игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3

• 43 759
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Момичета  bouquet какво ще кажете за тази комбинация мъж-звезди-жена -луна -змия
Въпросът ми беше ,дали ще се съберем отново ,но така като гледам тая змия май нямам шанс  .Вие как мислите/

# 691
Здравейте и от мен, днес зададох тези въпроси към картите:
Ще си намеря ли работа този месец:
30лилии-18куче-12птици - мисля, че ДА, ще стане с помощ от приятел

Попитах в каква сфера ще е:
22път-5дърво-33ключ - това с пътя се чудя в две насоки ли ще е или защото ще пътувам, ключа отговаря за техническа работа, а това с дървото в сферата на здравеопазването ли???
Какво мислите?

Аз мисля, че ще има забавяне на работата. Неочаквани пречки. Може би точно нещо в здравеопазването ще бъде.

Момичета  bouquet какво ще кажете за тази комбинация мъж-звезди-жена -луна -змия
Въпросът ми беше ,дали ще се съберем отново ,но така като гледам тая змия май нямам шанс  .Вие как мислите/
С тоя мъж между две жени.. Май не.

# 692
Здравейте и от мен, днес зададох тези въпроси към картите:
Ще си намеря ли работа този месец:
30лилии-18куче-12птици - мисля, че ДА, ще стане с помощ от приятел

Попитах в каква сфера ще е:
22път-5дърво-33ключ - това с пътя се чудя в две насоки ли ще е или защото ще пътувам, ключа отговаря за техническа работа, а това с дървото в сферата на здравеопазването ли???
Какво мислите?
Отговорът е ДА, работа в сферата на туризма, комуникациите...Динамична среда....

# 693
На пръв поглед за едната мечтае или тя за него, а за другата се колебае.

# 694
а някой ще се трогни
 ли и на мен да ми дръпне едни карти за работа?? Кога и какво ще е ?

# 695
Луна, мисля че е точно така макар че не сме виждали от доста време(жевем на различни места) Нали знаеш че женската интуиция е много силна и понякога нещата просто се усещат .Може би картите описват настоящата ситуация ,но не дават конкретен отговор. Не зная как да формулирам въпроса ,за да се получи надявам се по конкретен отговор

# 696
а някой ще се трогни
Азади, питах дали ще имаш работа до 2 месеца?
14лисица-32луна-28мъж- много не ми е ясно Thinking- лъжливо предложение ли, заблуда?
Ако иска някой да даде по-добра наредба ще хвърля още веднъж.

# 697
а някой ще се трогни
Азади, питах дали ще имаш работа до 2 месеца?
14лисица-32луна-28мъж- много не ми е ясно Thinking- лъжливо предложение ли, заблуда?
Ако иска някой да даде по-добра наредба ще хвърля още веднъж.
Благодаря за бъзата реакция Луна !

# 698
И аз ти изтеглих карти азади  Въпросът беше ще си намериш ли скоро работа При мен излязоха дом -птици - съце

Първото кето ми хрумна беше че ще подновиш някаква работа която си работила преди В

# 699
Азади, и аз ти хвърлих три карти, и при мен излезе лисицата  Thinking
Лисица - Слънце - Куче...
Според мен някой ти пречи да си намериш работи или ти дава лъжливи надежди, "жертва" си на някаква лъжлива информация, която с помощта на приятел ще обърнеш в твоя полза...Ако питаш дали ще си намериш работа скоро, отговора е ДА, по - скоро отколкото мислиш, но според мен не търсиш, или поне не ти се започва в действителност, така ти е добре...
Ако питаш за сфера на работа - търговия, администрация...

# 700
Азади, и аз ти хвърлих три карти, и при мен излезе лисицата  Thinking
Според мен някой ти пречи да си намериш работи или ти дава лъжливи надежди, "жертва" си на някаква лъжлива информация, която с помощта на приятел ще обърнеш в твоя полза...Ако питаш дали ще си намериш работа скоро, отговора е ДА, по - скоро отколкото мислиш, но според мен не търсиш, или поне не ти се започва в действителност, така ти е добре...

администрация...- УЦЕЛВАНЕ НА 100% . тЪРСЯ НО НЯМА ОБЯВИ

# 701
Азади, и аз ти хвърлих три карти, и при мен излезе лисицата  Thinking

администрация...- УЦЕЛВАНЕ НА 100% . тЪРСЯ НО НЯМА ОБЯВИ

Ще изпадне, до две седмици чакай обаждане, разпитай познати, приятели ( кучето!) Peace

# 702
Прегръщам ви всички които се отзовахте, и ви благодаря от цялото си сърцеSimple Smile) Ще дам обратна връзка ако излезе нещо ...Вярвайте много ме зарадвахте ... Simple Smile) Благодаря на всяка една от вас !!!!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 15:28 от azadi

# 703
азади нека и аз да ти метна ... картите ,които ти истеглих са дом4-ключ33-букет9 смятам,че имаш голям шанс да намериш работа желанията и усилията няма да са напразни,ще намериш решение на проблема

# 704
  • зад кестените
    bouquet  bouquet  bouquetИ Аз дъм благодарна за бързия и най вече благоприятен отговор  който всички ни дадохте, моята близка ще остане доволна като го чуе. Heart Eyes
азади аз не съм от най знаещите но си позволих  и аз да ти направя едно гадание  паднаха ти се 22път  32 луна     25пръстен  
и смятам че картите ти са добри ,  ще почнеш работа скоро може би в друг град      ще имаш  подписан договор.Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт