В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
ЗДРАВЕЙТЕ Hug Hug
Hug Hug  Hug Hug Hug
Мастърче..страхотно меню Peace Peace..а да ти идва някоя идейка за нещо по разнично ,но да се приготвя по бързата процедура newsm78...ох много съм затруднена newsm78...такива традиционни съм измислила...даже бобената салата,която тук се яде като ядене Joy...но искам и нещичко различно newsm78 newsm78
Лина съжалявам за приятеля ви Flowers Rose..да ти кажа ли честно,следях го до последно случая,но нещо ми се губи развръзката newsm78...ако не ти пречи и разтройва Praynig за което се извинявам,кажи ми моля те как,къде беше открит???.......строхотна програма имате за празниците Peace...и ние в бг,след полунощ се събирахме на тсентъра да тропнем хорце,да замезим и пиинем за здраве Peace..под звука на снега под краката хруч -хруч hahaha..страшно ми липсва Confused
    Блонди .., абе да не казвам кво ми иде да им турна аз на тях newsm65..., ама айде да не си образувам излишни нерви предновогодишно... fiuuuuuu
hahaha hahaha...ха такаааааааааа ама да им го туриш малко ще им е Joy...амаааа-хаааааа какво е това нещо по повреме на пранниците newsm78....а за нисисера ,,и в склада нЕма И шефа не дава" newsm78....ОТЧАЯХ СЕ Embarassed
Веси...не я намерих и просто си останах с мисълта,че няма да е  Embarassed,но измислих друг план,като намерим ще купим две Peace,че ката се счупи да не търсим пак толкова време newsm78...малко се позамисли сина Crossing Arms,направи гадна физиономия,че уж Дядо Мраз изпълнявал всички желания,но може и да мине номера hahaha hahaha
Хаиде до после,отивам да свърша нещо  love001  love001  love001

# 136
пепи..не знам дали бях споменала newsm78,но  миналата година моята мила дъщеря искаше подарък от 200 евро Crazy май беше тогава(геймбоу или нитендо)нещо такова...и аз понеже си я познавам  Whistling..днес искам -утре вече е забравила за това което вчера е искала,и много бързо и минава щастието и емоциите около игрите,за месец и вече новата игра е някъде''потурчина'' Thinking Rolling Eyes...и така ....иска тя,та иска... Naughty,НО аз и обясних,че белобрадият старец ще донесе това което има и ако случайно няма това което тя иска,да не се натъжава...понеже не всичко което искаме трябва да го имаме Mr. Green,без подарък тя няма да остане!!!!! Naughty....надявам се и ти да намериш решение  Peace Peace Peace.....

# 137
Анче не е въпроса за игрите newsm78 той за първи път изявава желание за нещо подобно Shocked училищно помагало newsm78...аз даже като започна да пише писмото за д.коледа  #Crazy не повярвах,че той се е задоволил само с 3 касети Peace и иска та иска чантата newsm78...еееееееее поне за сега почти му мина,но дали няма да се сети пак утре вечер newsm78 newsm78...дано накупините щуротиики му отнемат вниманието Joy...а аз ще продължавам да си търся Mr. Green
Винаги,Жу...благодаря за картичките и пожеланията Hug Hug Hug...да ви се връща Hug Hug...само сега се сетих,че Винаги няма адрес newsm78...и не съм изпратила картичка Cry... защо така

# 138
Ехеееее, много се радвам, че и моите гълъби са пристигнали. Понеже нямам вяра на тукашните пощи, ги пратих по една приятелка в БГ. В последния момент докато пиехме кафе в мола, успях да драсна адресите и по 2 думи. Ще ме извините за лаконичността. А кипърските ги дадох на един колега на съпруга ми, който си тръгна на 24-ти. Добре, че съм си записала адресите в черния тефтер и точно тогава беше с мен. Наистина се радвам  Grinning
А за моя адрес ...като в онази руска песня "мой адрес ни дом и ни улица, мой адрес Советский Союз"  Laughing. Ползваме пощенската кутия на фирмата и името на съпруга ми. Не знаех как да процедирам с адреса, дали да го пиша на плика, дали няма да е проблем че се пускат от друга страна, а пише адрес в Катар и тн. А и като знам какви са експедитивни тук, сигурно за Великден щяха да дойдат.

Весело посрещане на Новата Година ви желая на всички!
Ще намина догодина  Wink

# 139
 Hug Hug Hug
Винаги, и аз се сетих, че най-вероятно така си направила  Wink Много се изненадах, когато видях червения плик от теб, а и без адрес на подателя, та оттам се досетих  Wink

Пепиткин  Hug Hug Hug Не ме разстройваш въобще, мила  Hug Ами ето един изчерпателен линк, сега доколко инфото от него съвпада с мнението на родителите на момчето, не мога да кажа  Peace Те провеждаха свое собствено разследване, паралелно с полицията, но не искаха да кажат много неща пред камера. Като все пак потвърдиха, че има свидетели, които обаче се страхуват да говорят и затова е такава мъгла  Peace Също така потвърдиха, че ще продължат с разследването си и след като го откриха, тъй като се страхуват, че ще има и други деца, които да бъдат жертвани по този начин... На погребението на момчето също така доста неща бяха станали ясни, според присъстващите... Не съм разпитвала, само се молих за родителите  Praynig За мен това не е нещастен случай  Peace Страхотно дете, много умно и добро, без да създава проблеми никому. Много чисти и добри родители...
http://www.bulpress.net/article/9951

Пред камерите на бТВ и на мястото, на което го бяха намерили, казаха повече, но дали се пазят записите в архивите по Интернет да ги видиш, ще проверя  Peace Аз бях помолила всички приятелки в Северна Гърция да се ослушват, ако чуят каквото и да било инфо покрай издирването му зад граница Rolling Eyes

Анче, страхотно си го измислила с подаръците  Mr. Green Ми за Дядо Коледа бяхте писали как да им кажете на децата... Сега, то вече Дядо Мраз няма като в моите години, но всяка зима дядкото беше с женски пръстени по ръцете и аз поставих въпроса на майка ми ребром  Mr. Green И тя като не може да лъже, както си седяхме в кабинета й в работата, на въпроса ми дали има Ддяо Мраз, ми отвърна с "Не"  Mr. Green Сега съжалява, че ми е разбутала психиката едва на 7, като й напомням  Mr. Green Обаче покрай всичките сладникави Коледни филмчета тия дни направо беше започнала да вярва, че има Дядо Коледа  Joy Joy Joy

# 140
 newsm78 newsm78ЖЕНСКИТЕ ГРЕШКИ[/size]
 Какво прави една жена страхотна в леглото? И кой друг може да даде отговор на този въпрос, ако не мъжът! След много допитвания до мъже с различни професии и възгледи получихме отговора. Те ни посочиха единодушно кои са 5-те женски гряха в секса. Дори да можеш да се усучеш в 56 пози и да знаеш наизуст Кама Сутра, никога няма да спечелиш любовника на твоя живот, ако допускаш някоя от долупосочените грешки.

Жените не знаят достатъчно за секса.

Какво казва Той: Тя започва да се превзема и глези, когато се опитвам да й обясня как да ме докосва, за да ме възбуди. Може да си мисли, че е сладко, но всъщност се обиждам, че е толкова невежа, а същевременно не й пука за това дали изпитвам удоволствие.

Мнението на специалиста: Той е прав - жените се нуждаят от малко повече знания по анатомия. Това, което възбужда един мъж, не е задължително да възбужда друг. Сексът е като машинопис. Можеш да седиш пред компютъра и да удряш по клавиатурата с два пръста. Но никога няма да станеш толкова добра, колкото тези с десетопръстната система - изкаралите курса по машинопис. Купи си различни книги за секса и се учи. Веднъж след като усвоиш основните познания по анатомия, започни да експериментираш, поиграй си с горещите точки – докосвай партньора, докато изпита истинско удовлетворение.

