игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 755
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Азади , може и среща да е ,не е задължително пътуване , но приятгна изненада със сигурност.

сега едно подреждане за отношения как ще се развият , не е за мен.
________________ 10 11 12____________
|
|
4 5 6_____________1 2 3_______________7 8 9
|
|
________________ 16 17______________
|
________________ 13 14 15____________

Първа група /1,2,3/ това е развитие от миналото карта 1- към настоящето карта 3
Тоест какви са били отношенията в началото как са се развили, изиминили и какви са сега.
2 група-/4,5,6/-карти на питащия.Картите показват характера на питащия , как се вижда в тези отношения , какнво чувства към партньора
3група-7,8,9 – Партньора. Характеризира съответно патньора и неговите отношения.Какво той чувства , как се отнася към питащия и как  вижд аотношенията им.
4група-10,11,12 – Цел.за какаво съдбата ни е дала тези отношения.Урока който трябва да научим от  отношенията , знанията и опита който ще получим.
5група 13,14,15-Перспективи на развитие-показва бъдещето на отношенията, как те ще се развиват.Тези карти трябва да се разглеждат заедно  с картите под номер 3
16 карта  – ПРедупреждение - показват  от какво е необходимо да се опасяват в тези отгношения
17 карта – съвет
123 - звезди -облаци-детелина -имало е реализирана мечта ,но отношенията са били помрачени , объркани и в момента са неясни.
456-кръст-кула-парк -питащата не вижда надежда , чувства се самотна , изолирана от другите околните близки и приятели.
789-котва-ключ-змия -чувства се в безопасност , и е изпалзвал хитрост и мъдрост.Като че ли е спокоен.
10,11,12-слънце-куче-букет-..... може би трябва да се научи да цени приятелството незнам.
13,14,15-конник-птици-дете-излиза че жената , ще получи някакви новини , които ще я развълнуват.Вероятно обаждане или съобщение за уточняване на ситуацията.
16 - сърце , според мен не бива да пламва голяма любов в тези отношения.
17 -гроб- съвета е .....предупреждава за възможни проблеми които могат да възникнат.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:19 от zimma

# 676
Азади , може и среща да е ,не е задължително пътуване , но приятгна изненада със сигурност.
Ха, дано!  Като изключим,че е 2-ри февруари,иска ми се да са хубави новини Simple Smile))

# 677
Зима. Не ми харесват изобщо тези карти.Имали са нещо хармонично тези хора, но всичко е отишло по дяволите. Мъжа си има друга според мен и позицията му е доста твърда по въпроса. Жената си мисли дали не е по правилно да се разделят официално.Ако продължават така и двамата ще си налекат доста мъки.Писано им е било да са страхотна двойка. Нещо се е сгафило.
И аз смятам, че не трябва да има любов между тях. По добре е да няма.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 13:16 от vesinko

# 678

сега едно подреждане за отношения как ще се развият , не е за мен.
________________ 10 11 12____________
|
|
4 5 6_____________1 2 3_______________7 8 9
|
|
________________ 16 17______________
|
________________ 13 14 15____________

Първа група /1,2,3/ това е развитие от миналото карта 1- към настоящето карта 3
Тоест какви са били отношенията в началото как са се развили, изиминили и какви са сега.
2 група-/4,5,6/-карти на питащия.Картите показват характера на питащия , как се вижда в тези отношения , какнво чувства към партньора
3група-7,8,9 – Партньора. Характеризира съответно патньора и неговите отношения.Какво той чувства , как се отнася към питащия и как  вижд аотношенията им.
4група-10,11,12 – Цел.за какаво съдбата ни е дала тези отношения.Урока който трябва да научим от  отношенията , знанията и опита който ще получим.
5група 13,14,15-Перспективи на развитие-показва бъдещето на отношенията, как те ще се развиват.Тези карти трябва да се разглеждат заедно  с картите под номер 3
16 карта  – ПРедупреждение - показват  от какво е необходимо да се опасяват в тези отгношения
17 карта – съвет
123 - звезди -облаци-детелина -имало е реализирана мечта ,но отношенията са били помрачени , объркани и в момента са неясни.
456-кръст-кула-парк -питащата не вижда надежда , чувства се самотна , изолирана от другите околните близки и приятели.
789-котва-ключ-змия -чувства се в безопасност , и е изпалзвал хитрост и мъдрост.Като че ли е спокоен.
10,11,12-слънце-куче-букет-..... може би трябва да се научи да цени приятелството незнам.
13,14,15-конник-птици-дете-излиза че жената , ще получи някакви новини , които ще я развълнуват.Вероятно обаждане или съобщение за уточняване на ситуацията.
16 - сърце , според мен не бива да пламва голяма любов в тези отношения.
17 -гроб- съвета е .....предупреждава за възможни проблеми които могат да възникнат.
Напълно безнадеждна връзка! Мъжът е "зает", "ангажиран", жената напразно се надява ( може дори да я използвал за секс  Embarassed), чувствата са повече от нейна страна, той е безразличен  Crossing Arms

