В Кипър и Бе-Ге Коледа дойде - сбъднати желания да ни донесе! {31}

• 28 580
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • Larnaca, Cyprus
молим заглавия на вашето внимание Whistling Whistling
1. Кипър, Бг и откъде ли не Валентинки на куп спрете се ТУК.   bouquet
2. Кипърски събор на Валентинки без подбор. hahaha hahaha
3. Кипър студен, БГ съвсем но за вино и любов винаги готов bowuu 

БЛОНДЕ шшшшшшшшшшшшшшшт да не съм чула да се оплакваш ...... hahaha

# 691
Ооооо, Катюхче, ти докат мълчиш-мълчиш..., та отведнъж 3 парчета изпраска fiuuuuuu...- за проекто-заглавията говорЪ...някой да`Н си пУмисли чИ за друго "изпраскване" иде реч  condomuu smile3560 Joy....... Макар чИ кат`сЪ замислА.... fiuuuuuu... това второто, дет`става въпрос за "Валентинки без подбор" Mr. Green....., абе това "без подбор" баш мръсТнишки ми звучи smile3534 smile3532............Ноооо, Йощ`веднъж, браОс, Катерино моме, за продоктивността идейна Hands Clap
БЛОНДЕ шшшшшшшшшшшшшшшт да не съм чула да се оплакваш ...... hahaha
неее, нЕма сЪ Уплаквам....баш дУволнЪ съм newsm47

....но това не отменя поканата към останалите, као им хрумнат свежарски идеи Peace

# 692
  • Larnaca, Cyprus
това второто, дет`става въпрос за "Валентинки без подбор" Mr. Green....., абе това "без подбор" баш мръсТнишки ми звучи smile3534 smile3532...
НАЛИИИИИИ smile3534 smile3534 smile3533......ОБАЧЕ ВСЪЩНОСТ имах предвид друго а то е различното местонахождение на всички за да не изреждаме всеки път държавите ...... #Crazy
аааа сега се сетих да кажа на ПЕпи че имах предвид да извади сняг от камерата на хладилника ....... Naughty....щото май за друга камера е разбрала .... rotfImbo...

# 693
 Joy Joy Joy Joy Joy
Друго не моА измисли при таквоз положение  hahaha

# 694
к'ът казахте...пепаааа...тя има май рожден ден преди катето...така че пепит стягай се за софра Twisted Evil
...

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 15:19 от Анче(Галче)

# 695
това второто, дет`става въпрос за "Валентинки без подбор" Mr. Green....., абе това "без подбор" баш мръсТнишки ми звучи smile3534
НАЛИИИИИИ smile3534 smile3534 smile3533......ОБАЧЕ ВСЪЩНОСТ имах предвид друго а то е различното местонахождение на всички за да не изреждаме всеки път държавите ...... #Crazy
Катюхче, да беееее, знам аз Wink..., ама на виж как с един коршум два заека си нацелила fiuuuuuu.... Пък аз мноооого обичам нещо като има двойнствен смисъл smile3521 ...особено като единият подсмисъл е по-такааааа....пикантерийка newsm03 /нали с нещо все пак трябва да оправдавам че съм блонди  Wink/

Аууу, Линче, какъв е тоя супер лаконичен пост от тебе  Stuck Out Tongue Winking Eye - жива да не бях smile3544 "гледам и не вярвам на ушите си" smile3560 Joy Joy щото обикновено си къде-къде по-обстоятелствена tongue hahaha

Анче, а ти откъде гУ знаеш РД на Пепича че е преди Катиния newsm78... Сигур`на ларнакската среща сте се проучили Rolling Eyes ама мен като ме нямаше - е`ма на, тъна в невежество #Silly

# 696
Ето ме и мен  smile3506

Брей, newsm78 за ранобудният момък викате че ни е месил вече дважди newsm78 Значи сЮвсем ми се е замразил мозъкОт (колкото имам, де Mr. Green)

