В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Ахоййййййййй  Hug
Веси,мерси за комплимента за прасчо  Laughing Сега ще правя един крокодил,като го издокарам ще го фотна и него.
Блооооооонди,мернах я Мастерче тази сутрин в готварския.Тя ще прави пържоли на тиган,така,че имай търпение ще се включи.
Ти си писала :
`сабалян на клона`
А аз чета `.....на коТЛона`  Embarassed Joy

# 91
Блооооооонди,..........
Ти си писала :
`сабалян на клона`
А аз чета `.....на коТЛона`  Embarassed Joy
Жужондреййй Joy Joy Joy... ееееххх, туй ЕГН-то си казва думата, душкоууу наборска.. smile3560 Joy Joy
То нал`и аз се проявих наскоро с една такава недоскивайска изцепка, дето Линка беше писала за една персона с ник
"бяла лястовица", пък на мен ми се беше видяло като "бясна лястовица" #Silly rotfImbo rotfImbo
Нооо, успокои ме, че Мастерича е на същата вълна като мен (ние с нея не за първи път си четем мислите  ideauu)
И между другото също съм впечатлена от твоя прасюнгел"Стефани" coolcool

# 92
Ей ма на тука съм.....По заповед на щуката да се яви на минутата.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Блондич....Мойте пържоли са на обикновен тиган..не са на грил-тиганЯ.....
еЙ ГИ НА ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg11963388#msg11963388

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Убичам вЪ и туй то....

# 93
Мастерчеййй, Hug Hug Hug златна си бейййй...  angel008 Kissing Heart
Само още нещо да попитам - понеже тиганЯ е грил, предполагам съвсем леко трябва да е намазнено дъното newsm78...
И още да кажеш горе-долу времето за което достигат готовност пРУжолкитИ под похлупака, плийз!..(притеснявам се да не останат отвътре сурови Rolling Eyes)

# 94
Грил-тиганЯ се използва като скара...намазняваш и мяташ там каквото ще печеш...

А за "под капак" дето съм дала рецептата....Значи...Няма да готвиш на макс котлон.На средна степен.Не остават сурови,особено щом са под капак.Много крехки стават.

# 95
Мале-е-ей, другарки, какво сте се разготвили тука smile3501Браво на ентусиазма ви! Аз тия дни до Нова Година ще стачкувам откъм куФня, че мнооого се освинихме на Коледа newsm48
И понеже сме на такава вълна ми трябва много спешен съвет, да не ходя пак в кулинарния раздел. Та значи за Нова Година мисля да правя капама, както споменах, обаче нямам глинен гювеч. Та питанката ми е в друг съд може ли да се приготви или ще разваля вкуса newsm78 newsm78

Айде след пържолките си хапнете по една петифурка
че аз сладичкото никогИШ нЕма да го откажа Twisted Evil

# 96
  • София
И аз пък се потих над едни свински каренца с гъбки, ама
станаха сухичкии нЯщУ.... newsm78 Кво` ли съм пропуснала.... Crazy

Жу, за прасюнго исках да се изкажа...Ма много е хубав и прилича на прасе! Mr. Green

# 97
 Joy Joy Joy Сега кое първо да коментирам  Mr. Green Бясната лястовица или котлона  Whistling  Heart Eyes

Екшън казва Муцонка... ама Муце, да знайш всъщност къв екшън се разиграва на нашия мост към виличката ни на Вакарел  ooooh! Или с други думи, това е прословутият мост за оставяне на заложниците след получаване на откупа и за горене на коли при магистралните грабежи, щот оттам можеш да фанеш пътя и за Пловдив, и за Панагюрище, без да те видят накъде тръгваш  Whistling Момичетата дето следят БГ новини нема начин да не са чували  Crazy Та на Коледа сутринта решихме да отидем да нагледаме къщурката - там всичко ОК, никой не беше ял компоти  Mr. Green Обачиии... точно на разклона за моста една кола горяла  Rolling Eyes

Вече се шегуваме, че като караме там трябва да внимаваме да няма някой залегнал на пътя заложник  Mr. Green

Весич, сладкото казваш... Аз имам чувстото, че сладост ми блика вече и от върховете на косата  Crazy Нали на майката й е забранено да ги докосва тези неща, и тия дни като започна да купува сладко за "гостите"  Laughing То не бяха торти, сладки рафаело и други... И накрая аз трябва да спасявам положението ,а си го карам съвсем добре само с малко мед в булгура  Crazy Да помогнеш, а?  Hug

Довечера ще готвя карфиол с грах  Mr. Green Викаш за капамата - ами и аз пред тази дилема съм се изправяла, и поне за зеленчукови гювечета добра работа ми е вършила голямата йена  Peace Под капак, както Мастерчето е казала  bowuu

Heart Eyes Hug Hug

Линче, чуден кекс..мммм...и паричката си надушила, чета! Joy хайде да ти е хаирлия и цялата идна година така да ти върви!

