Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления за рожден ден, пожелания за бързо оздравяване, споделяне на лични преживявания и анекдоти, както и обсъждане на подготовката за Коледа. Обсъжданите теми включват празнуване на именици, споделяне на лични преживявания, музикални предпочитации, съвети за пътуване и обмен на идеи за организиране на екскурзия. Форумът също включва споделяне на смешни ситуации и забавни анекдоти.
-
Какво представлява традиционната Бъдни вечер в българската кухня?
-
Каква е традиционната коледна украса в българските домове?
-
Какво представлява традиционната българска коледна трапеза?
-
Какво се случи с електричеството по време на коледните празници?

Да са много щастливи и да не забравят да ни почерпят чрез теб и за златна сватба 

И във връзка с това, което си е казала Анчето след като го е гледала, моята първа мисъл винаги е "брееееййй, такива индивиди няма в мойта циганска мах'ла", пък след това си казвам, че реалността е такава /знам къде на площад Македония се събират травеститите и веднъж един такъв невинен човечец си беше изял боя като тръгнал нагоре да минава покрай НДК-то от някакви пуберчета/. Като сме говорили с моичкия за ромите и неговия "сблъсък" из дебрите на София /като например пред хотел "Шератон" 
Викаш кокошки, а... Андриани е такова сладко пиленце, на мен ми казваха ярчица
в това временце баш му отива
/това пък е егати гадната болка
/...... Изобщо така е стегнало,че хич няма да се очудя ако някой морж изплува от водите на Черното мОре, заблудително отклонен от родните брегове край северния полюс заради сибрските пейзажи и температури които се настаниха у нас 
- във вариант да протестирВам
когато някой ме "настъпи" по интереса/правата/...., а също случва се да простОтИрвам всеки път... когато си простирВам пранетУ

и аз млъквам 
.....и аз точно като теб с целия си акъл по-бързо да се сгрея
... че и бавно преминава
....... Те така в първо лице ед.число се запознах с тоя био-физичен закон, че при измръзване най-противопоказното е да влезеш в непросредствен допир с нещо силно затоплено

Иначе аз обтривам само кучето със сняг като почне доволно да се въргаля на полянката 
Искам и аааааз

че тоя "007" не ми е много по сърце..
.....