Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

но си дадох една почивка от нет и форум .
ходех на някоя поляна и лягах в тревата и гледах небето и облаците.Нощно време ставах през нощта и сядах на пейката пред къщи и гледах звездите които бяха големи и изпълнили цялото небе.Понеже в планината си по близо до небето и звездите са огромни ...красота неописуема..
страхотен е 

и космическо...
.... - абе да те питам аз защо пускаш таквизи песни да ми опъваш по тънките струни на душицата
...`начи първите две ги изслушах стоически
..., ама от тая Oneiro Htane ме напънаха вече циврите
... аааа, да му се невиди

Вчера цял ден форумчето инатлийски не ме пускаше да вляза. Явно по празниците и нета страда от махмурлук
По едно време си помислих, че са забранили достъпа до сървъра от чужбина и ме налегна една тъга
уплаших се че съм ви загубила завинаги 

трябва човек сърце от камък да носи ако не пусне някоя сълзица на тия изпълнения 

А дето казваш, че не ти се отваряла бг-мамата..., значи затова тук цари такова затишие...и особено вчера
... Аз вече си мислех, че у цЕло кипърско е спрЕл тока
А това на Facebook ще го имам предвид за следващата заглавна страница
...значи от 18.00 вечерта ни върти някакви номерца
.....и като сме свикнали да се разведряваме тук