaciq, no re6ih da pitam i kartite.

32luna-28maj-31slance
Tova e dali 6te ima sre6ta s maj do 1 mesec?
Mnogo blagodarq na otzovalite se drugata sedmica 6te se vklu4vam po-4esto.  bouquet
Със сигурност среща с мъж до един лунарен месец. За детето май е имало посещение при лекар.

Благодаря, Веси!

За малкият, мишки+градина го приемам, като хората около нас, които не са много добронамерени и от там идват проблемите, те не че са толкова сериозни, но преди около 2 год имахме едно преживяване: просто изведнъж загуби сили, а той е много жизнен, правихме му всякакви иследвания и всичко му беше наред, а той едва шаваше, и накрая го заведохме при една баба да му бая и до половин час взе да се оправя. Така де, смятам, че имаме подобни проблеми сега. Не знам как да приема този кръст, че съдбата му помага или..., неприятности?

Преди малко го накарах да изтегли 3 карти за здравето: дърво+коса+конник и още 3 за отучняване детелина+конник+кула, и да има нещо бързо ще отмине.
Странното е, че ми гледаха тези дни на карти и жената попита нещо за крачето му, дали не го е ударил нещо, а конника отговаря за краката. Ще се радвам и вие да изкажете мнение.

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 17:40 от ЛУНА 7

# 616
Zdrsveite, izvenqvaite, 4e taka nabarzo, no tezi dni nqmam mnogo vreme. Kakvo mislite za tezi karti
10kosa-23mi6ki-20gradina-2detelina-krast
Vaprosa e za deteto mi. Kak e sas zdraveto? Imam nqkakva informaciq, no re6ih da pitam i kartite.

32luna-28maj-31slance
Tova e dali 6te ima sre6ta s maj do 1 mesec?
Mnogo blagodarq na otzovalite se drugata sedmica 6te se vklu4vam po-4esto.  bouquet
Със сигурност среща с мъж до един лунарен месец. За детето май е имало посещение при лекар.

Благодаря, Веси!

За малкият, мишки+градина го приемам, като хората около нас, които не са много добронамерени и от там идват проблемите, те не че са толкова сериозни, но преди около 2 год имахме едно преживяване: просто изведнъж загуби сили, а той е много жизнен, правихме му всякакви иследвания и всичко му беше наред, а той едва шаваше, и накрая го заведохме при една баба да му бая и до половин час взе да се оправя. Така де, смятам, че имаме подобни проблеми сега. Не знам как да приема този кръст, че съдбата му помага или..., неприятности?

Преди малко го накарах да изтегли 3 карти за здравето: дърво+коса+конник и още 3 за отучняване детелина+конник+кула, и да има нещо бързо ще отмине.
Странното е, че ми гледаха тези дни на карти и жената попита нещо за крачето му, дали не го е ударил нещо, а конника отговаря за краката. Ще се радвам и вие да изкажете мнение.
Здравей Луна !!  Вдействителност картите  дърво+коса+конник са за здравето. Моята интерпетация е следната : Научила си за здравето на детето си нещо...Изясняващи карти детелина+конник+кула за мен това е: Бързо решение на здравословния проблем /няма за какво да се притесняваш, / а кулата е символ за мен на болница /или все пак ще има посещение при лекар за твоето лично спокойствие,че детето ти е здравичко..
Така мисля аз

# 617
Аз кулата я пиех като стабилност, но наистина може да е посещение при лекар, болница, ще видим. Благодаря, Азади!

# 618
Аз кулата я приех като стабилност, но наистина може да е посещение при лекар, болница, ще видим. Благодаря, Азади!
Няма защо Луна7 .. Всичко да минава и заминава бързо и безболезнено

# 619
Да виждате в тези карти бременност?  newsm78

31 Слънце, 13 Дете, 12 Сови, 9 Букет, 1 Конник
Сбора е 30 Лилии и по другия метод 12 Сови.
Въпроса беше в момента има ли бременност. Възможно ли е, ако виждате някакъв положителен отговор всъщност картите да го дават за следващ период от време?

# 620
Да виждате в тези карти бременност?  newsm78

31 Слънце, 13 Дете, 12 Сови, 9 Букет, 1 Конник
Сбора е 30 Лилии и по другия метод 12 Сови.
Въпроса беше в момента има ли бременност. Възможно ли е, ако виждате някакъв положителен отговор всъщност картите да го дават за следващ период от време?
Може да е по натам./1 до 3 месеца/ Птиците и конника говорят за очакване на тази може би дълго чакана бременност. Момиче е моята прогноза.

# 621
Веси, точно това си помислих за Птиците, че в случая говорят за страх (наистина е дълго чакана). Другото ми усещане беше, че предстои, не че вече е факт (както беше зададен въпроса). Ама значи някога в близките месеци ще я има  според картите Laughing ?

# 622
Веси, точно това си помислих за Птиците, че в случая говорят за страх (наистина е дълго чакана). Другото ми усещане беше, че предстои, не че вече е факт (както беше зададен въпроса). Ама значи някога в близките месеци ще я има  според картите Laughing ?
От един до три месеца!

