Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Нека новата година да ни донесе всичко тигърско, присъщо на родените в тази година 

!

и 

Абе щом нацелФаш праФилнУ бутончеАта на клаФиатуррррата
трЕбва да си поизтрезняла от запоя
...., ама другата вчерашна именячка - покровителката на котки

...и сега техникът не знае къде точно минавало кабелчето и дали не било прекъснато
....не можел цялата стена да кърти и да човръчка на посоки докато го открие
....аз съответно избеснях, защото пък си плащам наравно с всички и искам да ми се свърже и функционира домофона, а той го усещам че иска да се изниже по търлички
/разбира се словесна/... най-много ме ядоса че взе да ми се кара сякаш съм виновна за това че му се отваряла повече работа, но аз пък си се запънах на своето /и смятам с пълно основание/ - че като се инсталира нещо и си плащам, нормално е да очаквам то да е използваемо т.е. да функционира по предназначение, а не да стои за един вид"украса"...и го замолих с най-благ тон
/
.......... Та стана накрая работата и аз пак го питах ако трябва още нещо да платя, а той вика "Ай`няма-няма...кажи само едно `Да си жив и здрав,майсторе` и толкоз"
Ами тъй де - ако не ми се беше пенявил такъв в началото щях да се бръкна и да му дам 10лв.на човека за 2-та часа повече дето употреби да се занимава само с моя домофон, ама заради дърварския тон дет`ми държа изначално и язе се напраЙх на луда и го изпроводих само с едно благопожелание
...ако и тя ме слушка толкова ще сме много добре
..направихме и на милата изненада...тортичка с 80 свещички
...понеже не живее кой знае колко далече от нас....и по принцип мойто син малкото диваче на мама
...ние се измъкнахме с тортата и викове
...а тя като му ревнееееееееее,от изненада
,че чак на камерата и стана смешно 
...започнаха да се бракуват...още не свършили постите и давааааааааййййй някой да не ги спрЕвАри
..все пак какво са виновни децата и непушачите ...
Ама я виж прословутата "овча дипломатичност" какви чудеса прави - хем работата свършена, хем паричките в джоба ти останали
Ама то кръвта на вода не става - като чуя нещо балканско и ми трепва душицата. Та за т'ва изморих гостите си на Нова Година с те т'ва парче - пусках им го поне 5-6 пъти, като пригласях с пълно гърло (още едно предимство да живееш "на 5 мечки в г*за - мо'еш да наривяш колкот' си щеш и никой няма да се обади в полицията