И да се пофала... след демонстрационо-пробното ревю, организирано вчера вкъщи, се оказа, че си пасва полата с 5-6 пролетни блузки и още 10-ина пролетно-летни плетени от баба ми фини изделия  Heart Eyes  Party

# 98
  • Пловдив
Яхууууу тука съм и яяяяяя  Stuck Out Tongue Winking Eye Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малко съм не у ред ама шЪ сЪ оправя. Mr. Green Crazy
Какви вкусотийки пак сте подхванали направо ми потекоха лигНите Crazy  ама чичо доФтор каза повече да не ям Naughty  и да пазя диета чИ кръвното от това е високо. smile3537 smile3537 newsm78 Тъй че си пишете не ми пречите вече Mr. Green  само дето слюнкоотдемянето ми идва в повече.. Mr. Green Joy Joy Joy Joy

ЖУ страхотно прасЬОнче  Animal Pig си спретнала браво на тебе майстор голям си . Peace

ВЕСИ и аз съм рибарка ама моите червеи обикновенно не ги къпя Mr. Green а отиват по предназначение  Joy Joy Joy

МУЦКА биричка не им ли сложи на каренцата да се понапИят за да са сочнички. Mr. Green

БЛОНДИ и в Пловдив е много валежно от сутринта ,и духа студен вятър та и ние в къщи ще си седим. Rolling Eyes

ЛИНЧЕ да ти е честита новата пола със здраве да си я носиш с  5-6 пролетни блузки  Hug Hug  Joy Joy

На не споменатите мноооого  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Лек и страхотен следобяд милички  Hug

# 99

МУЦКА биричка не им ли сложи на каренцата да се понапИят за да са сочнички. Mr. Green

Или винце....Също върши страОтна работа.... Hug

Линче,да са ти честити придобивките!Със здраве да си ги носиш! Hug Hug Hug

# 100
  • София
Турнах, и то червено, ама пак не стана.  newsm78 Имам още малко, та
другите шЪ ги накваса с бирица. Mr. Green

Линче, със здраве да си ги носиш красотите!

# 101
Мерсииииии  Hug Hug Hug Требе да ги удряме гърците с плетките и шевиците, нал' тъй  Wink Hug Само като видях колко струват дрехите с шевици на Коледното изложение в НДК  #Crazy, добре, че майка ми е пазила всичко и аз си го пазя за мойте деца  Peace

...другите шЪ ги накваса с бирица. Mr. Green
Един път готвих с биричка, обаче ми артиса и се напих  Mr. Green

Или винце....Също върши страОтна работа.... Hug

Мастер, моля те да разсееш сега една чуденка  newsm78 В гръцката кухня много ястия с кайма и винце им слагат и става супер, та съм си щипнала този прийом и така съм готвила и за моите БГ капризни женички вкъщи... И винаги спорим с майка ми, аджеба, вино само на пържолки ли се слага или си е нормално и за кайма и кюфтенца дори, за аромат? Секват ми ентусиазма така  Mr. Green

# 102
Линче,хич да не ти го секват ентусиазма!
Алкохолец като има става по-вкусно и крехко всяко месо.Той алкохола изветрява при готвенето,та няма страшно за дечковците...Обаче става много вкусно и крехко всичко....Така,че действай си смели и да не ти пука... Laughing Hug

# 103
Линче,хич да не ти го секват ентусиазма!

Drunk Благодаря, Мастерче! Наздраве  Mr. Green Wine Glass

# 104
Мале-е-ей, другарки, какво сте се разготвили тука smile3501.... Аз тия дни до Нова Година ще стачкувам откъм куФня, че мнооого се освинихме на Коледа newsm48
Аааа, другарко Mr. Green Весе, и аз съм в доновогодишна куФненска стачка smile3560 поради същите причини като твоите #Silly
- с диагноза "свинският грип ме подмина Animal Pig, свинското преплюскване - не"  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy  Та за тия пРУжолки питах баш за Новата година да съм подготвена готварско-теоритически  chef yes
УбачИ глеЙ`кво нЯщу fiuuuuuu - тука мацоранките уж за кулинарни рецепти си говорим, пък приказката пак около пиячката се завъртя smile3560 - тва биричка, тва винце обичали да си пийват месцата newsm65.....
ейййй заклети алкохоложки сме си и туй-то Wine Glass Drunk hahaha hahaha   Майтапа настрана, обаче като си говорим за благотворното действие на алкохолеца при приготвянето на различни ястия Wink Whistling ....
Линче, аз да ти кажа, без въобще да съм запозната с гръцката кухня, но веднъж така пробно сипнах винце на каймицата в една мусакичка....и мммммм  Yum - стана да си оближеш пръстите coolcool

Мастерче, всичко чудесно и прекрасно, рожбо, ама сега се присетих, че грил-тиганЯ ми е с квадратна форма и бая зор шЪ видЪ да мУЙ`змисля капак #Silly rotfImbo та да се задушава..., но можеби ако лекинко го покрия с алум.фолио тиганченцИтУ /без да го прилепвам по ръбовете, а само така отгоре да го метна/ трЕбЕ да стане номера - Ъм?
-кво шЪ каЙж? Mr. Green

Зиче, в Бургас се пъна, та валя до към 1ч. по обед и после спрЕ Mr. Green... и понеже Ич не ни свърта затворени, малко като позасъхнаха реките по улиците и като се юрнахме на разходка със змейка newsm56smile3539 та чак по мръкнало се прибрахме (баш като невиделите Joy)
Та след Линчето дето се пУФали с поличката и блузенцата Wink и язе да се изпъча, че си купих нов чадър /нищо че вече не валеше/ - изръсих 18лв., но е немски, доста стабилна а и стилна изработка и се надявам, че ще ми се "отблагодари" за парите вложени в него във вид на дълготрайно ползване  umbrella и устойчивост на бургаските щурави крайбрежни ветрове  Hands Thumbsup

Милички, сега ви УстаЯм, чИ да видя кво праЯт Мехмед и ИнджитУ  angel008

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 20:24 от Miss Blondy~Redhat

Общи условия

Активация на акаунт