В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН
Винагичестит имен ден на твоята половинка...
Десита..чак те съжалих Hug Hug,някои на ски други четат Joy...но няма начин...устискай още малко то не остана...после ти ще празнуваш newsm10
Жу Hug Hug
Веси newsm78 приготви ли тиганите newsm78 за рибата...или ще наловиш прясна от ,,псарогората,, hahaha
Блонди..раздвижихте кокалите на въздух Peace..направо сте за завиждане..разходка как мечтая за токова нещо hahaha..скоро не ми се е случвало hahaha
Анче спокойствие ааааааааа smile3501..кратко и сладко Peace
Лина..честито допълнение в гардероба Peace
Цвети..рамантична коледа на свещи newsm78,,не е лошо,но дано все пак  не се повтаря Peace
Мирелеееееееее... Hug Hug бре човек де се изгуби newsm78....какво стана по,,въпроса с магданоса, newsm78
Азеле Hug

При нас празниците вървят в пълен оборот hahaha...Вчера се събрахме 5 семейства и видяхме сметката на едно прасенце Peace(за приготвянето на което участвахме и ние с мама Heart Eyes..от мен плънката бг,от нея шев и кройката Joy) ,една пуйчица...и много други вкусотиии..и по кипърски от ядене на ядене и пак ядене hahaha...и само ядене,но нали вече съм им свикнала не ми прави впечатление tooth...иначе почти навсякъде се пиеше диетично безалкохолно rotfImao..Тази сутрин.(в 01 часа .),ходихме на коледно бинго за 10000Е, Mr. Green,не ме бийте всеки път казвам за последно но нееее ..пак там,и тази вечер не ни се усмихна късмета,трябваше ми 13,а излезе 31 Mr. Green и ги взе паричките комшията по маса Twisted Evil,а аз от стискане да ми излезе числото,днес имам мускулна треска на г.зо rotfImao...направо бях бясна Mr. Green.А днес беше наш ред да посрещаме ние в къщи[smilie=smile3521.gif]....и веселбата продължи до преди малко   и покерче играхме Embarassed...само не си мислете,че съм хазартна личност smile3532...това е само по празниците hahaha...после  smile3505 и дума да не става за пилеене на пари и време smile3521...та Блонди..реших да се помайтапя с твойто предложениесъбличанката Embarassed   ,но мъжете smile3508 така,а тъпите кипърки,не разбират от майтап hahaha и беше положението smile3514 box... та такива му работи..утре обиколкота продължава Peace...само дано бебка не обърка плановете да си стоим в къщи newsm78 понеже щерка ми  май е поистинала доста ooooh! и да не се влоши положението,че и докторите утре не работят Crossing Arms..
весели празници на всички

И ДА СЕ НАРЕДЯТ ПВАЗНУВАЩИТЕ ДА ПОЧЕРПЯТ
27 декември е третия ден на Коледа и последния празник в годинат …  за Мръсните дни. newsm51 smile3525...
На този ден празнуват всички с имената Стефан и Стефка и произво … оичко, Шон, Шона.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 02:21 от pepita-1977

# 76
Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Пепитке,като каза прасенце виж  от  вчера моя прасунгел  Laughing WinkРуло `Стефани` с карт. пюре:
http://barboranova.snimka.bg/family/opiti-v-kuhnyata.432815

# 77
Хайде Добро утро....ставайте от топлите легалца HugЗакуската ви чака Peace

Жу,много жкусно иzглежда това облечено пуйче...или се бъркам Wink

Пепитка,браво..драго ми е да чувам как се раzтоварвате по праzниците PeaceТе са zа това особено теzи Коледните и НовогодиШните...най-обичаните от мен Hug

Блонди,и аz като теб съм толкова свикнала със всички вас тук...направо сте ми като "второ семейство"....подобна ситуация имах и аz като бяхме с мъжо ми на вечеря преди две седмиzи в един гръцки.Верно не беШе кипърски,но цялата атмосфера в него толкова ми "стопли"дуШата и веднага направих асиzиаzия с престоя ми в Кипър.... HugПак Ще дойда догодина,живот и zдраве Peace

Линка,ами то така ,мила,да минават..а пак после Ще имам много праzници Hug

На всички именници днес......да им е свято името и да им помага!

ПреграЩам ви и до скоро....

