Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

...но няма начин...устискай още малко то не остана...после ти ще празнуваш 
приготви ли тиганите 
..направо сте за завиждане..разходка как мечтая за токова нещо
..кратко и сладко
..от мен плънката бг,от нея шев и кройката
...иначе почти навсякъде се пиеше диетично безалкохолно
..Тази сутрин.(в 01 часа .),ходихме на коледно бинго за 10000Е,
...това е само по празниците
и дума да не става за пилеене на пари и време
...та
така,а тъпите кипърки,не разбират от майтап
... та такива му работи..утре обиколкота продължава
и да не се влоши положението,че и докторите утре не работят
.. 

...
Руло `Стефани` с карт. пюре:
.., но празнува днес, защото /частично 
---- А за събличанката викаш задръстена работа тва кипърките
... Особено ме изпълни тоя лайт-мотив с катеричока, дето на фона на спасителните подвизи на останалите животни, през цялото време сървайвърът му беше как да си опази жълъда
(важи включително и в контекста на социалната "еволюция"

..., ама пак добре че навреме се усетих преди да кликна на "публикувай", че цялото ми писание щеше да се затрие, пък аз таман на словоохотливост се отприщих...
за изпитите... Пък на 31-ви хубаво да се накараш на ски и заради мене 
и бързам да пейстна преди пак да е прекъснал нета...
нали трябва да има поводи zа праzнуване
Не е много празничен този филм, но тези дни си припомних и гледах някои нови... пък и това филмче е със субтитри на инглиш, което помага на не-албано-говорящите 

Сигурно е бил и много вкусен! И много ме кефи "лентичката" ти. Май и аз трябва да си сложа подобна, но леко преработена: От моето психично разтройство страдат другите, аз му се наслаждавам!
Муцка,и на мен ,мила, ми се видя много тоzи път,ама тук са въвели от няколко години една нова система по университетите,която е много интенzивна и натоварена....наскоро стачкуваха и едно от исканията беШе да се премехне въпросната Болоня Бачелор...и така....не остана...другата седмица в понеделник вече ми е първия..и zабелижи само от 17 до 19 часа

дето го е практикувал благоверния ти -"къпане на червеи"
... И на теб прекрасни коледно-новогодишни празници!
шЪ си пишем неизвинени отсъствия...
че с толкоз мерак си купих такъв още лятото, пък срамото - още не съм го сефтосала