В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 411
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, здравейте и от мен!
Доста неща съм изпуснала, но напоследък не съм добра компания Embarassed Надявам се всички сте си изкарали чудесни коледни празници  bouquet
Блонди, да ти е жива и здрава Лорка! Да е на мама радост и отмяна!

Пожелавам на всички весело посрещане на новата година  Hug  bouquet Hug  bouquet

# 151
Честит Дванайсти Рожден Ден на Лорка! Да е много здраво, щастливо и засмяно дете! И все такива кавалери да има покрай нея!  Grinning

За мама Блонди:

# 152
Мацоранки, как върви подготовката
при мен всичко е по план и под контрол сега ще му ударя една бирица

и 2-3-4 часа релакс с "Ледена епоха" и евентуално лека дрямка,че довечера е време за купон

# 153
  • Пловдив

ЛОРКА  змейка  сладка !

Ти не си на 20 /30,40,50,60,70,80,90,100/ години,
а си на 11 + 1
не тъжи за времето то е в теб!
Честит празник и нека бъде незабравим рожденният ти  ден!

ЗА НАЙ ДОБРАТА МАМА БЛОНДИ!

# 154
ЗДРАВЕЙТЕ...
веси..ами аз съм почти готова...ще бъдем на гости в едно приятелско семейство Peace...и с домакинята се разбрахме да разделим приготовленията за вечерта...празничното ни меню ще бъде :пържолки,кюфтенца,наденички на грил, и малко морски деликатеси,картофки на фурна,млечна салатка,мезе-луканчица,халюми и то на грил,баничка с късмети,тортичка за подслаждане...НО ние най-вече ще наблегнем на замезването Crazy...винце,ракиика,аператифче-кой каквото душата му сака...няма да има официална вечеря,решили сме да си хапваме на крак пред грила на верандата с малко музичка и много смях...тяхната дъщеря е голяма приятелка с моята..така че..надявам се в всички щастливо да изпратим старата година и заедно с нея да останат всички лоши моменти и с усмивка на уста да посрещнемНОВАТА 2010 !!!!!...ЩЕ ВДИГНА НАЗДРАВИЦА И ЗА ВАС..... Hug Hug Hug ....
п.п веси, котките са върха hahaha hahaha

# 155
Блондичка ,да е жива и здрава Лорка  Hug Да расте все такава хубавица и да е на мама гордостта! Целувки и на двечките ви пращам и ви пожелавам весело посрещане на Новата 2010година 
Винаги,благодаря ти за картичката  Hug Бъди жива и здрава   bouquet

Момичета,прегръщам ви силно и ви желая -
В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,

нека радостта не ни отмине,
с щастие и обич ви дари!

# 156
  • Пловдив

Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда,
 радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите
и дори от най-малките неприятности.
Да ни донесе радостни грижи и работа за душата!
Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни.
 И да ни дари с голямо щастие и здраве.
 С цялата си душа желая светла и хубава година!

Последни мигове на старата година
и вече всичко старо си отива,
отива си завинаги, не ще да плача,
защото новата ще е щастлива!
Аз виждам как пристъпва тихо по снега,
замира пак дъхът ми ,щастлива ще е тя,
ще има радост във очите и топлина ще има,
тя старата година си отива.
Новата на прага днес посрещам
и топлина залива ме, усещам
че облаците ще разбия със секира,
от радост в вените кръвта пулсира!

# 157

Весело посрещане на Новата,по-добрата година!

На всички желая от сърце да е успешна,благодатна и носеща само любов и нови надежди!

Лориии Честит да е рожденият ти ден ! Желая да растеш щастливо дете да даряваш и получаваш любов в огромни количества!Весел празник!!!  chef  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
Девойки прекрасни, Анче, Веси, Шанкулче, Винаги, Линче, Жужон, Зиче, Цветюхче..., сърдечно ви благодаря за поздравленията към Лорка /респективно и към мен - като нейна мамка Mr. Green Blush/!!! Heart Eyes Hug Hug Hug...
Ние си го отпразнувахме рожденния ден с обедно парти в тесен семеен кръг, после излязохме и на разходка /да ни спаднат тумбаците #Silly/ и да освободим място за предстоящото новогодо-навечерно кльопане smile3560...
прочие нарипахме се Йощ`по обед и сега кротко ще си чакаме настъпването на новата година Mr. Green

Много весело посрещане на 2010 ви пожелавам и засега ви оставям... Wink

П.П. Без малко да пропусна - баш днес ви получих картичките, мили ми Деси и Жужон Hug Hug
Благодаря и на двете за хубавите пожелания (Жужон, трогателна си Heart Eyes шЪ знаЙш...)

Последна редакция: чт, 31 дек 2009, 19:38 от Miss Blondy~Redhat

# 159
Мацоранки, експресно включване минути преди Новата Година с пожелания да сте много здрави и много щастливи!!!! Hug Hug Hug Hug
Наздраве и ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!!

# 160
    ЧНГ, прекрасни момичета!
Бъдете винаги щастливи с това, което имате...Имайте винаги онова, което би ви правило щастливи!

Веси и Лина, честит ви имен ден!
Онова, което желаете с цялото си сърце, аз ви го пожелавам от все сърце! Със здраве си носите имената......
и кат`поизтрезнеете от новогодишния запой, да минете да почерпите, ей! Whistling Mr. Green  

Жужон, жив, здрав, изпълнен с енергия и жизнерадост да ти е малкия именник Васока!
Е, мацоранките, за многая лета, Наздраве!

# 161
Линче,Веси....да сте живи и здрави и все с добро да ви се споенава името !!!! Heart Eyes Heart Eyes

За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!

Честита 2010-та!

Момичета,да ви почерпя за здравето на моя Васко-слънчицето на мама . Hug Heart Eyes

Блондичка,много си бърза-благодаря ти    Heart Eyes

Аз избързвам още сега да почерпя,че утре я намеря време -я-не  Wink Айййде до скоро  Hug

# 162
Честита Нова Година, момичета!

Честит Имен Ден на Весича и Арабско кафенце! Да бъдат много здрави и да си носят името достолепно  Grinning Черпя и за трите ни! Честит Имен Ден на Васко на Жууууууу! Да е много здраво и щастливо дете на мама и името да му носи късмет  Heart Eyes

# 163
И понеже се пренесох от сцената веднага тук да почерпя, музикален поздрав да отпочнем бойко Новата Година  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=XS-gKdo-0OA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3jVc8coAUhc
http://www.youtube.com/watch?v=PZwN7u-q4No

# 164
БЛОНДИ Честит рожден ден на Змейка....много да се обичате ,слушкате Hug Hug...всичко най-красиво в живота ви пожелавам   Hug Hug Hug
това е за мамата на змейка  
НА ВСИЧКИ ИСКАМ ДА ЧИСТИТЯ НОВАТА 2010

По случай Новата година моя поздрав приеми
и нека радости големи ти носят идващите дни!
Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга!
==========

Нека красотата и чудесата бъдат твои вечни спътници през Новата година!
==========

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични - пълни са, и сърцата на всички ни - слети са, а нощта във която всички обичаме да бележи Нова година!
Hug Hug Hug Hug Hug
А СЕГА СА НАРЕД ИМЕННИЦИТЕ
ВЕСИ,ЛИНА,ВАСКО
ЕДНА ГОЛЯМА НАЗДРАВИЦА ЗА ВСИЧКИ

http://www.youtube.com/watch?v=zBbMAJgBymA

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 04:22 от pepita-1977

Общи условия

Активация на акаунт