В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 215
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Винаги
Цитат
Обаче на мен този сайт ми е блокиран. И какво сега? Няма ли агнешко за кака? Ааааааамаааааахаааа, няма справедливост на този свят!
Споко, няма да те оставим на сухо Mr. Green
Кат сме почнали да си показваме тайните любимци ще се включа и аз, пък ти избирай от нашите Peace Те т'ва им е 'убавото на известните личности - ЧЕ СА ОБЩИ Twisted Evil Twisted Evil
Понеже Анчето ми е свила ддоктора (от възмущение чак взех да пелтеча Grinning) минавам като Блонди на резервен вариант Whistling Ето го

Като гледам на мен с течение на годинките са ми се сменили предпочитанията от дълги коси - на леко брадясали Thinking Предполагам след някоя и друга десетилетка и по плешивци ще си падам Mr. Green

# 541
веси че тоя к'во му е 

# 542
Кво праЙтИ бря.... въйййй, нИ вЪ Я срам тъй да вЪ`Й цапнал хормона /то не че мен не ме е #Silly... ами ето ви тука един убийствен "секс-символ" да вЪ тръшна Ф тУтална еОфория smile3534 rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 543
БЛОНДЕЙ   Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544
Добро утро

Кафето ви чака топло, топло...

# 545
мммммм Добро утро!  Hug Страхотно кайвенце Peace
Кака ми се ходи на вила с камина...някъде из Троянския балкан....Има ли навити?  Wink

# 546
 Добро утрооооооооооооо, аз съм веч` на клона ! Пак за няма и 1/2 час, но все пак е нещо в моето заето ежедневие ...Чувам голям студ и сняг имало в БГ-то, ама и ние тук си страдаме с едни дъждове гадни. Интересното е, че обикновено сутрин не вали, а като дойде 15.00 или 15.30 почват да прииждат едни пълни с дъжд облачища. И баш кат`си тръгнем от работа се изцеждат пустите! Вчера, че и онзи ден, ми се наложи да бягам по задачи в пороя! Аман значи...Да не говорим, че с мъжо сме и 2-та на работа когато са уроците на детето по плуване и английски - за плуването го вземат и връщат с бусче, но на английски си ходи сам,т.к. е на 2 преки от нас и си представете как става това в силен дъжд... #Crazy ТРУДНО! Налага се чат пат да пропусне часа, ако няма кой да го закара, защото вали!
  Веси, тази каминка така ме стопли...чак не ми се тръгва за онзи студен цех, където работя Ммммм и кафето се стоплило, чудничко!
 Блонди, а ти с тоз палавник тук... Направооооо получих сърцетуп!
  А сега ви пожелавам много усмивки през този "хладен" ден с това:
http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg&feature=related

# 547
Хайде от мен пък закуската...

Ауууу, Весич, как романтично си ни го поднесла кафетоооо Flutter - пак ме направи да се размечтая.. Heart Eyes
Цветюхин, навита съм и още как smile3521... айде и ти ме направи да се доразмечтая... Я кажи нещо конкретно ли имаш предвид или така по принцип питаш fiuuuuuu

Ооооо, Дани, пишем заедно Hug

Мацоранки, пожелавам ви...

# 548
Цветюхин, навита съм и още как smile3521... айде и ти ме направи да се доразмечтая... Я кажи нещо конкретно ли имаш предвид или така по принцип питаш fiuuuuuu
  ideauuИмам конкретна идея - покана на вилата на Вакарел  Party Както обичам студа, ще ви пална френската чугунена печка с дърва дето е като пушка, и излизам навън да правя иглу от снега, докато вие се радвате на уюта  Grinning И манджички ще ви наготвя и с китеничета и възглавета ще ви обградя  Mr. Green

Така си прекарваме романтично с мъжото, като забегнем от София, че там може да е по-студено и с повече сняг, но студът е по-мек, няма ги тия смоци, а и къщичката е като в пазва  bowuu
 Hug Hug Hug

# 549
Ех, момичета, направо ме изкушихте да приседна при вас и аз да помечтая smile3531

Тук при нас е такова шантаво време - 10 мин пече слънце и после 1/2 час вали като из ведро Shocked а е такъв стуууд cold