Аз вече си заплюх любимо заглавийце от вашите предложения и мързеливо ще се скатая докато пуснете анкетата Twisted Evil
От вчера наистина ми е нещо мисловно-спечено Thinking и само ви попоглеждам от време на време, но не ми се пише Embarassed
Днес се показа малко слънчице, та се възползвах и се поразходих малко  Animal Snail
Обаче продължава да ми е студеноооо cold Направо не ми се мисли какво е в БГ. Confounded

# 697
Ха здравейте и от мен...
, макар че Яз съм малко кат`ощипана от тамошните ергени #Silly особено ако се казват като мъжО ти и са същата зодия Embarassed hahaha.....ама ето пък че твоят свестен fiuuuuuu
newsm78 newsm78...сериозно..... newsm78 newsm78...не мога да повярвам newsm48...водолей Андрея newsm78 newsm78..да върши такива работи newsm78....мЪЪЪЪЪЪЪЪ нЕ гУЙ срамммммммм Twisted Evil Twisted Evil...а моя е като агънце hahaha
Виж ся на сменим темата да не направя нЯкУя БеЛъ... Peaceвиж какво намерих за танцуващия дедушка една младоженка.....
ПЕпи[/color] че имах предвид да извади сняг от камерата на хладилника ....... Naughty....щото май за друга камера е разбрала .... rotfImbo..
баш за хладилната камера се сетих hahaha...ама за дръгата ,която ти се сетила,не се сетих аз newsm78 hahaha newsm78....казвай коя е тя....Кате кога одъртяваш newsm78...кой ще черпи първи  ...аз съм на 02.02 hahaha hahaha
Анче ,естествено ще почерпя Peace Peace...само дойде момента Peace
Веси.....за какуската помисли... Peace...ето и кафенцето...весииииииииии пишем заедно...пред каминката и пак студ newsm78 newsm78...мислех си в4ера за мезетата Heart Eyes..които се приготвят там Heart Eyes

# 698
Обаче продължава да ми е студеноооо cold Направо не ми се мисли какво е в БГ. Confounded
такова.Снимката е от преди седмица,ама още си е такова,че и по-студено.И по улиците е пусто,всеки се е сврял на топличко.Вчера коментираха по TВ че потреблението на ток за последните дни е нечувано до сега,рекордни са стойностите.Другия месец  Money Money Money.

# 699
Desirée, (между другото поздравления за ника, много е елегантен Peace)страшно е при вас  cold cold cold

, макар че Яз съм малко кат`ощипана от тамошните ергени #Silly особено ако се казват като мъжО ти и са същата зодия Embarassed hahaha.....ама ето пък че твоят свестен fiuuuuuu

Сакън, Блонде, недей, че to amore е Андреас, макар и не Водоливник ooooh! ooooh! ooooh! както се казва, покрай Йваня да не намразваме и Свети Иваня Praynig Те водолейчетата са наистина трудни понякога, знам си ги добре, доста другарчета Водолеи имам. Нуждаят се от предизвикателства те, игри играят... не са хапка за всяка уста.

Между другото, на мен "съборното" предложение ми допада най-много.............

# 700
Олеле, Десит, сори, Дезирее Wink не ми пускай такива снмки, че smile3544

Пепиткей, мерси за кафенцето Hug а двойката дето я комплектовахте с Блондича ми вдигна малко настроението hahaha

Мисля да се търкулна пред ТВ с мъжО и Съби, разбира се, Wink та с взаимно гушене да се постоплим, че камината + печка не смогват да загреят тия пусти камъняци ooooh!
Май не съм ви споменавала, че у наше село къщите са строени от големи каменни блокове и лятото си е екстра прохладно, ама зимъска е  Tired Face newsm55

# 701
веси тая снимчица къде е качила десире... Flutterнаправо се влюбих в нея.....красота....ама те си знаят как е там Mr. Green...в тоя ледник...
пепи...знам че ще почерпиш Peace...и ще чакам Mr. Green...между другото имаш някви съобщения на фейса и скайпа Mr. Green и тая мадама там де'т си я сложила много е сек*и Crazy
кате...готини идейки за заглавие.. Peace
блонди не си казала не сме намерили....ергенин Crazy
отивам да нахраня малкият и голямата и пак съм тук.... Peace

# 702
блонди не си казала не сме намерили....ергенин Crazy
Айййде, още една мерак-кандърмЪ-сватовница - АнчитУ Mr. Green.... Ами като шЪ`Й така да ви дам една идея с Пепича /таман и двете сте в Ларнака-т.е. в един град/ да отворите едно брачно задгранично бюро married smile3560...и пУнежИ шЪ съм ви първата клиентка, па и претенциите не са ми малкУ #Silly шЪ искам да събирате най-подробно Си-Ви-та на ерген-кандидатите за бракуване fiuuuuuu с приложени актуални снимки и т.н. Joy Joy Joy  Па после акУ мЪ уредите с читав момък, шЪ ва зЪмна барабар и двете да ми кумувате Mr. Green rotfImbo rotfImbo

Пепич,  бравос, мацко! Намерила си му на моя джентЛИмен булка да му`Й лика-прилика Joy Joy Joy
Мерсаж за страхотното кафенце с гъст каймак, мммммм....чудесно ми дойде следобедно yes

Стеле, аз, душко, съм над нещата - един вид духовно възвисена личност  angel008 и чувството омраза не ми е познато... дори да са ми давали неведнъж повод..... Е на, нека ти кажат мацките, че даже виртуално черпих тука за негово здраве на Андреевден /за което Катето щеше да мЪ биЙ bambam perko/

Весич, и в БургаЗЪ е такова като от снимката на Дезире....а студа не е за разправяне #Crazy...днес лееееко поотпусна.... Ама макар там да сте далеч от нашите минусови температури, си представям колко трудно се отоплява подобна каменна къща де.... Някъде ми беше попаднала снимка на баш такова кипърско село и най-близкия план къща ми направи впечатление че е от камък, та се зачудих дали е просто декоративен ефект като допълнително облицоване отвън на стените с каменни плочи newsm78...сега ми се изяснява,че от камък са градени Flutter.................. И както обичам такива автентични неща, чак ми се прищя да ти дойда на гости Mr. Green Hug

# 703
  • Larnaca, Cyprus
блонди ей затова не давам предложения аз  Crossing Arms гледай сега услушват се и това си е ще си останем само с четирите май ...... newsm78.....айде бе хора напънете се малко нещо дето ви е на сърце така да влючим по големичка анкетка да има избор Hug
АНче в малка грешчица си съвсееееееем малка всъщност рождения ден на щерката на Пепи е един ден преди рожденния ден на моята половинка .....ако не се лъжа  newsm78......а моя е много скоро толкова скоро че може да слагате лигавниците отсега че идеееееееееееееееее почерпката  Joy Joy Joy

да ви кажа честно хич не ми се мисли какъв студ е в БГ ето тук сложих термометърче да измеря вън колко е, че тия по тв-то все лъжат Mr. Green отивам да погледна какво показвааааа.............................................в момента вън е 7 градуса за информация на интересуващите се  Mr. Greenсух ужасен студ, пронизва кокалите бъррррррррррррр Twisted Evil

Е на, нека ти кажат мацките, че даже виртуално черпих тука за негово здраве на Андреевден /за което Катето щеше да мЪ биЙ bambam perko/
ай сега какво ти трябваше да ме подсещаш .....айдеееееееееее пак се ядосах бягай докато можеш че идаааааааа Rage bash box tooth

# 704
]
newsm78 newsm78...сериозно..... newsm78 newsm78...не мога да повярвам newsm48...водолей Андрея newsm78 newsm78..да върши такива работи newsm78....мЪЪЪЪЪЪЪЪ нЕ гУЙ срамммммммм Twisted Evil Twisted Evil...а моя е като агънце hahaha

Аааа ам чи и моят Андрей,амчи и той водолеййй....май ще излезе че Блондевия индивид иде некво изключение  Naughty Блондич недей така душо се настройва,глей кви сме ги събрали тука,все добри представители,хем на зодиа,хем на име  Laughing Laughing Laughing
 После пак ще пиша,че Йоана иска тука некви игри...

Общи условия

Активация на акаунт