Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

знаех си аз че шЪ ви`зема акъла с игривия Бочко
/както го кръсти
... също както
- т.е. в тоя конкретен случай ще имаш мистър Бийн по гащи, без обаче "пъргавелкото" му да шава
Почти на хижа го докарваме с обстановката
само дето няма сняг 
- специално за нас трите дето поименно сме посочени в любозната покана
а именно че в нашия случай нЕма как да си палим гумите
та да дохвъркаме..... и те това за мен поне ще е най-скъпо струващото ходене на хижа
...., пък ти като си баш-троянка шЪ ни ги наредиш тогаз тия бъклици и гювечета
....., еееееххххх пак се размечтах
.... Но ето че и ти не закъсня с предложението де
... пък и аз да му се невиди съм надалеч
я поне кажи само за кефа ли действа или най-сетне чичо Люиз тЪ`Й кандърдисал за една малка
..., та да сте отпочнали да работите по въпроса?

...и квоооооооооооо за мен
....Я казвайте кой е свободен
или резервен за закъснелите как мен,
....че аХъ докато се натуткам и бързаците като
...да пЪрзолнем гАзяго 
Та по този повод искам да споделя с вас това чудесно есе, което е особено мотивиращо за началото на годината 
Сичките, сичките
И понякога откривах четирилистни
/.

Ама верно зимъска си е малко опасно.
Помня преди 13-14 години се бяхме качили с колегите на Беклемето да си направим подобаващ за Новогодишните празници купон
уж за два дни. Казвам уж, защото на първата нощ като заваля един ти ми сняг и натрупа над 2- метрови преспи.
После чичката, дето дойде със снегорина се бъзикаше, че по гърмежите ни бил открил
Та ако ни се осъществят плановете за ваканция през август
може да организираме и паралелна среща в Бг за контингента 
Все пак 1 год си е доста сериозна възраст
ми образуваха нерви в стомашната област. Май пак ще се ходи до българския периптер
ама и мен ме хваща много смешката
а пък за всичките тези цветя ще ми трябват поне 6 
а и търпение няма вече да я пуска май...ама и да лекува пациенти с дълга коса,пак не върви

...........Отивам да се приготвям за последния работен ден от седмицата! На всички много усмивки

, пропуснала съм ти в бързината да изгледам линка... сега ще се върна