Блонди, добре си сервирала питателна закуска, че след оня палавник дето си ни го пуснала снощи Laughing капка силица не ми остана ooooh! .....от смях hahaha много игрив - чак на ръченица го докарва Joy

Дани Hug

Цвете, Линче, Блонди и всички желаещи - палете си гумите и пристигайте у нас Peace Почти на хижа го докарваме с обстановката Wink само дето няма сняг Sad
И като коренячка троянка ще ви почерпя задължително по юзче греяна сливовица и боб с домашна наденица в гювече

# 550
 Hug

Joy Joy Joy
Ох,Блондичкаааааа умрях от смях с тоя  Joy Joy Joy

Ще си го открадна,много е весел,ако има начин да си го изперя и за аватар на скайпа-ама свеки кво ли ще рече?

# 551
...
Тук при нас е такова шантаво време - 10 мин пече слънце и после 1/2 час вали като из ведро Shocked а е такъв стуууд cold

...

Студ, студ, кооолко да е студ  Mr. Green
Колко градуса е там?

# 552
Я да видя кой какво е правил снощи, колко е изпил и с кого се е събудил ?

Умната момичета с алкохола  Naughty

Блонде, ама много ме разсмя този Чичко Бобчо, чак се задавих , както предъвквах филийка.
БЕгам сега , че ще водя малката със съученичка на плейдей/пикник в парка и трябва да се приготвя. Довечера ще проверя какво сте оставили за мен от мъжурЯта  Grinning
Лек ден

# 553
  • Larnaca, Cyprus
Момичета да намина да ви видя как сте Thinking
Гледам траснал ви е хормона  Joy Joy......а пък мен съвсем ама вие докъто говорите аз действувах luvbed затова и отсъствувах hahaha hahaha rotfImbo....тъй че никакви пичове не са в състояние да ме развълнуват Whistling Whistling Whistling
Линче абе кажи мъдрец с пломба да се разберем като хората bowuu......ама мойте уви не са достатъчно показали се пък и зъболекара каза че са ок т.е. не са развалени тъй че ще чакаме ......казва .....обаче мене ме дразнят ......надуват ми се жлебините понякога и ме болят понякога ......по съвет на зъболекаря ми смених и пастата за зъби на специална за проблема ама като гледам разлика огромна няма ...... newsm78
Диаманче Как ще няма фериботчета ИМА ИМА и то какви туристически водят те из цял кипър нагоре .....надолуууууу.........уууу само работа да нямаш и да не ти действа морската болест....... Peace Peace......Във тази връзка се сещам веднъж .......незнам дали съм ви разправяла ама ако съм ще ме извинявате че се повтарям  Embarassed....та един приятел на мъжо ни кани на разходка с фрегадка уж....отиваме ние аз още гаджета с мъжо с едно минижупче и косата на кокче малееееееееее супер мадама само че за разходка из града....... та как да е успях с триста зора да влеза във фрегатката която се оказа моторна лодка от най модерен вид  hahaha и за наше ужасно стечение на обстоятелствата още не бяха монтирали дръжките т.е. нямаше за къде да се хванеш.....ИИИИИИИИ като даде една газ този луд кипърец и на кака ви Кати косата познайте на кво стана кокчето падна и фибите след него и на слизане бях издухана като от фризиор .... Joy Joy...а да не говорим че разходката не беше кой знае какво като се има в предвич че през цялото време се чуихме как да се хванеме вендузно за пода на лодката за да не изхвърчим на някой завой newsm62 newsm62 ох не мога вече хвана ме смешката после пак ще дойда rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 554
 Laughing Laughing Laughing
От двудневно ровене в сайтовете видях, че тръгват фериботи от Кипър, ама има само до Родос. Поне това видях  Tired
Нещо не мога изобщо да се ориентирам.
Кажете ми, моля ви за такива туристически кораби или фериботи до Санторини примерно или до Пиреос.

Оффф... знам, че съм досадна, ама ме е страх да не се объркат нещата.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт