Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Много ви благодаря, момичета!
А пък вчера вечерта получавам и картичката на Кати с пожелания... Пък и тия бебенца, които Блондич ги е сложила да си играят на новата тапицерия

Нали и аз като тебе мъжото си чакам, но не като се подпирам на коремчето, а в предстартова позиция 

.Нищо интересно при нас 
.Все едно багера е минал отгоре ми,ама ей сега ще се съвзема 
Да ти е жива и здрава свекървата... и браво за нейния най-голям личен успех - мъжото ти! И другите й деца, ако не е самичък /може да си ни споделяла, обаче ми убягва
За да оползотворим максимално всяка възможност, изпречила се на пътя ни
. Както винаги, в последния момент ще се разбере и ще трябва да си " напъхам двата крака в една обувка"....

...иначе така подаръчете без повод прави човека не че се оплаквам 

Не съм чела за дечицата в Лефкосия, трябва да питам моите хора за подробности... абе поне при мен това е било невъзможно
Та звъннало се на вратата, майка ми се стреснала, капнала се на глезена и се навела да го близне с пръст
да му се не видят и сервитьорките
да изкарат човека по бели гащи
Но това момиче каза че всичките тези неща ги е крала и понеже не вярвала в тези неща не ги е спазвала . Та съжаляваше че всичко на лицето на детенцето се е появило и се е пипала първо там.
Благодаря и на теб и на останалите,които ни мислите с Йоана
Май се надява да е на свекър ми,което поради хиляди причини или по-скоро поради това,че нямам нито една такава да го кръстя на него няма как да стане
Не мога да смогна да ви изчета и да драсна два реда на бегом
верно много лош късмет. Послушай Цвети и изключете телефоните следващия път 

- те тия бебоци туй от което се подават изотвътре е един голям дядо-Коледов чувал...и в тоя контекст ги свързах с подаръци да има за всички от сърце и т.н.посвещението
/, че просто ще се възползваме от вълшебния дух на Коледата да си/ви го напожелаем коледното чудо, пък зорлем срокове няма да поставяме за сбъдването му - Той дядо Боже си знае работата
- това е казано и към двете ви с най-сърдечната ми приятелска лИбоФ
,аз пък не мога да се отлепя от форума,и току се хванем за гушите
...и май най-накрая си взеха още един...