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 17:06 от desitta

# 78
С тази елегантно поднесена закуска
ви черпя за братО.., който днес празнува /малко насосано Mr. Green/ имен ден!

...насосано казвам, защото той не носи името Стефан, нито някое от изброените производни от списъка дето Пепитка го е пейстнала Whistling.., но празнува днес, защото /частично Mr. Green/ е кръстен на дядо ни Стефан bowuu

Пепич, ама ние кокалите ги раздвижваме най-редовно, бре душко /стига за позволява времето разбира се/ - и аз обичам, и змейка също да се разхождаме (то така си подържаме формата на френски гаджета reverance Wink)..и като казвам "разхождаме", имам предвид наистина разхождане, т.е. с кракомобилно предвижване Mr. Green.., щото много хора като кажат разходка си представят че се натоварват на колата и отпрашват нанякъде travel ---- А за събличанката викаш задръстена работа тва кипърките smile3560 Joy

Линче, как да не съм го видяла твоето вино - я какви големи хубави бутилки Wine Glass Mr. Green..., ама не го отразих, щото нещо обърквайски реших, че то е част от твоята почерпка за бабче и батко Hug ---- Между другото "Ледена епоха" не го бях гледала, но много ми хареса филмчето yes... Особено ме изпълни тоя лайт-мотив с катеричока, дето на фона на спасителните подвизи на останалите животни, през цялото време сървайвърът му беше как да си опази жълъда Joy Joy Joy - Та освен че е направено супер комично, много оригинално е прокарана идеята за формите по които протича еволюцията - докато за едни видове оцеляването/еволюирането/ е въпрос на непрекъснато отстояване на позиции и борба, други си минават незасегнати и незаинтересовани от драматичните сътресение, достатъчно им е да си тикат "еволюционния жълъд"  Stuck Out Tongue Winking Eye fiuuuuuu (важи включително и в контекста на социалната "еволюция" Wink)... Еййй, ама сбъркала съм си професията smile3560 - трябваше да стане един кино-критик Mr. Green....,но добре че не съм де, щото щях да изям хляба на Люба Колезич #Silly rotfImbo

Винаги, чудесна е тая песничка Heart Eyes и ти благодаря че я сподели с нас Hug Преди няколко седмици само бях подочула от новините, че тези наши две момиченца /май са сестрички/ са спечелили приза на италианския фестивал за детска песен в раздела за чуждестранни песни с "Рофинка", обаче самото изпълнение не го бях чувала..., та сега просто ми напълни душата Heart Eyes....

Жужонче, пак много метър минаваш, душкоууу Naughty Laughing., но мерсаж и на теб за пожеланията Hug

Ейййй, ама един час нямах нет и то стана обед докато публикувам smile3544..., ама пак добре че навреме се усетих преди да кликна на "публикувай", че цялото ми писание щеше да се затрие, пък аз таман на словоохотливост се отприщих... smile3560.., та изчаках да ми възстановят нет-връзката (ква`съм тарикатка Mr. Green)и сега вече...

То междувременно Деситка минала и сервирала, но нищо де, мойто е почерпка с повод Wink
Дръж се, миличка - малко остана, пък ние тук ще... fingerscrossed за изпитите... Пък на 31-ви хубаво да се накараш на ски и заради мене coolcool

Девойки, целофани на всички Kissing Heart и бързам да пейстна преди пак да е прекъснал нета...

# 79
...Блонди,хайде да ти е жив и zдрав братото ти  bouquetнали трябва да има поводи zа праzнуване Peace
Мерси,мила,че ме поддържате Hugсамо да ти иzдам една малка тайна...детето кара ски по - добре от мен Mr. Greenама zаради теб Ще покарам Hug

# 80
Честит Имен Ден на братото на Блонди, който така ни облекчава с отмяната си  Hug Да ти е много здрав братото и да си носи името с гордост, Блонде! И всичко да му върви гладко, че да е винаги насреща  Wink

И аз имам днес двама именници в семейството, ама не са заслужили да черпя за тях... че то всички близки роднини са по това време на годината и без това - адашът на Блондето и бабка ми, двама днес, аз на първия ден от новата година, мама ми на Ивановден, че и баща ми накрая  Joy

Блонде, кино критиката е сериозно нещо... толкова се бях вглъбила като ходех да гледам европейските копродукции квалитетна работа... гледаш камерата... следиш режисурата... и всичко останало... че направо изморен излизаш от кино залата  Mr. Green Като написах книжката не можех да ида на кино една година  Joy Иначе сега чакам с трепет анонса за Ледена Епоха 2 Peace Драсни някой ред ако чуеш нЯщу /ама да не е като павилионите на Фандъкова  Mr. Green/.

Пепит.... с тоя твоя покер... все се сещам как кипърци ме караха да играя с тях на комар /като жабките от рекламата  Mr. Green/, щото техните жени не можели... пък аз нали съм твърда като скала, бях отсекла, че комар и карти не играя  Naughty Лесно се пристрастявам и внимавам с какво се захващам  bowuu

Деситке.... ти сега какво  Crossing Arms Нищо, че било само гръцки ресторант  hahaha Mr. Green Че да не е толкоз лошо... пък и току-виж и на нас си дошла на гости  Hug

# 81
  • Italia, Palermo
Момичета, честита Коледа и весели новогодишни празници ви желая с този прекрасен изглед към страхотната украса на един от планинските сколонове в италианската област Умбрия!
Да сте живи и здрави и все така весели!

# 82
За кино-критичката Блонди и всички други мацки, които се интересуват от гръцките социални неволи  Thinking Не е много празничен този филм, но тези дни си припомних и гледах някои нови... пък и това филмче е със субтитри на инглиш, което помага на не-албано-говорящите  Wink:
http://www.greek-movies.com/movies.php?m=945&l=&y=1&d=&g=

Ей тия въпроси ми се въртяха в главата при първото посещение в Атина преди години... както и в главицата на мъжото, който е работил сред имигрантите по баровете там  bowuu

Деситке, като свършат изпитите хвърли едно око  Hug

# 83
Хоп-троп ето ме и мен отново!
Рибка моя мил рибар не можа да хване, но поне му мина мерака и си скъса от къпане червеите Joy Аз си изкарах вчерашния ден във разходки и въргаляне по плажа и да ви кажа имаше 2-3 смелчаци, които дори си поплуваха в моренцето #Crazy
Вечерта, като нямаше рибка се "задоволихме" отново с печено прасенце.... и май до Нова Година ще си наложа пости че вече като чуя месо Sick
Преди малко се прибрахме в къщи и смятам да се мушна в леглото от сега - това празниците са изключително изморително нещо Shocked

На всички именници, които са празнували днес и през изминалите дни желая да са много здрави и с гордост да носят имената си  bouquet  bouquet

Мацоранки, ще ме извините че минавам така набързо, но съм просто изтощена ooooh!
Обещавам да ви обърна повече внимание като ми се заредят батериите, а дотогава ви желая много настроение и нали знаете че всички ви обичам Hug Hug Hug

# 84
Линка,не бе мила,и в гръцкия ресторант много ми хареса...едно такова много топло чувство и ужасно вкусно...и сега по Коледа така окраса са му направили,цялата фасада свети Hugв наШия квартал е и като се прибираме винаги Ади му се радва...то верно,че тук всяка къЩа свети,а някои направо са попрекалили леко Mr. GreenЩе го видя след иzпитчетата,правилно си прецинила Peace

Миликс и на теб весели праzници.....аууууууу.....мн е красиво в Умрия Peace

Веси,поzнавам рибари в БГ,които след риболов минават преz рибния магаzин Mr. GreenВесели праzници..почивайте си да имате сили zа НовогодиШните

# 85
Добрутро, милички  Mr. Green Малко празничен кейк, да не прегладнеем помежду трапезите  Whistling:

Да ни е спорна новата (последна) за тази година седмица!   bouquet

# 86
Добро утро милички!

Днес сме само на кафенце, че още храносмилам от коледните трапези Mr. Green Брей, това празниците много уморително нещо Thinking пък и още ни чакат #Crazy

Анче, ний такВаЗ тиха семейна, телевизионна вечер изкарахме на Бъдни вечер и си ни беше екстра Peace

Цвете наистина необичайна, принудително- романтична Коледа сте имали Thinking Но както сте се справили, важното е да не губиш присъствие на духа и да пребориш проблема "с подручни средства" Hug

Жуууу страшен прасунгел си изваяла  chef Сигурно е бил и много вкусен! И много ме кефи "лентичката" ти. Май и аз трябва да си сложа подобна, но леко преработена: От моето психично разтройство страдат другите, аз му се наслаждавам!

Винаги и на мен ми се напълни душичката с тия малки сладурани  bouquet Помня преди години не можех да се отлепя от телевизора, когато даваха това италианско предаване.

Деситта рибарите от българската агитка са честни, когато хванат - ядат риба, когато не хванат - колят прасе Joy А между другото аз явно съм пропуснала newsm78 ама кога да стискам палци за изпитите?

Линче, удари парата, а, и веднага - шопинг терапия hahaha Нашата паричка се изтъркули от питата, като отчупихме парчето, наречено за къщата.

Пепитке щом само по празниците ви удря хазартната треска - за другата Коледа стягайте куфарите и отлитайте за Лас Вегас Mr. Green

Блонди к'во се тюхкаш за Люба Кулезич - м'чи тя и без друго май-май вече си е изяла хляба Mr. Green на обществото млада кръв му трябва да му "критикува културата"

Миликс големи красоти по Италията! По този повод се сетих да ви кажа, че страшно съжалих че си забравих фотоапарата да щракна Кипрото в каква зелена премяна се е накиприл.

