Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 520
  • 733
  •   1
Отговори
Заповядайте в новата 56-та хипнотично-наркотична тема !!!

Обичам огънят в камината да свети,
дъха на баница с късмети,
на старо вино, сини сливи
и искам вий да сте щастливи!
И всички В НАШАТА тема да живеем дружно- Hug Hug Hug
повече не ни е нужно!

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 22:03 от Пепика

# 1
Цитат на: Madam Stasita в Неделя, 20 Декември 2009, 07:22
И в  крак със сезона "свинско и винско" ,едни зелеви сърмички от мен:
http://media.snimka.bg/5116/016486960.jpg

Самоцитирам се от предната тема, понеже там няма шанс да ми се отговори.
Предварително се извинявам, че се включвам сега, но много искам рецептата за точно тези сърмички.
Питах приятелки как ги правят, но всички като мен директно ги слагат в тенджерата под налягане и толкова.
Много благодаря!

# 2
    Здравейте!
    Поздравления на Пепика за новата тема!  bouquet  bouquet  bouquet

Записвам се с  една торта,с която ме почерпиха на гости в едно семейство.Оказа се,че е направена по моята рецепта Медовик с лимонов дъх .Правят я вече много пъти и им е любима. Blush Затова не се сдържах и я снимах. Laughing

# 3
  • София

Честита нова тема!!!  Пепи, браво за пожеланието !

Следобед реших да пробвам посна содена питка и се получи добре - мекичка и вкусна.

Както казах преди, темата е много заразна.... Не се наемам да правя меденки и линцерови сладки, но направих маслени, които са ми много лесни.

# 4
  • София
Пепика , за темата   bouquet

Включвам се в новата празнична тема с пиле със зеленчуци и оризово фиде по рецепта на esy

Anuck   ,tracy_t, didibu    много са красиви сладките ви.
Аз днес украсявах сладки, утре ще снимам и показвам.

# 5
Пепика, благодаря за темата и за пожеланието!   bouquet
Вече потривам ръце, предвкусвайки какво ще има в тази тема, въпреки че вече много коледни сладки показахме и в “старата”!

Ала-Бала, много вкусно изглеждат вишневите тръбички!
краси.мира, благодаря за пожеланията! Много здраве и късмет и във вашия дом!
vangobi, чудесни кремки!
didibu, остави ме без думи! Страхотни мечета, много ми харесват!
mama89, добре наваксваш, много вкусни неща си показала, особено фунийките!
Anuck, сладките ти са много впечатляващи!
О-хо, tracy_t, колко много вкусотии си направила!
labrex, записвам си аз рецептите за сладките и баничката!

Ето и от мен и от Алекс  (помощничката държи да отбележа и нейния принос към сладките  Laughing):

Още коледни сладки

Сладкоправенето продължава (или едно си баба знае, едно си баба бае  Laughing)

Гъбки с кашкавал и кайма в червена чушка и във вид на запеканка:

Приятни празнични приготовления на всички!

# 6
Страхотно начало, много красиви неща, радвам се да се запиша в празничната тема с Щолена който правих вчера

# 7
# 8
Таня, аз вече съжалявам, че се обадих сутринта и отказах почерпката  Crazy  Та - вземам си парченце   newsm51

Юле, много апетитно пиле   newsm53 newsm53

ffr Може би от шоколада ти е, зависи какъв е бил, слагай още малко брашно, после стягай в хладилник и печи на посочените градуси. Няма да сбъркаш /ако не си ги изпекла вече/

При нас вечеря за девойчето пилешки хапки със сусам /ама полуфабрикат Blush /

и Боб плакия

# 9
  • София
Момичета, поздравления за коледния ви дух и настроение и за страхотните кулинарни изпълнения! Направо ви завиждам, че имате време и сили да "загрявате" за празника с толкова красиво изработени сладкиши, меденки и сладки! При мен това е мисия невъзможна, даже не знам дали ще имам изобщо участие в коледната трапеза тази година  Sad А това е любимият ми празник. Но да сме живи и здрави!

Записвам се да ви следя поне, като нямам какво да показвам  Confused Да не е биз хич, ще пусна нещо непубликувано отпреди месец.

Скариди със салата от картофи и авокадо

Пожелавам ви весели празници, богати и красиви семейни трапези, много усмивки и настроение! Hug

# 10
  • DE
Цитат
matze, мъфините солени ли са? Ако да, може ли рецептата?
Galka,сладки са,солени оЩе не съм правила.
В темата за мъфини Ще намериш много рецепти за солени.
Моите бяха мнооого пухкави и се изядоха веднага с наслаждение Joy

# 11
# 12
  • в моя свят
Записвам се и аз в новата тема   bouquet
Момичета малко ме е срам,но ще попитам  Embarassed На Бъдни вечер или на Коледа се слага пара в питката?Знам,че за Бъдни вечер трябва да е постна и содена пита,но аз спазвам постните гозби до толкова,че да няма месо на масата.Та ще си правя голяма погача,но за кой от 2-та дни е обичаят с паричката?

# 13
Честити нова коледна тема и от мен. Много вдъхновяващо начало.
Леля Ог и твоите сладки са много впечатляващи. Аз също си мислях да направя, от тези цветни фантазии тип "динени резенчета", ама не можем да изядем всичко, а и аз и без това имам много за раздаване!  Laughing
Tannita  страхотен Щолен и много добра снимка.  Simple Smile
Ето рецептата за немските сладки тук. Искам да кажа, че на мен адски много ми харесаха.  Laughing

# 14
От нас една бърза пица(,то неостава време да сготвим от тези коледни сладки)..... Laughing

п.с. Немога и да си представя   около и след Коледа кой какво ще готви,меси, показва,снима и т.н.  Joy,

Общи условия

Активация на акаунт