Жените очакват мъжете да четат мислите им.

Какво казва Той: Питах я дали е стигнала до оргазъм и тя ми отговори „не“. Каза ми още, че ако наистина я обичам, съм щял да зная какво наистина иска тя.

Мнението на специалиста: Съжалявам, момичета! Да очакваш любовникът ти да отгатва всяка твоя потребност си е направо смешно. Фактът, че някой те познава добре и иска да ти достави удоволствие, не означава, че държи кристална топка в ръцете си и може да отгатне кога си в настроение или кой е най-подходящият момент за теб. Нужно е просто да говориш, да го кажеш на глас, на български….

Жените проявяват интерес към секса само в началото, а после го загубват.

Какво казва Той: Всеки път е едно и също с всичките ми гаджета. В началото са много навити, а после вече не искат.

Мнението на специалиста: Някои мъже мислят, че жените не се интересуват от секс. Вярват, че в началото дамите само се преструват, докато спечелят обекта на своите желания. Причината обаче е друга. Жените се отегчават от секса, ако той се превърне в нещо предвидимо. А когато си отегчен, е трудно да достигнеш оргазъм и истинско удоволствие. Никой не би желал да яде едно и също ястие на обяд например, а какво да кажем за такива двойки, които цял живот следват определени правила и сексуалният им живот се е превърнал в рутина. Всеки път една и съща програма. Така че - прави различни неща: различна поза, нови места, на тъмно, на светло, полуоблечени или абсолютно голи, на фона на музика или без. Лесно е, а въображението върши чудеса.

Жените оставят всичко на мъжа

Какво казва Той: Каква е разликата между това да правиш любов с дългогодишната си приятелка и да ядеш сварени спагети? Отговорът е: Поне спагетите се движат и са живи.

Мнението на специалиста: Някои жени просто смятат, че е работа на мъжа да поема инициативата за секса и да е активен. Той е този, който трябва да свърши работата докрай. Ако искаш да си доминираща в леглото, тогава поеми малко инициатива и отговорност. Измъкване си е, ако очакваш само той да е активният, докато ти просто си лежиш по гръб. Поеми инициативата и го прелъсти. Ако искаш наистина да го впечатлиш, го изненадай в момент, когато най-малко очаква.

Жените се притесняват как изглеждат телата им.

Какво казва Той: Тя мрази определени пози, защото не изглеждала добре, била дебела, имала коремче, гърдите й изглеждали смешно.

Мнението на специалиста: Повечето мъже не са толкова капризни за това как изглежда тялото на партньорката им. Най-големият критик си оставаш ти. Истината е (а тя е доказана доста отдавна), че твоята идея за перфектно тяло не е неговата. Извивките на женското тяло са наистина страшно секси за мъжа. За тях тялото ти има меки форми, то е топло, женствено и чувствено. Ако правиш секс, но си притеснена за начина, по който изглеждаш - това със сигурност ще намали удоволствието. Изследване в Америка показва, че жените, които харесват тялото си и имат позитивно отношение към него, получават оргазъм два пъти по-често от останалите. Сексът се случва вътре в главата ти. А да бъдеш добър в леглото означава да се чувстваш уверен, да се чувстваш секси и добре с това, което си ти.]

