В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 423
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Блонди,много съжалявам.Лека му пръст на човека  Flowers RoseНо още не мога да проумея как така бързо се получава тази перфорация и води до фатален край... Tired
Между другото..................ти изпращам моя мъж след нова година.Голям обект в Бургас.......после ще ти кажа подробности.Искам да го контролираш!  Laughing Ако ми падне сгодно време и аз ще скокна да те видя  Wink
Анииииии,веднага ти пускам идея  HugЛесно и бързо!Става с всякаква плънка  Wink

http://eva.ru/albumpage/49553/120503.htm;jsessionid=6C6C79574D0D … 9ED92232151.node1

# 121
juu...мерсаж моля..... Hug Peace..ами аз такова Blush..то това много хубаво..ама аз съм първокласник в тази работа..това ми се струва уравнение с няколко неизвестни #Crazy,нещо от сорта 1+1=2 ако има newsm78,не че не мога да се пробвам и на това което си ми постнала Whistling,ама  newsm78..опасявам се че ще останем гладни Whistling Mr. Green
блонди.....ами много тъжно.... Cry....за съжаление когато стават такива неща и само тогава си даваме равносметка колко е кратък живота...и не бива да си губим времето в лоши мисли и негативни емоции(само понякога ни е позволено,все пак сме хора)...нека да сме благодарни на това което имаме..още един ден сред приятели и любими... Hug Hug Hug

# 122
Ха, добър вечер и от мен най- накрая!
Гледам събирате идеи за новогодишната трапеза и правите репетиции  chef

Жуууу, ти си минала към висшия пилотаж с тия прасюнгели и крокодиляци. Много са ефектни Peace, но честно казано на мен нещо не ми се занимава с толкоз фини изделия  сега.Twisted Evil Линка обаче ще си го запазя и може да пробвам след празниците, когато ще имам повече време newsm78

Анче, аз ще правя капама по бански, 2-3 салатки, макарони на фурна (по кипърски), торта, баница с късмети и ей- такива ти ми по- лесни работи Laughing

Блонди съжалявам за твоя колега Flowers Rose Flowers Rose Наистина е много тъжно, когато си отиват толкова млади хора. По- тъжното е че семейството му занапред винаги ще посреща тези празници с тъга в сърцата.

Ох, сега пък аз ще ви помрача настроението, но неудържимо се разсополивих - постоянно мисля за моята майчица, която също тъй внезапно си отиде преди две години малко след Нова Година. Наистина не искам да ви развалям настроението, но сигурно затова напоследък не ми се говори много. Преди Коледа се насилих да си създам някакво настроение, но сега ме е налегнала меланхолия и като прочетох за колегата на Блонди съвсем се разревах. Ами освен да си порева малко и ще ми мине. Все пак живота продължава и както сте споменали трябва да ценим всеки миг и да общуваме с хората, които обичаме във всеки възможен момент.

Ще намина по-късно да ви видя, че сега само ще продължа с тъжните мисли, а не ми се иска.

# 123
# 124
Весич, съжалявам, мила, че с това което споделих съм ти дозадълбочила мъката по твоята майчица Hug Hug Hug...
Впрочем и на мен това, което си казала, ми беше втората мисъл като ми съобщиха новината... Първата беше "ужас" Sad /щото още ми е пред очите как се будалкахме и смяхме преди двайсетина дни на сбирката, а и той винаги е бил един такъв веселяк-чешит, дето все ще те подбъзикне... и направо в първият момент умът отказва да асимилира подобна информация... Sad/..., а втората ми мисъл беше за болката в сърцата с която ще посрещат всяка следващата Коледа близките му /починал е на 26-ти/.........
А ти си поплачи, миличка.... Сълзите може и да не са в състояние да върнат онова което сме изгубили, но поне за известно време носят облекчение... А освен това имам едно вътрешно убеждение - че те/сълзите/ често не са проява на слабост, а напротив - по някакъв начин ни дават сили, защото като отмиват натрупващите се върху душите ни "сажди" от злободневни проблеми, ни пречистват и ни помагат да виждаме по-ясно и ценим повече истински стойностните неща... Hug Hug Hug

