Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

...защото там не се изисква тази карта...поне една моя позната която все още не е регистрирана ...ходи и би ваксина на детенцето в болницата в Ларнака!!!
много съм боса още в този фейсбук,но поне Галче намерих
Едната ми е племенница,другото на приятели дете...........
И до там! 
въпреки че ми е доста забъркано 
.., ама за съжаление имам твърде "услужлива"памет
Много вярно, душе, но услужливата памет има и една безспорна добра страна: натрупванията се наслагват и смилат така, че извличаш истински действен опит, а не само бла-бла
И в един момент цялата болка и горчивина се е изчерпала, но богатството на опита е останало. Трябва само да се стремиш въпреки него да се съхраниш, да не се пречупваш, да останеш верен на себе си и нуждите и стремежите си. А ти, виждам, се справяш прекрасно
А кога точно го чакаш малкия Овньо?
първо успех с имиграционните. Личните амбулаторни карти или както се наричат в Англия имате ли ги или само имунизационния календар? По принцип имунизационният календар би трябвало до е синхронизиран в рамките на ЕС, но аз съм попадала на отклонения между различните държави-членки. За хепатит Б, добре е да се ваксинирате, като се има предвид успеваемостта на тази болест в последните години. Но трябва да сравниш тежестта на имунизационните календари в Кипър и Англия по години, може да присъстват същите елементи, но в различна поредност. Мисълта ми е, да не претоварите една имунизационна година за сметка на друга, заради отклоненията
...абе май ми се мерна и блонди ама де я загубих
...и Язе съм от същата партия "фейсбук непричьом"
щото до днес имах само една гола регистрация с основни данни в профила /без снимки/ и до тук