Мацоранки засега чао от мен че ме чакат задачки. По- късно ще намина пак да ви видя а дотогава бъдете усмихнати! Heart Eyes

П.П. Линче, писали сме заедно, мерси за кексчето и кафенцето! Hug

# 87
  • София
Добро утро сладурки,

Добре звучите, с малки прмеждия ,но пък какво..няма да е интересно! Mr. Green
Нали така, Цветинце!
Миликс, Азале, много мило, че сте се присетили за старите дружки.....Ама хайде по-честичко наминавайте. Heart Eyes Милкис, това наистина ли е или е някакъв монтаж. Много е красиво наистина.

Винаги, в цялат асуматоха съм пропуснала мъжО!
Да ти е жив и здрав, много да те радва и слуша!

Момичета, за малко да забравя..Получих още картички...Пепитка, Анче, Кати... Hug
Точно на 24.12 се изсипаха от пощенската ни кутия.

Деситка, успех на изпитите и хайде да свършват вече....брей...Много време ми се срува, че продължиха! newsm78

Линче, чуден кекс..мммм...и паричката си надушила, чета! Joy хайде да ти е хаирлия и цялата идна година така да ти върви!

Слънчица мои, ще дойда пак след малко, че аз съм днес на работА и трябва  И да свърша нещичко!

ХУБАВ ДЕН ЗА СЕГА И ДО ПОСЛЕ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 88
Ехо..добро утро....мммммм,Линка,сядам веднага на zакуска Hug

Муцка,как иzкара праzниците?Работите ли днес?Хайде има ли парти НГодисШно настроение PartyМуцка,и на мен ,мила, ми се видя много тоzи път,ама тук са въвели от няколко години една нова система по университетите,която е много интенzивна и натоварена....наскоро стачкуваха и едно от исканията беШе да се премехне въпросната Болоня Бачелор...и така....не остана...другата седмица в понеделник вече ми е първия..и zабелижи само от 17 до 19 часа Shockedа на другия ден веднага от 12 до 15 часа..еи тва е тъпотията..няма никакво време zа преговор между иzпитите,не стига дето са непосредствено след НГодина...абе да минават...а пък квото стане Praynig Peace....хайде супер весело да си иzкаратена Нова Година Peace Party

Веси,колко градуса е при вас в Кипрото?Щом се е раzzелинил...трябва да си топличко..Тук тая година zимата е мека,което не е много хубаво zа глобалното zатопляне....миналата zима имасхе многоооо сняг..но явно всяка година е раzлично...Мила,на 4 и на 5 и на 11 са датите....

Да zнаете,че не съм ви zабравила и трябва да получите картички и от мен
Wink

Сладуранки,оставям ви и ви пожелавам многоооо усмивки и си отпочинете,

# 89
Здравейте, мацоранкиии.. Hug Hug Hug Hug Hug
Над Бургас се изсипва грандиозен дъжд #Crazy и май цял ден ще си стоим залостени вкъщи - ама че досада smile3544  Stuck Out Tongue Winking Eye

Линче
, страОтно кексче си ни сервирала, мерсаж! newsm22

Весич, мноО ми Ареса тоя "спорт" ribolov дето го е практикувал благоверния ти -"къпане на червеи" tongue hahaha Joy
мъжО ти може да стане основоположник на нова олимпийска дисциплина Joy Joy

...Блонди,.....детето кара ски по - добре от мен Mr. Greenама zаради теб Ще покарам Hug
Ей това се казва жертвоготовен приятел smile3560  Деситка Mr. Green Hug...

Миликс, доколкото разбирам от снимката, тази елха от светлини е терасирана върху самия хълм - и на снимка изглежда внушително, а си представям колко красива е гледката на живо newsm26... И на теб прекрасни коледно-новогодишни празници!

Муцинко, карай го по-лежерно бе мила с бачкането Wink Whistling

Мастерчеййй, мернах те сабалян на клона, а не си се разписала, ааааа nono шЪ си пишем неизвинени отсъствия...... Я ела, бре пиле шарено, да ми метнеш тука някоя Убава рецептичка за пържоли на грил-тиган cook че с толкоз мерак си купих такъв още лятото, пък срамото - още не съм го сефтосала #Silly fiuuuuuu Ама сега новогодишному смЕтам да се изявя  chef bowuu

Девойки, оставям ви засега с пожелание...

Общи условия

Активация на акаунт