# 679
  • зад кестените
zimma   bouquet благодаря за тълкуването , а сега ако може ми помогнете да разтълкувам картите за едно съвсем младо момиче .Скарала се е много жестоко с приятеля си , можели да ми кажете за подобна ситуация как да и подредя картите ...На първо време и изтегли следните три карти кръст  ......лисица........книга  ............. на мен ми се струва че кавгата е станала под влияние на недоброжелателка и мисля че няма да се стегне до раздяла
Мисля, че момичето е научило или ще научи някаква недотам прекрасна тайна  Sad Не ги виждам като двойка вече...
Здравейте момичета давам обратна информация за  случая .
наистина младежите се разделиха .Момчето просто от дълго време и е изневерявал  но не е имал смелост да и признае

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 12:23 от цурето66

# 680
  • зад кестените
. има ли макар и малка надежда те двамата   отново да са   заедно .Девойчето  си изтегли тези карти   
змия .....................мишки...............коса.......................Аз   мисля    че   това е малко   вероятно да   стане.
Тук подцених  влиянието на змията , тя се оказа по силната в  случая.

# 681
. има ли макар и малка надежда те двамата   отново да са   заедно .Девойчето  си изтегли тези карти   
змия .....................мишки...............коса.......................Аз   мисля    че   това е малко   вероятно да   стане.

Тук подцених  влиянието на змията , тя се оказа по силната в  случая.
и според мен няма-  ако се опитва да е с този младеж, то нещата са обречени на лъжи  мишки/,които ще е покосяват/коса/ постоянно,научавайки за неговите изневери /змия/

# 682
не намерих да съм коментирала тези карти ,но в случая змия + мишки са страхове и ощетявания, а най силна е косата , и в съчетание на мишки с коса наистина говори за раздяла , докато в предната ситуация става въпрос  за измяна и намеса на трети човек  - лисицата във връзката , и разбира се лъжа , при това става въпрос  за разкрита лъжа .или по точно предупреждението да не се разкрива тайната , защото явно е довела на практика до раздялата.Но вторите карти са по конкретни и говорещи за раздяла от първите според мен.

# 683
  • зад кестените
     Hug Благодаря за тълкуването момичета.Така е било.    Още повече че момичето се доверявало както разбрах впоследствие на недоброжелатели който са имали интерес те да се разделят. 
А сега ще ви помоля Praynig да  ми погнете да разгадая следната ситуация .Една дама  зададе въпрос какво си мисли за нея мъж  и   си изтегли    следните карти 
26книга   27писмо   32 луна  35котва  24сърце   1коник  29жена   
Според мен тя ще научи нещо приятно в смисъл че е оставила следа в сърцето му .Но дали е  така...... newsm78

# 684
     Hug Благодаря за тълкуването момичета.Така е било.    Още повече че момичето се доверявало както разбрах впоследствие на недоброжелатели който са имали интерес те да се разделят. 
А сега ще ви помоля Praynig да  ми погнете да разгадая следната ситуация .Една дама  зададе въпрос какво си мисли за нея мъж  и   си изтегли    следните карти 
Според мен тя ще научи нещо приятно в смисъл че е оставила следа в сърцето му .Но дали е  така...... newsm78
аз смятам,че мъжа тайно се надява да спечели любовта на жената тои можеби ще сподели своята любов към нея по вечерно време ,но общо взето картите са хубави мислия че ще има любов между тях

# 685
ето и моя вариант на тълкуване :За мен нещата са следните Simple Smile) Жената ще получи известие от мъжа,в продължение на един месец ще има сърдечни и здрави отношения, определено ще е кани да пътуват заедно
Вижда се разкриване на сърдечни чувства на мъжа към жената.. Дали не е влюбен този човек?!:)))

# 686
Обича я, с тиха, вярна, сигурна любов...Винаги е зад/до нея, подкрепя я...Ще има признание от негова страна, до месец нещата ще се изяснят напълно, възможен е брак...

# 687
момичета а какво ще кажете за мъж какво мисли за нея и дали сте са заедно отново  конник1-жена-книга26-риби34-лилии30     

# 688
момичета а какво ще кажете за мъж какво мисли за нея и дали сте са заедно отново  конник1-жена-книга26-риби34-лилии30     
Да, заедно ще са, мъжът е стабилен, жената също, на път са да си изяснят какво искат, здраво стъпили са на земята, морални, хубави хора...

# 689
Здравейте и от мен, днес зададох тези въпроси към картите:
Ще си намеря ли работа този месец:
30лилии-18куче-12птици - мисля, че ДА, ще стане с помощ от приятел

Попитах в каква сфера ще е:
22път-5дърво-33ключ - това с пътя се чудя в две насоки ли ще е или защото ще пътувам, ключа отговаря за техническа работа, а това с дървото в сферата на здравеопазването ли???
Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт