Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

и това лазурно небе.............. Винаги го свързвам с Кипро-то

Ама не мож ми отрече, че точно когато нямах време и се включих, нацелих и момент, в който красноречието щеше да ми изневери 
Ама ако много се откъснеш натам ще прибегна.
.
бе какво има Бог да дава, 'земи си го ти... И ми навяват на едни такива философски мисли от гимназията, че основната разлика между Запада и Изтока е да се мисли като за личност, която сама управлява живота си /в някакви рамки и ограничения/, или пък за съдба, спусната ти отгоре, на която си изцяло подчинен... Та все съм се питала ние българите къде се намираме по този вододел, за да не бъда излишно критична

....от нЕма на къде и закуска ви приготвих /тъй де, да не е да точа само лиги
/..., а тя наш`та...
...
.., което мен ме устройва идеално, щото няма до последно да съм в чуденка и да дебна за да пусна новата тема
преди някой да вЪ`Й `Спреварил и краднал бизнес-идеята

.., ама за съжаление имам твърде "услужлива"памет
Не се притеснявай за другото, демек за картата - вие сте по-редовни и от мен в момента
Той може да я подаде тази декларация, както и аз се бях наканила преди да плащам за цялата година, обаче как стоят нещата с плащането
Ако не е дължал нищо, не би трябвало да има проблем. По начина, по който си го описала, ще звънна да питам

Досега се пробвах с теб и