# 141
ами дааааа,пепи...то да не мислите че това е фасулска работа... hahaha bowuu....къде го откри това... Crazyаз се ровя в нета за някакви идейки за официални рокли и прически..нали февруари ще женим мома,па да няма се излагаме ,я! Naughty..още нищо не ми идва на ум newsm78

# 142
А за моя адрес ...като в онази руска песня "мой адрес ни дом и ни улица, мой адрес Советский Союз"  Laughing.
Винаги, голям майтап.... ама на мойта картичка на плика освен името ти /което само по себе си нищо не ми говореше Whistling/ на мястото на изпращача пишеше и Катар Mr. Green.., а понеже пък пощенската марка я разпознах че е нашенска /нали в мен дреме един нереализиран следовател #Sillysmile3560/ и веднагически предположих една такава версия  ideauu - че си ти и си използвала посредничеството на някой в БГ yes.... Ноооо това са подробности...- важен е жеста Hug

Линче, много жалко за момчето на братовчедка ти Sad... дори не искам и да си представям какво е да изживееш подобна загуба Sad... Дано да се доберат до истината, макар и това да не би им го върнало Rolling Eyes..., но пък чувството за престъпна безнаказаност довела до такъв трагичен край с години не би им давала покой...... Много тъжно, че последните години подобни случаи бълват переодически Confused

Аааа, Весич, категорично ти забранявам да се асоциираш с такъв бабунгер, пък била тя и кулинарна вълшебница #Silly babydust7... Не можа ли нЯщУ младо с разпиляна руса грива и яхнало черпак да намериш бря, че по-да ти мяза?!  Wink

Пепич, пишем заедно и ей сега ще изчета Фнимателно това дето си пейстнала.

# 143
Блондич, поправям се Mr. Green

въпреки че сега съм така

надявам се утре вечер да съм така

и дано ми се размине вдругиден сътринта да не съм така

Joy Joy Joy

Сега отивам и аз подробно да прочета "лекцията" на Пепитка и евентуално да обсъдим с половинката някои спорни моменти Joy Joy

Мацоранки, засега ви желая лека нощ и утре непременно ще намина по някое време да видя коя е на клона Joy

# 144
Еееххх, девойкиии...
аз рядко гледам БНТ, ама тая вечер прецъках и хванах да дават "Опасен чар" Mr. Green - уникален е тоя филм newsm26....комедия и драма в едно.... и репликата с която завършва е нещо много ярко - перфектен финален щрих: "Никоя жена не трябва да чува, че някога друга е била обичана повече от нея!-принцип" Heart Eyes

Сега ви оставям, че утре подвизи ме чакат fiuuuuuu....

# 145
...Хайде ...Весело посреЩане на Нова Година...и  до догодина Hug

Обичайте се,споделяйте всеки миг с наслада....и "носете  си новите дрехи" и да не ви пука от zавистта Peace Hug PartyИ многооооо zдраве Praynig :peace
:

Обичам ви и ви преграЩам.... Wink

П.С.Муцка,получих ти картичката и толкова драго ми стана...едно голямо Благодаря  bouquet

# 146
Девойки, преди да съм захванала каквото и да било друго (а то днес ме чака много  Stuck Out Tongue Winking Eye) с лИбоФ
поднасям ви почерпка за най-специалния за мен повод в навечерието на всяка Нова Година -
рожденният ден на Лорка - змейката ми сладка   angel008 която днес навършва 12г.

Много радостни емоции в приготовленията и още по-радостни в самото посрещане на Новата Година ви пожелавам!
Чао до по-късно.., а може би чак до догодина... Wink Whistling

# 147
малей..ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ТЕ РАДВА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ..ДА БЪДЕ МАМИНА ОТМЯНА

...ЛОРКА.......... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 148
Добро утро милички!

Лелееее, Блондич, при вас има наистина голям празник!
Честит Рожден Ден на Лорка! Да расте здрава и засмяна! Да я нацелуваш и нагушкаш заради мен! Hug Hug Hug Hug

и за мама Блонди

Сега и аз ще бягам и ако мога ще намина по-късно. Гледам Десита е пуснала фойерверките вече Joy Присъединявам се към нея и ви желая наистина много весел празник  ura

# 149
Блонди, много радост в твоя дом!
Здрава и щастлива да е Лорка!

Общи условия

Активация на акаунт