В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Блонде, не ви завиждам в северо-източна България  Rolling Eyes ма ще го минем и тоз екстремум  Wink

Права си за Вакарелската гара  Peace Затова все обяснявам, че ние не сме прихлупени долу, в селото  bowuu Като хванеш магистрала Тракия закъм Бургас  hahaha самото село с гарата се пада отляво, а ние сме отдясно, хващаме мостчето /онова прословутото дето оставят заложниците и похитените при авто грабежи  Crazy/, закъм вилната зона  Peace Те са много махали вакарелски, но нашата е ПолиОвци  bowuu  Mr. Green Встрани сме от всякакъв път, сгушени в една пазвичка, образувана от насрещната гора и полето... и като се качиш на ябълката в 10:10 махаш на влака закъм София  bowuu За височината - около 830 метра да е, че и повече, пък и планинско си е - все пак Средна гора  Grinning
 Hug Hug Hug

# 571
  • София
Еййй, ко` става тук..кви` са тез момци...Блонде, тоз палавник е уникален... hahaha
От два дни ме нямаше малко и глейте  на кво` го обърнахте... Joy

Линче, ти на гости ли ни каниш, не разбрах аз.... newsm78 Mr. Green

Веси, чудно кафенце и по много за всички...!
Декорира ли хризантемите?

Деси, бързо оздравяване на малчо!
Аз ли пропуснах някъде....но какво стана с изпита ти от онзи понеделник?

Добре дошла на Диамнатчето, ни?
А в същност само за фериботи ли питаш или ще се установявате в Кипрото?! Оф сигурно си казала, ама ...не съм го прочела?!

Много гушки на всички и тези които не съм споменала с думи!
Хубав и весел ден!

# 572
oooo сладуриии Hug
Лин благодарско за поканата....ами ще го запазим за друг път,че сега нали разбираш дето се вика моье скоро да родя,та да не те поставям в роля на баба -акушерка  hahaha hahaha hahaha
 Деси ей сега ще пробвам да пиша. Peace

Ето една порция смях от мен. http://vbox7.com/play:01f4bfba   Joy Joy Joy
Не знам в Кипър дали се отваря линка  newsm78

# 573
 Hug Hug HugЗдравейте Hug Hug Hug
Десита бързо оздравяване на Зайко Hug Hug...а на чичо ДокТорчо май няма да му ходи дълга коса newsm78...поправи ме ако греша Naughty...
Весиии...това за маргаритките е страхотно Peace Peace....справили се с подарените цветя или да идваме на помощ newsm78,нали уж цветарки си падаме Rolling Eyes...ако имаш в повече свиркай Laughing....ходи ли до периптора?..с какво ще ни подразниш..нещо ново???????? и вкусно?????????
Дани и при мен така..все ми е студено coldама не сме се спрели Joy...а най ме изнервя това,като кажат,,как може да ти е студено???????????,нали си Българка<< newsm78 newsm78,че да не съм от желязо Shockedаааааааа
Лина
 Сега ако трябва да си избирам най-любjavascript:void(0);ими, бая зор ще падне  Grinning Сичките, сичките  smile3521
Joy smile3521 нали,нали hahaha...ама и ти изобщо не си скромна Joy....а с това подробно описание на вилата да не ти направим някой ден изненада от неканени гости Crazy Crazy.......за зделката  Peace Peace..няма грижи само кажи кога Peace Peace...и речено сторено Hug Hug Hug
Блонди...и при нас положението ще е доста напечено през уйкенда #Crazy....ама поне ще се разминем с преспите от сняг Peace...нали тук е къд милия още не сме го помирисали Crossing Arms
Диамантче Hug Hug...намери ли това,което те интересуваше newsm78...фериботи има,нали сме на остров.. Peaceзависи какво точно те интересува
Муци..ти квО надуши агнешкото и веднага тук... hahaha hahaha...и аз малко закъснях,но избора голям и има за всички....как я карате?...как е Алекс?
Цвети..не отваря линка newsm78 newsm78... Twisted Evil

При нас от сутринта не престава да вали ooooh!...но как мома да е дома Crossing Arms...решихме излязохме Peace..намокрихме се като ,,кошошки,,както казва Андрияни Joy...варнахме се преоблякох ме се ,а дажда беше спрял временно...и решихме да си довърщим разходката newsm78ама уви пак се прибрахме като,,кошошки,,....общо 3 пати се намокрихме Twisted Evil Twisted Evil..и сега съм си обула,,бабени,,шошони,че нещо бахър се явява #Crazy #Crazy..пък нека ми се смеят Joy на мен нали ми е топличко Peace

Хайде малко смях
Банкоматите Drive – Thru

Тази система позволява да теглиш пари без да слизаш от автомобила.
При мъжете процедурата е следната:
1. Доближаване до банкомата.
2. Сваляне на стъклото.
3. Вкарване на картата и набиране на персонален код.
4. Избор на желаната транзакция.
5. Изваждане на картата.
6. Взимане на парите и разписка.
7. Вдигане на стъклото.
8. Потегляне.

При жените процедурата е следната:
1. Доближаване до банкомата.
2. Правене на няколко маневри, докато стъклото се доближи до терминала
. 3. Стартиране на двигателя, който междувременно е спрял по време на маневрите.
4. Сваляне на стъклото.
5. Намиране на ръчната чанта и изпразване на съдържанието и върху съседната седалка, за да се намери картата.
6. Намиране на картата и оправяне на грима чрез огледалото за обратно виждане.
7. Един или два опита да се постави картата.
8. Отваряне на вратата за улесняване на достъпа поради голяма дистанция между колата и банкомата.
9. Поставяне на картата.
10. Поставяне на картата отново откъм правилната страна.
11. Изсипване на съдържанието на чантичката с документи върху съседната седалка, за намиране на кода, записан на корицата на някой от бележниците.
12. Въвеждане на кода.
13. Натискане на „cancel” и въвеждане на правилния код.
14. Избор на желаната транзакция.
15. Оправяне на грима използвайки стъклото на автомата за огледало.
16. Взимане на парите и разписка.
17. Търсене на портфейла сред нещата на съседната седалка, за да се приберат парите.
18. Прибиране на разписката в чантичката с документи.
19. Оправяне на грима чрез огледалото за обратно виждане.
20. Потегляне и спиране след 2 минути.
21. Връщане до банкомата .
22. Взимане на картата.
23. Търсене сред вещите на съседната седалка за портфейла за карти.
24. Прибиране на картата в джоба.
25. Оправяне на грима.
26. Стартиране на двигателя, който междувременно е спрял.
27. Каране 5-6 км.
28. Освобождаване на ръчната спирачка.
newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 14:40 от pepita-1977

# 574
pepiiii   голям смях сме ние жените #Silly rotfImao rotfImbo smile3532
девойки аз си ви чета и се забавлявам...ама нещо ме хванала мързеливата вълна...пък и цял ден в къщи пред тивито с к'во ли да се похваля... Rolling Eyes

# 575
Ей ме пак на клона  Stuck Out Tongue Winking Eye

Справих се аз със хризантемките и сега в къщи е дошла пролетта. Направо е невероятно как се променя обстановката като добавиш малко жива природа. Flowers Sunflower Тъкмо си мислех кога ще уцеля малък промеждутък без дъжд да отида на разходка да си откъсна няколко клонки от започналите да цъфтят бадеми, но не се наложи да се "мокря като кокошка" Joy

Дани, рускинчето е страхотно! coolcool Аз бях пускала същия линк преди доста време, но с удоволствие го изгледах отново! Peace

Анче, к'ъв е този съмнителен мързел дето те е налегнал? newsm78

Пепит, hahaha hahaha имам големи съмнения че с тебе ровим в едни и същи сайтове за развлечения Whistling

Цвети, линка не ми се отваря и изобщо имам проблеми с В-бокса, почти винаги ми отваря само заглавието на клипа и после запецва Thinking
Явно има генерален проблем с връзката, защото и "жените" на Линчето не мога да изгледам като света

Сега ще бягам да пазарувам и може би по-късно ще намина отново!

# 576
Айййдеее, запразних петъчно предУЙкендно.. newsm47

Ачнееее, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug първо към теб се обръщам, слънце златно,....
получих ти писъмце №2 /след явно изгубеното №1/ и не мога да ти опиша колко ме трогна Two Hearts..ама до сълзи...... благодаря ти с цялото си сърце и от името на Лорка също! Flowers Bouquet  Много значи за мен...и не мога да го изразя с думи, затова само ти пращам много... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дани, страхотно е това, което твори тая руска девойка.... на няколко пъти докато го изгледам целия клип се улавях, че така съм стаила дъх, та почти забравям да дишам... Heart Eyes

Муцейййй, правилно си разбрала че Линката ни кани да джумбарясваме на Вакарел coolcool newsm19 Drunk...и т.н. - пълна програма Mr. Green  ама се разбрахме да го отложим по-за към лете fiuuuuuu щото ако тръгнем сега в тия снежища и виелици дето още по-големи се чакат от утре.., нищо чудно да ни намерят вкристалени в блокче лед досущ като катеричока от "Ледена епоха" в края на филма #Silly rotfImbo
Пък и дето вика Цветюхин да не стане работата да се цаним групичката за римейк на филма "Спешно отделение" само че преименован в "Спешно АГ-отделение" Joy... А ето че и Весича има шанс да се присъедини към купона ако го заформим мероприятието къде август smile3508....

Впрочем Линче, БургаЗЪ е по-скоро в юго-източна, а не в северо-източна БГ smile3560 и затова май ние ще го ядем най-големия *** newsm65 щото на юг се очакват най-многото снеговалежи, а на изток най-жулещите ветрове..., та представи си кво чудо ни чака в нашата комбинирана географска точка между юга и изтока Shocked #Crazy newsm48

Пепи, голям майтап това за драйв-банкоматите бееее Joy Joy Joy

Сега, мацоранки, да не се чудите към кого се обръщам, ама една мацка ми писа на ЛС, а кутията й е пълна и не мога да й пратя съобщение, така че дано се сети да чете тук, щото въпроса й беше свързан с Кипър newsm78 - нямам идея защо е решила да отправи питане персонално до мен Rolling Eyes, но както и да е:
Здравей, Евелина!
Точно аналогична на вашата ситуация нямаме от тези които списват в кипърската тема,т.е. всички които са там работят и живеят постоянно, а не сезонно. Иначе има мами с деца на около възрастта на твоето детенце. Ако си зададеш въпросите, които конкретно най-те тревожат в самата тема, мисля че ще получиш достатъчно полезни съвети Peace  Лично аз съм си в БГ и не мога да ти дам инфо от първа ръка за живота там.
Късмет!

Хайде, мацоранки, бай за сега... Kissing Heart

# 577
  • София
Блондейййй....всички ли сме канени, щото аз не разбрах..... Mr. Green

Евелинчето, кутията ти е пълна  и не мога да отговоря, затова ти пиша тук.
Заповядай при нас, сподели плановете и притесненията си
и съм сигурна, че момичетата, които са в Кипър ще ти помгонта с информация и контакти.
Хайде, чакаме те! Hug

# 578
Ааааа, Муцейййй, нИ плагиятствай Naughty hahaha аз току-що отговорих същото на Евелина - явно, както и предположих, е пратила еднотипно съобщение до няколко момичета /ако не до всички/, които е видяла че пишат в темата Rolling Eyes  А защо не се решава да пише тук е загадка newsm78 fiuuuuuu  нИ смИ чак толкУз`страшни уж.. smile3560
А по другия въпрос... - Ъм чИ канени сме бря... тя Линчето душа широка Mr. Green Hug

# 579
блондей.... #Crazy  колко бързо е пристигнало...ами просто след случая на номер 1 Rolling Eyes... Sad...не можах така да преглътна.... Tired...целувки на лорка Heart Eyes....за едно ново начало..... Praynig

мадамки отивам да ударя един парцал Mr. Green да си направя кафе и ще се включа  Peace

# 580
ето ме..... bowuu
на мен мадамката не е писала Mr. Green...ама помагаме с каквото можем Peace
Diamond  bouquet..с малко закъснение!!!
дани...страхотен клип...просто изкуство....винаги се разчуствам на такива неща...какво правят хората с ръцете си(или краката) Mr. Green..лятото в Кипър бяха ''lord of the dаnce'' и просто останах без дъх докато ги гледах...
гледам тук се каните за почивка,а? Mr. Green  аз съм ЗА с двете ръце,ама лятото Mr. Green,че с това бебе ми е само за почивка сега в този студ... Whistling
ето вече два дни почти е едно такова дъждовно навън и ни сме се кодирали пред телевизора и сме пуснали корени по канапетата Crazy
веси,пепит казвайте къде са тея сайтови да зяпам и аз Mr. Green

# 581
Анче, честно казано и аз се слисах направо като видях че си подписала писмото с дата 18-ти януари, а днес е 22-ри Crazy... явно действително трафика около коледа и НГ създава някакъв повсеместен хаос в пощенските служби smile3560
Както и да е, много ме зарадва и то на такъв хубав за семейството ми ден - моите дъртьовци ненагледни правят 38г. щастлив семеен живот smile3521
Да са ми живи и здрави...и ето почерпка по повода...

# 582
Какво си ти за мене
и аз за теб какво съм...
Ний двама сме родени
любов в сърца да носим.
В един път да вървиме
съдбата е решила.
С любов да го преминем
Така е отредила.

специално за ''дъртьовците'' на блонди    bouquet

# 583
http://www.gospodari.com/video.php?id=844&page=1 
Я да видим от тук дали ще го видите? Simple Smile

Блонди живи и здрави да са ти  Hug

# 584
цвете видях го..... Peace..ама то за смях ли е или трагедия...аз се смях от начало ама после замислих Rolling Eyes....

Общи условия

Активация на акаунт