Жужон, доколкото съм запозната перфорацията и перитонита са два от най-коварните болестни процеси, точно защото почти нямат период на постепенно влошаване и разгръщане на симптоматиката /както е нормално при повечето заболявания/, а обострянето настъпва много бързо и малко не-навреме да се реагира...и... Sick.... Уф, да пази Бог!.. Praynig
А за мъжО не бери грижи, ще бъде държан стриктно под оЧо Wink - ха е шавнал, ха съм ти докладвала smile3560..., но много повече ще се радвам, ако ти самата наминеш по нашиЮт край, та да се видим yes

Анче, абе има още надежда да дойде картичката, не се ядосвай spoko... А ако пък случайно се е запиляла нейде по трасето, карай да върви Wink - аз нали знам че си я пратила... Heart Eyes Hug

# 125
Минавам да ви кажа че съм добре Heart Eyes Мисля че тези състояния са нормални за хора, които са загубили обичан човек (и то не само поради смърт, а и поради други причини...), важното е обаче да не подтискаме мъката, когато ни обземе, а да се научим да я изразяваме и да я преодоляваме по-бързо. Аз като си поплаках, взех един горещ душ, направих си чай и ... прекратих готварската стачка. Mr. Green Това кулинарството е голяма терапия - да знаете Laughing Спретнах една супичка, месце с оризец на фурна и екзотична салата от спанак и мандарини със синьо сирене и орехи #Crazy .... и като му ударихме по една ракийка с мойто мъж и сладка приказка.... и се поразсеях..... до следващия път..... добре че напоследък "пътите" са все по- нарядко, че по едно време не ми останаха очи от рев.
Блондей, не си виновна ти мила, аз просто съм си такава - много съпреживявам на хората. Добре че нямаше пари едно време та да я завърша тая толкова мечтана от мен психология, че сега щях да съм голяма терца, ако бях станала доФторица - щях да равивам всички симптоми и налудности на пациентите си #Crazy
Пък и нали тук е място да споделяме и щастие и мъка, и не можем предварително да знаем от какви точно думи и новини на някоя от нас ще и се "запали фитила" Embarassed
На теб и Анчето, както и на всички останали мацоранки Hug Hug Hug Hug Hug Hug много се радвам че ви има  bouquet и че мога да бъда себе си пред вас без да ме съдите много строго и без да се налага да премислям всяка дума преди да я изрека.

Сега ви желая лека нощ и красиви сънища

# 126
Веси, нали знаеш, че тук има достатъчно силни рамене, на които можеш да се облегнеш и да си поплачеш. И няма да си никога сама  Hug Това стихотворение предполагам, че ще ти действа както на мен http://www.familyfriendpoems.com/family/poetry.asp?poem=20657....
Между другото "къпаните червеи" много ме развеселиха и ще го разказвам като виц.
Блонди, лека му пръст на младия човек...Господ сили да дава на близките му  Praynig
Жу, браво и от мен! Аз откога ги гледам тези тестени зоо-та, ама не сам се престрашила още.
Анче, как си ти? Слуша ли каката и помага ли с памперсите на бебо?
Как ли са Еллебела и Виктор?
И Арабско кафе съвсем ни забрави...
А Яничко? Сигурно минава да прочете, но няма време да пише.
Люсиенчето също има много неизвинени отсъствия.
Буболино, къде сте?

Пепитке, палавнице! На този белот дето го играят в Кипър ли се събирате? Така и не го научих, въпреки че харесвам всякакви игри.  Това комара е голЕма краста. По-добре е, че не печелиш. Ако спечелиш веднъж и то по-голяма сума, съвсем си зарибен и няма спиране. Дано не разрешат легално казината в Кипър  Wink.
Дано всеки е с поне един любим човек по празниците! 
А моето местене в нова къща е едно голямо неизвестно. Нищо не е уредено все още по независещи от мен причини. Намерила съм чудна вила в удобно за мен место, спазарила съм цената и от там нататък трябва човек от фирмата на съпруга ми да уреди формалностите. Е, да, ама нали се паднаха празници. А и отговорния замина преди месец в отпуск, заместника му си отиде  за Коледа, преди той да се е върнал...Шефовете, които трябва да подпишат чековете също отсъстват....Сега най-вероятно желаната вила ще е дадена на други и ще трябва да търся друга. Поне можем да останем в настоящата къща още 1месец.
Лека вечер 

# 127
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОИ
Аз последно време не мога да се включа в ранните часове Twisted Evil,наистина голямо обикаляне му тръшкаме напоследък,но надявам се да е за добро Peace,но не ви изпускам от очо Hug Hug....аз май ще разочаровам сина ми с подаръците Embarassed..значи от един месец търсим някаква чанта (тип несесер за училище),но в големи размери и всичко да си има вътре Whistling..вече не знам къде не съм ходила да търся,но така и не намирам даже нещо подобно ooooh!,а детенце вчера го слушам да разправя на баба му ,че Дядо Коледа не му е донесъл прочутата касетина,а бил пооооослушен(колко само мама знае Heart Eyes)..и пак му се молил всяка вечер да не го пропусне за 31.12 Shocked..като чух ме заболя сърцето...и се мъчихме да го обедим да си поръча някоя подобна,или нещо друго,толкова неща може да му донесе newsm78,а той каза ,че не иска нищо друго освен нисесера на Магкоин newsm78..незнам как да постъпя и какво да правя newsm78..утре ми е последен ден обиколка,но не се и надявам,понеже останаха 2-3 квартални книжарници да посетя newsm78...и от там newsm78 без идеи #Crazy...а и накрая на деня му блокира psp.играта Mr. Green...отидох да видя дали не е от новата касета,и естествено да я сменя,но се оказа,че копчетата са издали багажа,та за 10 дена на ремонт,а той 100Е newsm78...уффф дано поне то стане да меряса,че както ми е тръгнало ooooh!.......неееее сега по празниците

Блонди...моите най-искрени съболезнования за младия човек Flowers Rose..болката наистина е голяма,а и семейството му Praynig..дано бързо се въстанови, Peace,..така е лесно да се каже от страни,но наистина искрено им съчувствам Hug Hug..
Веси...усетих нещо тъжно в теб последните няколко дни newsm78,преяждане ,препиване newsm78..но чак пък такава тъга Hug Hug Hug ..радвам се че все пак си намерила начин да превъзмогнеш всичко Peace,тя болката си остава ,но да не забравяме,че и с настроението ни нараняваме и околните Naughty...а и виж сладката приказка и ракииката каквоа хубава работа са свършили Peace
Анче белобрадия старец мина много бързо тази година newsm78..просто децата не са го видяли hahaha..но беше си хапнал от курабиите и пиинал коля колята,както казва на кока колата щерка ми hahaha,но въпроса е защо така бързал....и аз си мисля,че за сина догодина вече може и да няма страрец Sick,но церемонията трябва да продължи за  Андриани Peace..а знае ли се може и самия Григори да изяви желание да се маскира newsm78...но не знам само едно как ще реагира на истината newsm78...толкова години има Дядо Коледа newsm78,сега изведнъж лъжа newsm78...

Вие милички,как казахте истината на порасналите деца newsm78...голямо ли беше разочорованието newsm78
Кате май си ударила Коледна ваканция newsm78..добричък шеф Joy..да вземеш да го цункаш smile3534
Жу ...това крокодилче правила ли си го newsm78...аз съм доста затруднена за менюто  newsm78..ще имам гости,но и представа си нямам дали ще им хареса newsm78...а някакви други идейки за бързо,лесно и вкусно smile3508..те са за мен,имаш ли?
Винаги и аз като теб изучих всякакъв вид карти Peace ееееее и кипърския белот взех почти да чаткам hahaha
  Това комара е голЕма краста. По-добре е, че не печелиш. Ако спечелиш веднъж и то по-голяма сума, съвсем си зарибен и няма спиране. 
...напънно съгласна за крастата и печеленето smile3521,но да ти кажа ние повечето го правим за загуба на време и приятелско събиране ,с похапване и пииване,че то върви навсякъде този спорт newsm22 ,заложбите са минимални Peace,загубите зависи дали ти е вечер или не...но доволни и недоволни винаги ще има hahaha...не знаех,че и ти си падаш по картораздаването hahaha,не си казала не сме спретнали едно купонче с игра на карти Peace....хей тава си е идейка,другия път свиркай като минаваш по кипърско tooth

А сега да ви кажа на каква свадба ходихме #Crazy...ейййййййй прави са хората дето казват,че колкото повече имаш пари(не всички),толкова повече ти свидят newsm78..значи отидохме на свадбето,голяма компания приготвени за купон,и аз оставих беба на мама ,да мога и аз да се повеселя,да ама не newsm78
Код:
1)
като влязохме в ресторанта ми направи впечатление,че украсата много посна #Crazy,даже и балони на дансинга нямаше Whistling...
Код:
2)
..нямаше оркестър,Дj или там каквото и да е било #Crazy,а лека музика,която едвам се чуваше.Когато дойде време да танцуват младоженците някакви се опитаха да засвирят Shocked,но увиииииииии #Cussing out срам голям,нищо не излезе Joyпоне да не се бяха пробвали Joy..доста грозно стана...а церимония взимане на жартиера на булката,хвърляне на букет newsm78 или нещо подобно изобщо нямаше Crossing Arms...и какво се получи хорицата пък и ние хапнахме,дадохме пликчето с парички hahaha и ,,тъка,тънка,че на вънка" hahaha..продължихме купона навън Peace... та такива му ти работи hahaha

Хайде сега приятни сънища и от мен

# 128
Яхууууу....Цоп! Ей ма на и менИ.... Hug Hug Hug Hug Hug

ееееееЕЕЕЕЕЕЕЕеееее....За мен изненадите продължават!  Shocked Shocked Shocked Shocked
Винаги,Кати...Благодаря ви момичета за картичките! Божкееее...как се зарадвах! Идея си нямате просто...

Кой питаше за идеи за Новогодишната трапеза?...

При нас ще има на масата:
Пържолките дето ви писах по-назад в темата
Зелви сърми с кайма и ориз(кисело зеле)
Млечна салата с кисели краставички,орехи и чесън(украсена с маслинки)
Руска салатка
Царска туршийка
Мезета(пастърма,луканка свинско роле,пушено филе)
Бобена салата
Баклава
Баница с късмети

# 129
Добро утро, милички!  Hug Hug Hug

Сега започвам с веселите неща - Винаги, Пепит, Ани, Веси, Жу, Деси - картичките ви вчера се изсипаха от пощенската кутия (по-скоро ги измъкнах една след друга, че нямам ключ  Mr. Green). Много ви благодаря, момичета!  Hug Hug Hug Наредила съм ги на перваза до бюрото ми вкъщи, но не достига място и използвам и самото бюро  Grinning Тези пощальони нашите много мързеливи тук, в очакване на картичка по Коледа прерових на всички останали съседи кутиите  Laughing

Блонди  Hug Hug Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Каквото и да кажа ще е излишно, моят мъж усеща липсата на майка си на всеки един празник... във всеки по-специален миг... дори и след 21 години.

Не искам да натъжавам Весича, но тази Нова Година си спомням за Иван... Синът на братовчедка на много близък приятел на мен и майка ми... Слушали сте новините за Иван Тумбалов, нали http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=317585&audio_id=28183 Изчезна момчето точно в първите часове на тази година, нашият приятел го търси из снежните преспи с братовчедка си на 1-ви януари, всички съпреживявахме и се надявахме. На 40-тия ден го откри баща му... това е страшно  Flowers Rose Flowers Rose

Анче, ти питаш за рецепти, ама точно какви неща искаш да присъстват на трапезата?  newsm78 Вкъщи ще сме само 3 жени, затова ще наготвя останалото бонфиле от Коледа, 4-5 вида салати, баница с късмети, хайвер, консерва пушена рибка...  Grinning Утре сутринта празнуването започва, ще водя майка ми на "Принцесата и жабокът"  Mr. Green, традиция ни е ако сме заедно по празниците да я водя на детски филмчета... после вечерта не вкъщи, а навън с компания на площад "Батенберг" на Горан Брегович  Party Дано този път си обуче чорапи, зима е  Wink, последният път като го гледах беше бос в галошите  Joy

Катееееее.... много ти благодаря за пожеланията за батко ми! Той пък получил картичката ми и веднага ми писа, че възнамеряват с японската булка догодина да се преместят в Европа, да са по-близичко, че да ме контролира  Mr. Green Дано в тази криза все още да му поръчват изследванията и разработките, за които има апаратура и търсене предимно в САЩ и Япония  Peace

Мацки, оставям ви сега, ще тичам да видя какво е останало промоционално в магазините за подаръци от последния ден  Grinning

# 130
         Как сте, прекрасни?  love001

Миликс, да ти кажа не само по географската ширина на Средиземното моренце, ами и в БГ времето полудЕ ku-ku
- то не бяха сняг, проливни дъждове, нулеви и 20-градосови температури #Crazy - едно през друго да се редуват...и на връх новата година пак ненормален топлик се очаква да бъде... Та природата ошантавя напрво perko

Пепитче, горкият ти сладурчо..., чак на мен ми стана жал дето така го е разочаровал дядо му Коледа  madnoel  Stuck Out Tongue Winking Eye  Нямаш ли някоя връзка newsm78 в някой склад от където ги зареждат магазините с такива несесери и прочие Rolling Eyes - директно от там да закупиш?...

... Добре че нямаше пари едно време та да я завърша тая толкова мечтана от мен психология, че сега щях да съм голяма терца, ако бях станала доФторица - щях да равивам всички симптоми и налудности на пациентите си #Crazy
Весич Hug Joy Joy ама не е за вярване просто...и аз така навремето голям мерак имах за психология, ама на - захванах да уча пустото му право и нямаше как с две дини под една мишница Rolling Eyes.., но както и ти си отбелязала, може и за добро да е било, че каквато съм и аз душа-камбана smile3560 сигур`щях да изпараноясвам заедно и поотделнУ със всеки пациент #Silly rotfImbo
И........
....че мога да бъда себе си пред вас без да ме съдите много строго и без да се налага да премислям всяка дума преди да я изрека.
...да, много точно си го казала...и аз също мисля, че това е най-ценното което сме успяли да си създадем една за друга всички ние тук... Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Мастерич, 1 към 1 ще е и моето меню като твоето coolcool.., само дето аз салатите по по-калпазански-готавански ще си ги купя, а нЕма да ги майсторя Wink

Винаги
, много приятно ме изненада твоята картичка Heart Eyes

Линка, писали сме почти заедно Hug

Сега изфирясвам, че по техния си неповторим маниер Twisted Evil, социалните снощи в 17:25 ми звъннаха с ултимативна инструкция днес до обед да ида в дирекцията да си турна парафа на едни дИкИменти #Cussing out..., абе да не казвам кво ми иде да им турна аз на тях newsm65..., ама айде да не си образувам излишни нерви предновогодишно... fiuuuuuu

Последно само да ви кажа...

# 131
     Мастерич, 1 към 1 ще е и моето меню като твоето coolcool.., само дето аз салатите по по-калпазански-готавански ще си ги купя, а нЕма да ги майсторя Wink

Последно само да ви кажа...
Е,аЙ сЯ да'н кажИш ,че пак не сме еднакви  Joy Joy Joy Joy Joy
Пак си четем мислите с тебе(сефте!)  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug

# 132
Пак си четем мислите с тебе(сефте!)  Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug
Да бе, да Joy Joy Joy баш-сефте Mr. Green - сЮФсем за пРЪви път ни сЪ случва  #Silly rotfImbo Hug Hug Hug

# 133
Добър ви ден мацоранки! Аз сутринта истински се успах, а трябваше да отбия няколко часа в труд, та затова чак сега се курдисвам пред компа. Драсвам ви няколко реда и пак ще бягам, че започвам подготовката за утре от сега. Отдалеко - че да е леко, пък и знам ли какви изненадки може да се явят - да не тичам като муха без глава после Joy

Винаги, стихотворението много ми хареса Hug Прегледах и няколко други и нещото което ме очарова е че са писани от обикновени хорица за реалните им преживявания и чувства - дори ми мина през главата идеята че това е чудесна терапия - когато се депресирам отново може да направя опит и аз, ако не стихотворение, то поне писмо да напиша, нищо че никога няма да го изпратя.

Пепитке, намери ли бленуваната касетина?

Линче, ех как искам и аз да посрещна Новата Година на някой площад с много хора около мен и крака замръзнали в снега!

Мастерче, краднах си идеята за бобена салата.

Блондич, тъй-тъй всяко зло е за добро и по мои наблюдения е валидно почти винаги. Така че няма смисъл да съжаляваме за неща които не са се случили, защото най- вероятно те не са били подходящи за нас!

Засега ви желая безстресова, предпразнична подготовка и ще мина по-късно да видя как върви

# 134
винаги...благодаря за картичката Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт