Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Те т'ва им е 'убавото на известните личности - ЧЕ СА ОБЩИ
) минавам като Блонди на резервен вариант
Ето го
Предполагам след някоя и друга десетилетка и по плешивци ще си падам
... ами ето ви тука един убийствен "секс-символ" да вЪ тръшна Ф тУтална еОфория

Страхотно кайвенце
! Пак за няма и 1/2 час, но все пак е нещо в моето заето ежедневие ...Чувам голям студ и сняг имало в БГ-то, ама и ние тук си страдаме с едни дъждове гадни. Интересното е, че обикновено сутрин не вали, а като дойде 15.00 или 15.30 почват да прииждат едни пълни с дъжд облачища. И баш кат`си тръгнем от работа се изцеждат пустите! Вчера, че и онзи ден, ми се наложи да бягам по задачи в пороя! Аман значи...Да не говорим, че с мъжо сме и 2-та на работа когато са уроците на детето по плуване и английски - за плуването го вземат и връщат с бусче, но на английски си ходи сам,т.к. е на 2 преки от нас и си представете как става това в силен дъжд...
ТРУДНО! Налага се чат пат да пропусне часа, ако няма кой да го закара, защото вали!
Ммммм и кафето се стоплило, чудничко!
Направооооо получих сърцетуп!
- пак ме направи да се размечтая.. 
... айде и ти ме направи да се доразмечтая... Я кажи нещо конкретно ли имаш предвид или така по принцип питаш 
Имам конкретна идея - покана на вилата на Вакарел
Както обичам студа, ще ви пална френската чугунена печка с дърва дето е като пушка, и излизам навън да правя иглу от снега, докато вие се радвате на уюта 

.....от смях 

затова и отсъствувах