# 623
  • София
Флам разговор по телефона с мъж.Спор.

vesinko, обещавам да кажа как е минал деня, когато мине  Wink, но ми е интересно защо така тълкуваш картите - четеш значенията някъде или усещане?
Това, което аз имам като тълкувания е:

Писмо + Пръстен
" официально оформленные отношения (предложение руки и сердца)"
Пръстен + Мъж "большое значение каких-либо отношений, необходимость взять на себя ответственность"  
Все става дума за голяма сериозност на някакви отношения, за което лично аз бях учудена.

Първото което видя в едни карти винаги ми е най вярно. После гледам значенията ако имам колебание.
Писмото е комуникация, птиците са разговори,караници, ядове, леки проблеми.Мъжа е ясен.

vesito, Simple Smile Wink Simple Smile сега разбрах защо твоето тълкувание ми се стори странно, не си погледнала номера на средната карта вчера - беше пръстен, не птици!

Да дам обратна връзка - всичко това, която показаха картите бяха неща от миналото, от преди повече от 20 години! Сякаш получих писмо от...оня свят вчера. Многократно, гледайки телевизия, пътувайки, разхождайки се, каквото и да правя се сещах за човек, сякаш го виждах даже, с когото съм била свързана почти брачно преди много години и който, мир на праха му, не е сред живите... Та така...

Инак, ако трябва да говоря за събитийно, битово ниво - Тарото сякаш също показа нещата - КОлесницата + 2П - точно с тези им картинки - бях на представяне на втората книга на моята кръстница, беше благотворително събитие, в някакъв смисъл беше "извисено" като Колесницата и беше "предствление" пред хора и публика като 2П. Кралица чаши съм аз самата и целодневното ми настроение вчера.

След малко ще кача днешни карти, пък да видим

# 624
Ами съжалявам. тези карти са ми странни и не съм ги видяла явно правилно. Даа, птицата носи пръстен в човката.

# 625
  • София

13 - дете                                                                    17 - щъркел                                                                      33 - ключ

За тълкуванията на тези пише - бременност или нови бизнес планове; ново решение - май ако обобщя по принцип е хрумване за нещо ново

Тарото качвам по-скоро за да не си ги забравя аз, не за да очаквам коментари тук (не е мястото), затова намалих и размера им  Wink

# 626
  • София
P.S. vesito, знаеш ли кое още ми стана интересно, сега се сетих. Вчера, като си видях картите се сетих, че някъдеее си съм чела, че се проверява и картата с номер получен като производен от номерата на излезлите, т.е.:
27+25+28=80 - по-голямо от 36, значи вадим 36 ->
80-36=44, което е по-голямо от 36, значи вадим още веднъж 36, т.е. ->  
44-36=8 - ковчет(саркофаг). Вчера това ме стресира малко, но сега си давам сметка, че съвсем се върза!

В този ред на мисли днешните карти са: 13+17+33=63 -36=27 - писмо  ....ще вииидиииммм

# 627
Да. Раждане на нещо ново. Идея, бременност или друго, което ще има успех.
До сега съм познала на 4 приятелки за бременност.
Дете + Щъркел за мен е гаранция за бременност.
Сбор 27 писмо
2+7=9 Букет
Ще бъде като подарък.
Дете + Букет= Момиченце

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 13:52 от vesinko

# 628
дали има и други желаещи.........!
 айде ще напиша , значи казва жената там , че изпита е взет от някалко опита , втория опит.
 Аз бях предположила  да , но не обранах внимание на двойната карта Път . Общо погледнато ги познваме нещата , ама някак  детайлно би било още по добре.

ммммммм,  да кажа моите мотиви - ясно писмото дава документ, но някъде смътно ми е останало в съзнанието, че  пътят на неподходящо  място 9 според мен в случая) е знак за трудности и  печки;
ако е взет от 2 път- релано от 1 не е; т.е. има 1- не и 1 -да;  кога е питано преди 1 път (явяване на изпит) ли?

Цитат на: Sulza в Събота, 30 Януари 2010, 19:56
Възможно ли е, ако виждате някакъв положителен отговор всъщност картите да го дават за следващ период от време?

по тези  карти би трябвало да е в близко бъдеще-:)- вемето понякога е малко напред или назад Mr. Green

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 17:14 от Вятър

# 629
  • София
Да. Раждане на нещо ново. Идея, бременност или друго, което ще има успех.
До сега съм познала на 4 приятелки за бременност.
Дете + Щъркел за мен е гаранция за бременност.
Сбор 27 писмо
2+7=9 Букет
Ще бъде като подарък.
Дете + Букет= Момиченце

vesito, сакън!!! Аз не съм в репрудиктивана възраст, а другата жена вкъщи е ученичка!!!
То... гадно това, което се сетих, но преди време така една приятелка, която гледа на Таро казваше на друга, че бременна, бременна, а то се оказа голяма киста Sad

Денят още не е свършил, ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт