Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Но още не мога да проумея как така бързо се получава тази перфорация и води до фатален край... 

Лесно и бързо!Става с всякаква плънка
..ами аз такова
..то това много хубаво..ама аз съм първокласник в тази работа..това ми се струва уравнение с няколко неизвестни
,нещо от сорта 1+1=2 ако има
,не че не мога да се пробвам и на това което си ми постнала
,ама
....за съжаление когато стават такива неща и само тогава си даваме равносметка колко е кратък живота...и не бива да си губим времето в лоши мисли и негативни емоции(само понякога ни е позволено,все пак сме хора)...нека да сме благодарни на това което имаме..още един ден сред приятели и любими... 
.... Уф, да пази Бог!.. 
..., но много повече ще се радвам, ако ти самата наминеш по нашиЮт край, та да се видим 
... А ако пък случайно се е запиляла нейде по трасето, карай да върви
и че мога да бъда себе си пред вас без да ме съдите много строго и без да се налага да премислям всяка дума преди да я изрека.
,а детенце вчера го слушам да разправя на баба му ,че Дядо Коледа не му е донесъл прочутата касетина,а бил пооооослушен(колко само мама знае
...а и виж сладката приказка и ракииката каквоа хубава работа са свършили
..но беше си хапнал от курабиите и пиинал коля колята,както казва на кока колата щерка ми
..да вземеш да го цункаш 
..те са за мен,имаш ли?
,но да ти кажа ние повечето го правим за загуба на време и приятелско събиране ,с похапване и пииване,че то върви навсякъде този спорт
,заложбите са минимални 
срам голям,нищо не излезе
...и какво се получи хорицата пък и ние хапнахме,дадохме пликчето с парички
Тези пощальони нашите много мързеливи тук, в очакване на картичка по Коледа прерових на всички останали съседи кутиите
Дано този път си обуче чорапи, зима е 

Нямаш ли някоя връзка
.., само дето аз салатите по по-калпазански-готавански ще си ги купя, а нЕма да ги майсторя
..., ама айде да не си образувам излишни нерви предновогодишно...