Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

...ох много съм затруднена
...но искам и нещичко различно
..да ти кажа ли честно,следях го до последно случая,но нещо ми се губи развръзката
за което се извинявам,кажи ми моля те как,къде беше открит???.......строхотна програма имате за празниците
..страшно ми липсва
..., ама айде да не си образувам излишни нерви предновогодишно... 
,направи гадна физиономия,че уж Дядо Мраз изпълнявал всички желания,но може и да мине номера
май беше тогава(геймбоу или нитендо)нещо такова...и аз понеже си я познавам
..днес искам -утре вече е забравила за това което вчера е искала,и много бързо и минава щастието и емоциите около игрите,за месец и вече новата игра е някъде''потурчина''
,НО аз и обясних,че белобрадият старец ще донесе това което има и ако случайно няма това което тя иска,да не се натъжава...понеже не всичко което искаме трябва да го имаме
не повярвах,че той се е задоволил само с 3 касети
... защо така

....къде го откри това... 
/ и веднагически предположих една такава версия
- че си ти и си използвала посредничеството на някой в БГ
.... Ноооо това са подробности...- важен е жеста
... дори не искам и да си представям какво е да изживееш подобна загуба
... Не можа ли нЯщУ младо с разпиляна руса грива и яхнало черпак да намериш бря, че по-да ти мяза?! 

....комедия и драма в едно.... и репликата с която завършва е нещо много ярко - перфектен финален щрих: "Никоя жена не трябва да чува, че някога друга е била обичана повече от нея!-принцип" 
И многооооо zдраве
) с лИбоФ
която