В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 212
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Ейййй, палавници такиваааа newsm53 знаех си аз че шЪ ви`зема акъла с игривия Бочко  condomuu /както го кръсти Винаги/ Mr. Green
На който му е хрумнало да му изроботи тая анимация направо заслужава медал за оригинална идея, щото Роуан Адкинсън и облечен да го гледаш пак те напушва на смях, пък кво остава така Joy Joy... Абе изобщо мистър Бийн е един yes... също както (дето е лафа) "един еБах" rotfImbo rotfImbo..., но той умря rotfImao rotfImao

Жужон, крадвай душко.., но с риск да ти разбия палавия замисъл, не мисля че ще стане да го направиш на аватар Rolling Eyes  Поне аз доколкото съм пробвала да кача за аватар анимирана картинка в скайпа или в яхото, резултатът е че изображението става статично fiuuuuuu - т.е. в тоя конкретен случай ще имаш мистър Бийн по гащи, без обаче "пъргавелкото" му да шава tongue hahaha Joy

Цвете, Линче, Блонди и всички желаещи - палете си гумите и пристигайте у нас Peace Почти на хижа го докарваме с обстановката Wink само дето няма сняг Sad
И като коренячка троянка ще ви почерпя задължително по юзче греяна сливовица и боб с домашна наденица в гювече
Весич, май пропускаш една малка подробнист #Silly - специално за нас трите дето поименно сме посочени в любозната покана smile3560 а именно че в нашия случай нЕма как да си палим гумите Mr. Green ами шЪ трЕбва да палим колесниците на нЕкой.. newsm52 hahaha та да дохвъркаме..... и те това за мен поне ще е най-скъпо струващото ходене на хижа smile3560 Joy Joy  Обаче ако се прибирате по някое време на годината в БГ ще е чудесно да си направим една сбирка на местно ниво нейде из балканско coolcool...., пък ти като си баш-троянка шЪ ни ги наредиш тогаз тия бъклици и гювечета smile3508....., еееееххххх пак се размечтах Heart Eyes   

Линче, честно да ти кажа, пиле, Цветюхина като спомена за ходене на вила по балкана и аз от раз за вашта вила във Вакарел се сетих fiuuuuuu  ама щеше да е много нагло един вид да се самопоканя #Silly newsm65.... Но ето че и ти не закъсня с предложението де Wink.... Лошото е че в тия зимни снежни условия е рискувано да се пътува - сума ти проходи са затворени..., а и както БДЖ-ейците туко започват да стачкуват #Crazy... пък и аз да му се невиди съм надалеч Rolling Eyes... Уффф, понякога много ме е яд че от БГ-агитката в темичката ни аз пространствено съм най-откъсната на разстояние Confused

Катеринкеййй, ти като така най-безсрамно се Фалиш smile3560 че докато ние си чешем езиците по темата ти си дейставала, luvbed  я поне кажи само за кефа ли действа или най-сетне чичо Люиз тЪ`Й кандърдисал за една малка  ladyuu..., та да сте отпочнали да работите по въпроса? fiuuuuuu 

# 556
хей кво прайте бе Hug Hug
Малееее...големи обсъжданици съм пропуснала newsm78....кво прАйтЕ...МНОГО СТЕ КАКРИЗНИ Joy..цяла страничка с батенца #Crazy...набързо ги позаплюхте всичките ooooh!...и квоооооооооооо за мен newsm78 newsm78 нисто ли не оставихте....или КоиТ спревАрил,ТОЙ НАТВАРИЛ Cry....Я казвайте кой е свободен #Cussing outили резервен за закъснелите как мен, smile3521....че аХъ докато се натуткам и  бързаците катоКатето.. даже и действат а аз още на опашката за избор rotfImao rotfImbo
Веси
и всички желаещи - палете си гумите и пристигайте у нас Peace Почти на хижа го докарваме с обстановката Wink само дето няма сняг Sad
И като коренячка троянка ще ви почерпя задължително по юзче греяна сливовица и боб с домашна наденица в гювече
...аз от желаещите  hahaha,но ще чакам ако все пак завали снежец Thinking...да пЪрзолнем гАзяго rotfImao..а аз като коренячка Карловка...ще донесаи това
Винаги...ти опита ли от аганцето newsm78...нисто не казваш hahaha...а тооооооооооо тихите води най-далбоки hahaha hahaha.........малеиииииииииииии пази боже да се сабудиш до такова нещо #Crazy #Crazy
Жу..де се загуби???? как сте? Hug Hug
 Hug
Блонди...а тоз танцуващия hahaha и малкия и големия hahaha...голям смях...секссимволл номер едно hahaha hahaha
Цвети...пък и питаш за мераклиии newsm78,че кой отказва на такова нещо....Виж и Линка Hug Hug в кюпа ...даже и тя кани Peace Peace Peace..и то без куверти Peace....
[url]1. Апетитът идва с яденето, а желанието с лягането.

