В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 204
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Блондиииииииии твоите дъртьовци.....малеиииии 38 години newsm78 newsm78,много бря newsm78
да са ти живи и здрави Hug Hug
Мъжете живеят по-дълго, ако съпругите им са по-млади от тях, пише в. "Дейли телеграф". Вестникът цитира изследване на института "Макс Планк" в Германия.

Вероятността за по-ранна смърт при мъжете намалява с 20%, ако жените им са с между 15 и 17 години по-млади. Рискът от преждевременна смърт е по-малък с 11%, ако съпругите са с между 7 и 9 години по-млади.

И обратно - за представителите на силния пол, които имат по-възрастни съпруги, опасността от ранна смърт е по-голяма, показват данните от проучването.

При жените разликата във възрастта също влияе, но не по същия начин. За онези от тях, чиито съпрузи са по-млади или по-възрастни с между 7 и 9 години, рискът от преждевременна смърт е с 20% по-голям. Опасността се повишава до 30%, когато разликата във възрастта е между 15 и 17 години.

Учените смятат, че при силния пол тази зависимост може да се обясни с естествения подбор - само най-здравите и най-успелите възрастни мъже са в състояние да привлекат по-млади партньорки. Друга теория е, че по-младата жена се грижи по-добре за съпруга си и така той живее по-дълго.

При изследването си специалистите са анализирали всички смъртни случаи в Дания за периода между 1990 и 2005 г. Статистиката показва, че в Европа повечето мъже се женят за жени, които са средно с три години по-млади от тях.

Цвети...ееееееееее голям смях падна с тез каки и батковци,,цигани,, hahaha hahaha
веси,пепит казвайте къде са тея сайтови да зяпам и аз Mr. Green
...не ми ги показва линковете  на адрес Mr. Green...някой да ме светне по въпроса как да ги покажа адресите newsm78 newsm78

Хайде на пиячката БЛОНДИ черпи

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 00:20 от pepita-1977

# 586
    Още дълги години да са заедно мама и тати и много да се обичат, Блонди! Да са ти живи и здрави!

# 587
Добро утро!
Блонди, Честит Юбилей на твоите "дъртьовци" Да са много щастливи и да не забравят да ни почерпят чрез теб и за златна сватба Wink

Не мога да пиша повече сега че закъснявам за работа. Довечера пък ще имам гости и ще е едно велико тичане днес, тъй че ще зачезна малко....

Приятно мързелуване през уикенда Hug Hug Hug

# 588
Блонди, да са живи и здрави родителите ти!

Новини от Ал Джазира - вчера имаше официално откриване на гръцкото училище. Министъра на външните работи на Гърция г-н Спирос Кувелис , беше на официално посещение и след освещаването на сградата от православния свещеник, преряза лентата на училището. Ако гледате новините на ЕРТ довечера, може и да ни видите. Аз бях "официално"  фотографа на училището  photo
Приятен уикенд на всички  Hug

# 589
кога ще ги дават новините тази вечер ????????? винаги

# 590
Девойки, благодаря ви за поздравленията към моите мили дъртьовци! Mr. Green Heart Eyes
Днес на обед ще се събираме у тях да полеем повода, че вчера нямаше как змейка като е на училище... Ние обикновено обедно ги правим тия мероприятия, щото вечер заради навика на Лора да се изтъркулва рано в леглото /не че рано заспива, ама на../ е по-неудобно.

Пожелавам ви...

# 591
Честита Годишнина на майката и таткото на Блонди! Нека са живи и здрави, да се слушат много без да мърморят и да не си омръзват независимо от изминалите отпразнувани годишнини и предстоящите  Grinning

# 592
Добър ви съботен ден, мацоранки  smile3525

Блонде, права си, знам го яз Бургазъ, ама тъй математически пак реших мързеливо да мина метър и с два вектора /без значение на тяхната посока  Laughing/, да обхвана двата национални фронта  Grinning Та и Цветето да включа по дефолт  Hug Hug Hug Начи викаш тъй а, май честитките днес за празника повече приличат на Пиши после как е минало  Hug

Цвете, и аз са въобразявам на жена  Joy И във връзка с това, което си е казала Анчето след като го е гледала, моята първа мисъл винаги е "брееееййй, такива индивиди няма в мойта циганска мах'ла", пък след това си казвам, че реалността е такава /знам къде на площад Македония се събират травеститите и веднъж един такъв невинен човечец си беше изял боя като тръгнал нагоре да минава покрай НДК-то от някакви пуберчета/. Като сме говорили с моичкия за ромите и неговия "сблъсък" из дебрите на София /като например пред хотел "Шератон"  Laughing с каки, които си вдигат полите над главите, съм си казвала, че май вече ми е сбъркана представата и ги приемам тези неща за нормални... Ама както заключава мойчкият "Имате много цигани и гледате да ни прехвърлите повечко в Гърция", във връзка с износа на бебета в южна посока...

А, Цвете, права си, че требе да го отложим летуването, ама ни съ бой - ако са наложи, не губя самообладание току-тъй /и скромност  Joy/. Пък като се чухме с моя доки, той възкликва "Днес е Бабинден" и се превива от смях... какво да му честитя тогаз... че и на дядовден след това  Mr. Green

Муцеее..... сичките, сичките... Ама требе да направим график с Мастъра, май и за натам се бяхте уговорили да помагаш... пък и сега почвата една такава замръзнала донякъде, не става за човъркане  Mr. Green Трябва да те видим в действие, не за друго   Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепит.... много е готино това, както и онова блондинското писмо  Mr. Green Бях ги пращала на майка ми, като първото особено в частта за чантата важи изцяло за нея   ideauu Викаш кокошки, а... Андриани е такова сладко пиленце, на мен ми казваха ярчица  Mr. Green

Желая ви страхотен уикенд, мацки  Wine Glass в това временце баш му отива  Grinning

# 593
Мани-мани, Линче тука пак запрехвърча сняг от сутринта и прижулва един ветрец (лек засега, но с тендениция към усилване)... На отиване към нашите ми се стори че е тихо поне и реших айде с автобуса та да се поразтъпчем между спирките.... Да, ама в старата родна /крайморска/ маАла винаги подухва и за 10-тина минути ходене от автобусната спирка до блока, хем с ръкавици бях, и пак пръстите ми от втората фаланга до върховете измръзнаха Crazy /това пък е егати гадната болка Sick/...... Изобщо така е стегнало,че хич няма да се очудя ако някой морж изплува от водите на Черното мОре, заблудително отклонен от родните брегове край северния полюс заради сибрските пейзажи и температури които се настаниха у нас Mr. Green
А самият празничен обяд мина добре - хапнахме, пийнахме както си трЕбЕ и му`Й реда..., ама на връщане най-благоразумно викнахме Идно таХи да си ни откара вкъщи smile3560
Цвете, и аз са въобразявам на жена  Joy
rotfImbo rotfImbo...и аз така сА въобразявам....даже понякога простОтИрвам #Silly - във вариант да протестирВам smile3512 когато някой ме "настъпи" по интереса/правата/...., а също случва се да простОтИрвам всеки път... когато си простирВам пранетУ hang rotfImbo rotfImao
Но като оставим комичното настрана, и на мен като на Анчето като цяло един такъв тъжно-нагарчящ вкус с елемент на погнуса ми остави тоя видео-мат`реЯл Confused ---> тъжно-нагарчящия вкус е като си представих що за живот има това гротескно създание.., а погнусата - само при мисълта що за извратени физически предпочитания има "клиентелата" изпитваща сексуална възбуда при вида на подобни на него същества Sick... щото нали основен пазарен принцип е че търсенето определя предлагането Twisted Evil.... Ама айде да не се заравяме издълбоко в анализи на социална тематика, че най-много да ни се отще вечерята... Confounded
Хубав остатък от уикенда и приятна вечер на всички!

# 594
 Joy Joy Joy Това за ирВането  Mr. Green
Иначе
:.... Ама айде да не се заравяме издълбоко в анализи на социална тематика, че най-много да ни се отще вечерята... Confounded
..... и други неща може да ни се отщят  Crazy Като искам да се бъзикам с мъжУ му разправям как ромките ходят на обществена баня... след това той ме заплашва, че ако не спра веднагически, да не се надявам скоро да има   condomuu и аз млъквам  Mr. Green Да видиш колко бързо действа тази заплаха  closed

За измръзването... да се върнем на темата за велосипедите  Mr. Green Имах хубавия навик да карам колело до гимназията преди София да стане 2 милиона... та една сутрин и на мен ми се стори такъв кротък, хубав, задушевен студ  Mr. Green и айде на коллото... ти да видиш тоз вятър как ме бръсна без ръкавици на кормилото.... и как си залепих ръцете на радиатора в класната стая и след това едвам се сдържах да не псувам от болка докато ръцете преминаваха от едното състояние в другото...  Laughing

# 595
Ауууу, Линче, това като някакво дежавю ми прозвуча.... Имах аналогично преживяване в гимназията - някакъв кучешки студ беше, а аз имах навика да ходя пеш /училището на около 20мин.умерено бърз ход от вкъщи/ и пръстите ми така се бяха вкоченили #Crazy.....и аз точно като теб с целия си акъл по-бързо да се сгрея #Silly - бам, лепнах ги на парното Shocked...и дето викаш за псуването че ти е дошло smile3560...лелееее, не е истина какво влудяващо усещане smile3514... че и бавно преминава ooooh!....... Те така в първо лице ед.число се запознах с тоя био-физичен закон, че при измръзване най-противопоказното е да влезеш в непросредствен допир с нещо силно затоплено smile3544 Twisted Evil  То не случайно измръзналите в планината ги търкат със сняг, а не ги топят във вана с гореща вода smile3537 newsm65

# 596
 Joy Joy Joy На себе си се смея йощ  Hug Моето училище от нас е на 45 мин бърз ход и без снежни навявания  Laughing, обаче като ме хванеше мързелът яхвах колелото - това ми беше критерият за физически мързел  hahaha Толкоз тийн енергия имах, че по-малко от 4 часа спортуване на ден не ми бяха достатъчни  Crazy

Обаче да ти кажа, тия дни казаха, че противно на нашето общо вярване за снега, обтриването на тялото с него води до допълнително охлаждане за измръзналия и по-добре със спирт  Thinking Иначе аз обтривам само кучето със сняг като почне доволно да се въргаля на полянката  Laughing Полезно е за козината, почиства прахта без да се налага да го къпя и да му изсушавам кожата допълнително  Wink

Много ми харесват нещата в подписа ти, мила Блонди, особено това за въображението и любовта  Heart Eyes Абе романтична съм аз, ама на Ентелектуално ниво  hahaha Hug

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 13:27 от ThracianLina

# 597
Мацоранки, много набързо минавам да ви пожелая лека вечер Hug Hug Утре по някое време ще ви навестя отново.
На мен в момента са ми измръзнали и ръцете и краката и поради липса на сняг ще се наложи да се сгрявам с неодобрения от Блонди и Линка метод с гореща вода Mr. Green При мен действа безотказно, особено като сипя и солчица във водата и не ми причинява никаква болка Whistling
А може да се сгрея и вътрешно с домашно грогче Joy че усещам първите признаци на простуда newsm78

На всички ви желая спокойна и топла неделна вечер!!!

П.П. Блондей, това буйно-затърчано овне в подписа ти е страхотно Peace Искам и аааааз Crossing Arms

# 598
Хаааййде, мацоранки, цър-пър на софратааа...

Гъста супа от манатарки в дъхав хляб от домашната пещ и жарени месца...
И сега вече ако не ви потекат лигичките и да дофтасате, не знам кога newsm22 fiuuuuuu
Голямо запиляване тоя уикенд направихте.... само двенките с Линчето си хоротуваме blahblah Mr. Green
Та като стана дума за снежно обтриване, значи снегът си е отколешен супер-почистваш /при това естествен природен/ "препарат" - като спомена как лъсва козината на кучето, се присетих че трябва да завлека кимилите на снего-обработка Mr. Green  прането на авто-мивка пасти да яде в сравнение с освежителния ефект след натъркването със сняг на килима  Hands Thumbsup

Оооо, Весич, пишем заедно Hug.. Мдаммм, много готино е тва галопиращото овне -  турнах го пред втората сентенция, щото хем смислово й ходи, хем малко да вкарам настроение, че да не изпадам в прекален драматизъм с тия две дълбокомислени фрази smile3560  Ето ти линк към сайта от където го взех, но има само по две анимирани картинки за всяка зодия, като втората разновидност е прекалено "барби"-вариант Rolling Eyes  http://krassota.com/zodiak.htm

Сега ви оставям да проверя няма ли да дават нещо интересно тая вечер по тв-то tv  че тоя "007" не ми е много по сърце..

# 599
ОХОООО
И сега вече ако не ви потекат лигичките и да дофтасате, не знам кога
..ЧЕ КАК БЕЗ МЕННННННННН smile3508.....
Лина..с колело на училище Peace Peaceколко пъти ме кара сина ми да го пусна с колелото на училище Shocked ама пустото много далече,15 мин.път с кола,а с колело сложи го по две ooooh!..а и кипърските граждани незнам как взимат книжки,ама карат ужасно...така ,че колелото остава само за пред блока Peace и парка
Блонди..страхотна вечеря Peace да я бях надушила по-рано да я сервирам на нечаканите гости newsm78..ама те сега се разминаха само с пица и крилца Peace Peace...друг пат да предупреждават преди да дойдат Peace
Веси и аз със замръзнали крака #Crazy..значи спасението е масаж от мъжото  hahaha и топла вана Peace Peace...ходихме на центъра и отново ни наваля дъжда и  ваната беше единственото спасение Peace Peace
Отивам при гостите и по-касно мойе да намина Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт