В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 407
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честита 2010 година!Нека да е мирна и щастлива,да донесе здраве, радост и любов в домовете ви!
           Честит рожден ден на Лорка!Честит имен ден на празнуващите!Желая ви много обич и сбъднати мечти!

http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3119426

Последна редакция: пт, 01 яну 2010, 05:36 от Яжка

# 166
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА 2010-ТА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
НА ВАСКО ЮНАКА,
НА ТРАКИЙКАТА ЛИНА,
НА АРАБСКОТО КАФЕ И
НА ВЕСИ - ПОКРОВИТЕЛКАТА НА КОТКИ!

# 167
ЧЕСТИТА ВИ 2010 ГОДИНА!
Нека да е по-красива, по- успешна и по- щастлива от всички изминали до сега години!
Бъдете много здрави, весели и влюбени!

Нашия купон беше велик и продължи до ранни зори, та позакъснях с почерпката. Embarassed Гледам наредили сте вече хиляди вкусотиики и за да не се повтарям ви сервирам класическа българска "отрезвителна закуска" Twisted Evil

Много благодаря за милите думи и пожеланията и на свой ред се обръщам към всички малки и големи адашковци:
Нека царствено да носим имената си и да раздаваме любов на близките си, за да се чувстват и те царски особи всеки ден!!!!
КУПОНЪТ ПРОДЪЛЖАВАААААА

# 168
  • Пловдив
НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ ДНЕС, ДА ИМ Е СВЯТО ИМЕТО,ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ.

# 169
  • София
Хехехееее...... Heart Eyes Laughing

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МИЛИ ДРУЖКИ!
Нека за всички нас и семействата ни, и любимите ни хора
бъде по-добрата, успешна, мирна и благополучна година!

Честит имен ден на всички именици днес!С гордост да носят името си и да са живи и здрави!

Лорка, с малко закъснение, Честит Рожден Ден и на теб!

Блондичка, да ти е живо и здраво момиченцето и много радост да ти носи!

Жу, благодаря и аз за картичката. Страхотна идея, а Васенцето е истински сладур!

Весели празници и сладки срещи с роднини и приятели!

# 170
Милички, много ви благодаря за пожеланията! Наздраве! Весич   Wink Нека новата година да ни донесе всичко тигърско, присъщо на родените в тази година Wink, и да я превземем с размах  coolcool

От мен една вече малко по-празнична песен  Mr. Green:
http://www.youtube.com/watch?v=MnrIH24SiEU&feature=related

/Калашников, калашников  Mr. Green/

# 171
Честита Нова Година!

На всички пътят да е ето такъв през тази година!  Laughing

Бъдете здрави и удовлетворени от всичко!

На именниците весел празник и На здраве!

Деси,Винаги  благодаря за картичките  Hug

# 172
ЧЕСТИТА НОВА  ГОДИНАААААААААААААААААА 
Най-сетне и аз успявам да се запиша за новата година тук! Нема време да му се не види! Все сме някъде на гости или у нас има гости и така...
  А сега ви честитя настъпването на Новата 2010-та година и Ви желая да сте здрави и много щастливи, момичета! За много години и дано все така си се поддържаме и си помагаме тук във форумчето ни!
  Блонди, да ти е жива и здрава Лорчето !
  Да са живи и здрави всички именници, с малко закъснение, Веси, Лина, Васко на Жужка, Арабско кафе Това е за вас

# 173

мАЛеиииииииии...какво затошие newsm78 newsm78
бойците уморени  Hug Hug

Аз минавам да сложа нещо на масата,че тъй по празници не върви smile3521 smile3534

а и свекито има р.ден Peace и става на 80 newsm78 newsm78...да ни е жива и здрава Peace

НА ВСИЧКИ ПРИЯТЕН

# 174
  • София
Жива и здрава да ти е свекито, Пепитче и
да я слушаш, ей!  bouquet

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 175
Пепит, жива и здрава да е свеки и както казва Муцка, да я слушкаш  Laughing Много спокойствие и радост от близките й да получава!  Hug

Дани, и ти да се запишеш  Hug Наздраве! Благодаря за пожеланията и за страхотното цветно павилионче  Heart Eyes  bouquet

# 176
Здраааасти мацоранкитееее...
Яжке, Муце и Дани, благодаря и на вас за пожеланията към моята пораснала змейка! Hug Hug Hug

Пепит, честита да ти е свеки юбилярка, 100
ка да чукне Mr. Green в здраве и обгърната с радост и грижа от близките си!  bouquet

Оооо, Линче, поля ли си подобаващо именния ден, душко Drunk fiuuuuuu Абе щом нацелФаш праФилнУ бутончеАта на клаФиатуррррата Wine Glass трЕбва да си поизтрезняла от запоя smile3560...., ама другата вчерашна именячка - покровителката на котки /както Винаги много сполучливо я нарече/ ВеситУ явно още празнично се вихри newsm19 newsm24

Пък за Кафенцето не знаех че е също именничка на Васильовден, но и тя да е жива и здрава....., макар че толкова отдавна не се е вясвала, че поздравите ни май само по телепатия може да ги получи fiuuuuuu ppp

На мен пък днес ми се образуваха нервички, щото нали ви казах, че сменихме входната врата и съответно се преинсталираше домофонната уредба...Та днес човекът идва да си довърши работата.... Да ама моето бившО съпруже с присъщия си чешитлък отказа навремето да ни се сложи в апартамента вътрешното устройство Crazy...и сега техникът не знае къде точно минавало кабелчето и дали не било прекъснато ooooh!....не можел цялата стена да кърти и да човръчка на посоки докато го открие #Crazy....аз съответно избеснях, защото пък си плащам наравно с всички и искам да ми се свърже и функционира домофона, а той го усещам че иска да се изниже по търлички Twisted Evil... И имахме кратка схватка fight /разбира се словесна/... най-много ме ядоса че взе да ми се кара сякаш съм виновна за това че му се отваряла повече работа, но аз пък си се запънах на своето /и смятам с пълно основание/ - че като се инсталира нещо и си плащам, нормално е да очаквам то да е използваемо т.е. да функционира по предназначение, а не да стои за един вид"украса"...и го замолих с най-благ тон /щото го виждах че вече се пука вътрешно от яд  smile3515 newsm48/, че разбирам колко е неприятно за него че му се отваря извънредно пипкава занимавка дето ще отнеме и допълнително време, но да намери някаква разумно решение.........И той ней`се кандиса - каза че ще свърже домофона за звънеца ми, което само по себе си също било пипкаво да проверява жичка по жичка...и че затова друг допълнително пари smile3560 щял да ми иска, ама айде той нямало fiuuuuuu  #Silly.......... Та стана накрая работата и аз пак го питах ако трябва още нещо да платя, а той вика "Ай`няма-няма...кажи само едно `Да си жив и здрав,майсторе` и толкоз" fiuuuuuu.......И аз с цялото си нахалство му казах "Ами айде да си жив и здрав, майсторе Mr. Green и щастлива ти Нова Година!" и хич без да съм се бръкнала за пари smile3534 rotfImbo rotfImbo rotfImao Ами тъй де - ако не ми се беше пенявил такъв в началото щях да се бръкна и да му дам 10лв.на човека за 2-та часа повече дето употреби да се занимава само с моя домофон, ама заради дърварския тон дет`ми държа изначално и язе се напраЙх на луда и го изпроводих само с едно благопожелание ppp Joy Joy Joy[/color]

# 177
здравейте милички  Hug...чета ви....сегинка отивам да къпя бебешока и  идвам. Peace

# 178
Муци,Лина,Блондиблагодаря за пожеланията към свекито...ние си я слушкаме newsm78 ама колко само аз си знам tooth...ако и тя ме слушка толкова ще сме много добре hug..направихме и на милата изненада...тортичка с 80 свещички  Shockedда духа..изпратих Григори и Андрияни да и кажат за ного години,(ние бяхме в колата)но тя не разбра нищо ,понеже 2 дни след нова година newsm78 човек си мисли за много неща...та тя естествено започна да пита къде сме ние newsm78..а сина започна ами те такова newsm78 ги няма,ами то ние дойдохме сами #Crazy Shocked newsm78..свекито за малко не  smile3544...понеже не живее кой знае колко далече от нас....и по принцип мойто син малкото диваче на мама tooth може да го направи това ,но само с мое разрешение Peace..та тя докато ги вкара вътре и разпита blahblah...ние се измъкнахме с тортата и викове birthday Hands Clap...а тя като му ревнееееееееее,от изненада newsm45,че чак на камерата и стана смешно Peace...и така иначе и тя доволна и ние Peace...а децата най-много,понеже помагаха в духането на свещичките hahaha
Блонди
Ами тъй де - ако не ми се беше пенявил такъв в началото щях да се бръкна и да му дам 10лв.на човека за 2-та часа повече дето употреби да се занимава само с моя домофон, ама заради дърварския тон дет`ми държа изначално и язе се напраЙх на луда и го изпроводих само с едно благопожелание ppp Joy Joy Joy[/color]
hahaha hahaha...така ,така Peace аМче да ако беше по-джентълменси настроен кака Блонди щеше да кихне,пък и кафенце да почерпи Peace...правилно си постъпила...нестига ,че те е скъсал нервите..ами и бакшиш newsm78.. Mr. Green...уфффффффф тези мъже hahaha....
Ние ходихме и на свадба Whistling...започнаха да се бракуват...още не свършили постите и давааааааааййййй някой да не ги спрЕвАри hahaha...но нещо купона не тръгна,както трябваше newsm78...понеже всички пушачи излизаха навън свеки 10-15 мин. newsm78 и та отвън имаше повече хора отколкото вътре hahaha...малеееееееееейййййййййй лоша работа тава за пушачите(нищо,че съм пушачка) Embarassed Embarassed,но аз съм за Peace Peace Peace пъшенето навън newsm10..все пак какво са виновни децата и непушачите ...smile3521
Хайде от мен

# 179
Ееехоооууу, мацоранки, има оживели след празниците Mr. Green
Тъкмо си мислих, че ще откараме и днешния ден в запой, но.... отвори ми се два-три дни работа и затова зачезнах. То при таз глобална криза в заетостта, не е за опускане, като ти кацне някое птиче на раменцето Whistling

Пепитке, да ти е жива и здрава свекито и да се слушате и радвате взаимно!  bouquet

Блонди, що тъй с нервички ти почва годината Thinking Ама я виж прословутата "овча дипломатичност" какви чудеса прави - хем работата свършена, хем паричките в джоба ти останали Laughing

Линче, много яки парчета си пуснала. Аз Горанчо си го уважа'ам, нищо че по принцип нЪл' знаЙтИ други музики са ми на душата  superuu Ама то кръвта на вода не става - като чуя нещо балканско и ми трепва душицата. Та за т'ва изморих гостите си на Нова Година с те т'ва парче - пусках им го поне 5-6 пъти, като пригласях с пълно гърло (още едно предимство да живееш "на 5 мечки в г*за - мо'еш да наривяш колкот' си щеш и никой няма да се обади в полицията Joy)
http://www.youtube.com/watch?v=4Kn4S6dyqMY&feature=related

Лека нощ и сладки сънища и ще намина утре вечерта да ви видя!

П.П. Направо не се стържам да ви пусна и таз' интерпретация на "Месечина"
http://www.youtube.com/watch?v=ej_1c5Kaj_0&feature=related
Ах, тоз Александърчо, от овца на вълк ставам кат' го видя Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 00:39 от vesy75

Общи условия

Активация на акаунт