2. При жените дългите бедра компенсират късия ум.

3. При обезвреждането на опасни секс-бомби, защитните предпазни средства спасяват живота на сапьорите.

4. След първия мъж в живота на жената, всички останали са номер 2.

5. Жените много обичат да им влизат в положението.

6. Един мъж иска ли все да му показват, не трябва да се сърди, ако децата му не приличат на него.

7. Сръчните жени обикновено са минали през много ръце.

8. Често първото изречение на мъж към жена завършва с удивителен, а второто с въпросителен знак. Отговорът пък е с точка, две или многоточие.

9. При всеки по-дълъг разговор винаги се стига до тема за секс или пари.

10. Когато Господ направил жената, забравил да даде инструкцията за ползването й на Адам. Оттогава мъжете въртят жените както си искат, но рядко уцелват правилния им режим на работа и затова често се стига до рекламации.

11. Старата мома е като непродаваемата стока. Преоценяват я на няколко пъти, а като й изтече срока на годност я изхвърлят от магазина.

12. Оргазъм – момент на мнима смърт при кулминацията на сексуалното удоволствие, когато “откъсваш” част от себе си и я даваш на партньора си /или на неговия въображаем образ/.

13. Някой жени са големи чистофайници – успяват да забършат сума ти мъже.

14. Жена с име на цвете не значи обезателно, че е цвете за мирисане.

15. Ако на 88г. станеш тотомилионер следва логичния въпрос: Защо ми е сега милиона, щом не мога да опъна отпред панталона?

16. Външността често лъже – понякога жени с широк ханш и вид на аматьорки се оказват много тесни специалистки.

17. Жените обичат да го вземат присърце, но не си го слагат на сърцето.

18. Най-широко разпространеното бракониерство е ловът в чужди кревати.

19. Жените са като насекомите – подхвърчат като пеперуди, но кацнат ли на някого, се въртят като мухи без глави.

20. Ако всеки път изпращаш жена си с фанфари, скоро тя ще се върне без шалвари.

21. Мъжете се мислят за половинки на жените си, но обикновено са третинки.

22. Най-често кривогледството при мъжете се получава при едновременен секс с няколко партньорки.

23. Преди да се научиш да сваляш жените, научи се как се свалят звездите.

24. Никога не казвайте на дете, че го е донесъл щъркела, защото може да поиска да му покажете как точно го е донесъл.

25. На молба придружена с подходящ подарък жена трудно отказва.[/ur

има още ...ама друг пат...отивам да карам сина на футбол и страшно барзам...преди 20 мин..влязох...и изчезвам Whistling Whistling...
ИЗВИНЕТЕ МЕ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ..после ще редактирам Praynig Praynig..
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 557

Студ, студ, кооолко да е студ  Mr. Green
Колко градуса е там?
Точни градуси не мога да ти дам, мисля, че е около 10. Колкото и странно да ти изглежда, заради постоянната висока влажност на въздуха се усеща доста по-мразовито. Особено, ако те "поопърли" и малко ветрец Mr. Green

Аз обаче като се стоплих покрай огъня и се размечтах за пролет Flowers Sunflower Та по този повод искам да споделя с вас това чудесно есе, което е особено мотивиращо за началото на годината Heart Eyes

Бих набрала повече маргаритки

Ако можех да изживея живота си отново, бих релаксирала.
Бих си позволила да бъда по-глупава или по-наивна - както ви харесва. Щях да приемам нещата по-малко сериозно. Щях да си позволя да бъда по-луда.
Нямаше да се вторачвам в хигиената. Бих се възползвала от повече шансове. Бих предприела повече пътувания. Бих изкачила повече планини. И бих преплувала повече реки. И бих видяла повече залези.
Бих яла повече сладолед и по-малко боб.
Бих се безпокоила по-малко и бих фантазирала повече.
Аз съм една от онези, които живеят разумно и практично, час след час, ден след ден. О, аз имах своите мигове! Но ако трябва да ги изживея отново, те наистина ще са много повече. Всъщност, бих искала да имам само тях. Само миговете, един след друг, ден след ден. Аз бях от онези, които не ходят никъде без термометър, бутилка гореща вода, гаргара, дъждобран и чадър.
Ако трябва да изживея живота си отново, бих отишла на места, на които никога не съм била; бих правила неща, които никога не съм правила; бих пътувала още по-надалеч.
Ако можех да изживея живота си отново, бих започнала да ходя мечешката още рано напролет и бих продължила така до края.
Бих играла повече хокей.
Не бих се съобразявала чак толкова с общоприетите норми, овен ако не е крайно наложително.
Бих яздила кончета в много въртележки.
Бих набрала много маргаритки.

/Надин Стеър /

Не чакайте утрешния ден да ви носи такива равносметки. НАБЕРЕТЕ СИ МАРГАРИТКИ ДНЕС! Hug

# 558
Здравейте момичета, аз продължавам все да нямам време да доида в интернет клуба(тъй като все още нямаме нет вкъщи), и да си ви пояета на спокоиствие.
Иначе сме добре, работа,работа и пак работа, няма време за нищо, вече ще направим 2 месеца тук а аз нямам време да ида да разгледам града като хората Crossing Arms
След 3 дни ще празнуваме заветната 1 годинка на Габи и съм много ,щастлива и развалнувана.
Вие ми бяхте отговорили за ваксините, че ако идем в болницата там ще са безплатни, могат ли момичетата от Лимасол да се вкл. с малко инфо. къде е болницата и там като идем какво да правим..
Хаиде момичета заминавам ,че Джъмбо ни зове да ходим да купуваме подаръци за малката. Peace

# 559
 Hug Hug Hug Hug Hug Страхотни сте!  Heart Eyes Аз правя тръжна документация и всичко ми действа много освежаващо  thumbsup

Пепит, супер е  Peace Сега ако трябва да си избирам най-любими, бая зор ще падне  Grinning Сичките, сичките  smile3521
Весич, и аз бих набрала много маргаритки... Спомням си, че като малка в Стара Загора много обичах да бера детелини  Flowers Four Leaf Clover И понякога откривах четирилистни  Mr. Green /голям комерс съм аз   Stuck Out Tongue Winking Eye/.

Блонде, как ще да е нахално море  Heart Eyes То е наистина идилия и не е някакво село в ниското, прихлупено, ами гледка с гора и планини, и без много минувачи, освен дядото с козичките, който все иска да ни подарява някое 20-дневно козле като бобче  Laughing Може вие да си вземете едно  Stuck Out Tongue Winking Eye Май само на Лесвос е по-голяма пустош  Laughing Пък и за преспите и влаковете си права - никой да не мърда  Mr. Green Преди малко се чух с моя гинеколог /в ролята му на приятел/, вика ми ела да ме видиш, ама аз: Докторе, да се постопят снеговете, да излазя да ви взема Уайлд Търки и ида  Hands Clap

Кате, само така, щом няма проблем, ще ги къткаш там. Аз съм взела на Лакалут за чувствителни шийки, не знам на теб как би ти подействала  Thinking

Диамантче, сега за едни машини за обработка на диаманти чета  Laughing Ти шлифован ли си, нешлифован, не знам нооо го давай все така с любопитство към кипърско-гръцките земи  coolcool И аз само за ферита за Родос знам, от Атина бая скъпичко излизало, но не съм пътувала и не знам  Peace Моите хора в Кипър ходят лятото на почивка на Родос така  bowuu

Абе не знам колко е Т, обаче в Стара Загора за първи път по-студено от София и направо дюшеш ми е  Joy

Милички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 560
Специално от моите кипърски ценители на изкуството за вас  Grinning:
http://www.artgallery.lu/digitalart/women_in_art.html

# 561
Така-а-а, сега малко по-подробно да ви обърна внимание, че преди малко се наложи скорострелно да публикувам заради едно телефонно обаждане....

Кат' ме зачовъркахте с тия хижички и ми се заредиха едни спомени, покрай мечтите Crazy Ама верно зимъска си е малко опасно.  Stuck Out Tongue Closed Eyes Помня преди 13-14 години се бяхме качили с колегите на Беклемето да си направим подобаващ за Новогодишните празници купон dazzler1уж за два дни. Казвам уж, защото на първата нощ като заваля един ти ми сняг и натрупа над 2- метрови преспи. #Crazy На сутринта ни път можеш намери, ни - коли #Crazy - всичко бяло и блестящо. Добре че се бяхме запасили с повечко ядене и пиене.... и пиратки, разбира се. И откарахме още два дни в безпаметна веселба Tada После чичката, дето дойде със снегорина се бъзикаше, че по гърмежите ни бил открил Whistling

Затуй, по-добре хижа на лято - тъкмо и маргаритки ще наберем Wink

Блондич, идеята да направим сбирка в Бг е супер. Peace Тъкмо оня ден си мислих, че ако следващата форумна среща се направи през август, на мен ще ми се наложи да я пропусна, Thinking защото кроим планове най-накрая да видим родината през лятото. Досега можехме да си ходим само около Коледа и аз направо изкристализирвах от студ.  cold Та ако ни се осъществят плановете за ваканция през август  newsm49може да организираме и паралелна среща в Бг за контингента lalalala

Били при вас всичко тече на бързи обороти май Crazy Имай още малко търпение и след време ще те прихване и теб "великото кипърско спокойствие" Mr. Green Засега тичай да организираш подаръците и партито и се наслаждавай на емоциите около Габи  bouquet Все пак 1 год си е доста сериозна възраст Heart Eyes

Диамантче, по въпроса с фериботите не знам нищо Embarassed

Пепит hahaha hahaha hahahaНякои попадения са доста точни Hands Clap
А тез суджуци и луканки  Yum ми образуваха нерви в стомашната област. Май пак ще се ходи до българския периптер newsm78

Кате, опитвам се да си те представя
Цитат
как да се хванеме вендузно за пода на лодката за да не изхвърчим на някой завой
с минижупа и  разваления кок af ама и мен ме хваща много смешката Joy Joy

Момичета, не е истина  #Crazy #Crazy
Нали се бях размечтала за маргаритки Rolling Eyes
... е преди 5 минути се сдобих с цяла кофа хризантеми #Crazy Една позната съседка си заминава за Израел и решила да ми ги донесе, че е "крима" да ги изхвърли #Crazy
Ле-е-ле-е-е отивам да търся буркани. Ми аз имам само две вази Tired а пък за всичките тези цветя ще ми трябват поне 6 #Crazy

# 562
аз набързо....веси...страхотно е това с маргаритките Peace Hug Hug Hug

момичета.....боли ме глава и за това не мога да се включа по за дълго....но ви прегръщам Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 563
Ехойййй...смяхте се.пийнахте и сега спинкате...ех..лоШо нема Laughing

Милички
,чета ви,ама моя Заек хвана пък тая седмица вирус и сега сме в нас от 3 дена...та zатова не съм писала...ама толкова е хубава идеята zа Балкана..оххххх....Веси,страхотна почерпка,точно как си му прилага по ваШия край...и Пепита карловска локанка предлага...хайде от мен виното Laughing Wink
Цвети,как ми се приходи и на мен на Балкан Hug
Блонди,мн добра идейка zа паралелната сбирка в БГ....може да направим конферентна връzка,живот и zдраве Hug
Катееее... Joy Joy Joyсамо си те представих,,,ох батко Луис zнае той какво zайче да си иzбере

Мацки,и пичове сте zабили теzи дни....ей гордея се с вас... Peace

Милички
..хайде до утре..и сладки съниЩа,а пък нека и zа някои роzови да са те Joy

# 564
Линка,мн ми хареса линка...толкова много виzии,лица...цветове..и красота...видяна по раzличен начин....от ранните векове до съвремието..как нямам време zа иzкуство Thinking

# 565
Цвети,Ще си видя ей сега поЩата... Wink

Пепи,така стана,че доктора прибра играчките от елхата и я паркира на терасата :lol

Диамантче welcome

Веси,не zнаех,че и ти си от наЩия отбор Блондита,само дето аz като се видях на снимките в Кипър...мале ква сам дебиланка оЩе там..а сега неееее...слава Богу Wink

И аz да ви кажа си падам по дългокоси..и моя мъжо бе с дълга коса,ама вече не,та и пооредя Partyа и търпение няма вече да я пуска май...ама и да лекува пациенти с дълга коса,пак не върви Thinking

Олеее..лягам...zарибявате ме тук,ама утре няма да мога да отлепа от
smile3524

# 566
Добро утро!!!!
Хайде, грабвайте по едно, докато е горещо....

# 567
  smile3558 smile3558 smile3558Мммммммм, Веси, тоя път си ми нацелила вкуса 100% - кафе с мляко в стъклена чаша за кафе/ дори в момента си го пия точно така  Hug Hug Hug/! Много мерси!
 Гледам доста сте писали, но през почивните дни ще ви чета, сега нема време преди работа. Нищо не казахте за клипчето, с което ви пожелах хубав ден вчера!!! Мен лично ме впечатли рускинчето  smile3521. И като сте заговорили за почивки на балкан да се изкажа и аз. Аз съм от любителите на летните приключения. На студ не вирея  cold! Хич ама...Тези дни се чувствам мнооооооооооооооооого кофти...то не бяха дъждове, то не беше студ......имам чувството, че зимата чак сега дойде! Все ми е студено на мен, а на синковеца - все му е жега! Аз съм със 100 ката дрехи, нашия само по тениска!!!!!!!!! Климатика снощи беше на 28 градуса и се бях завила с одеялце...И най-важното, не съм болна бееееееееее.........Изнежила съм се явно  Weary
  Добре дошла, F_Diamond !
  Оххх, пак не успях да си разгърна мисълта навреме  newsm62...........Отивам да се приготвям за последния работен ден от седмицата! На всички много усмивки

# 568
Добро утро, дами  Grinning
dani73, desitta, благодаря ви  Hug
Мммм... точно и аз пия капучино в такава чаша  Mr. Green
Пожелавам на всички ви усмихнат петъчен ден  Grinning

# 569
  Здрасти, мацкиии...

Не знам вие дали сте готови за див уикенд, ама тук в БГ май 100 на 100 ни очаква подивяване.... от студ cold
ако сте гледали прогнозата са следващите дни, ясно ви е за какво говоря... smile3560

Весич, мерсаж за страхотното кафенце - тъкмо да се сгрея преди да съм изпълзяла на мраза навън Nature Snowman

Деситка, и на мен ми мина през главицата тая идейка за конферентна връзка на БГ-Кипър-срещите, ама ще ни трябва направо по военно изрядна стиковка yes smile3519

Линче, страхотно е това "Women in Art" Heart Eyes --- А я обясни на профанчето Блонди  Stuck Out Tongue Winking Eye къде точно се намира тоя Вакарел..., щото ми се върти в ума че имаше такава гара малко преди Софето, ама чак толкоз планинско да е там... Rolling Eyes newsm78

Дани, сори душко  angel008, пропуснала съм ти в бързината да изгледам линка... сега ще се върна

Диамантче, пишем заедно Hug

Прекрасен петъчен ден на всички! Flowers Bouquet Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт