Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 729
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
И на финала на отминаващата Коледа да се поява и аз.
Честито да е Рождество Христово на всички ви!Мир,уют и топлина в семействата ви! Hug

Не съм снимала много напоследък но ще се запиша в темата с нeпоказваните ми Линцерови сладки и питката ми за Бъдни вечер,която стана много вкусна Blush

# 256
  • пак на Рив Гош
Честито на всички именници и от мен!  bouquet

Днес да не е било Ден на питката? Laughing Толкова питки, една от друга по-хубави  Grinning
Мариета, много апетитно изглеждащи свински хапки  Grinning.
Лельо Ог, и аз не виждам винаги снимките на Полин_а, не знам защо така се получава  newsm78.

Ние още дояждаме от Бъдни вечер, та затова днес показвам само една руска салата:

От утре, пак до печката  Laughing

# 257
С извинение за спам-а,но забравих....
Аrеdhel,страхотни милинки.По коя рецепта са?
Близнаците,курабийките ти са изкушаващи.Как ги правиш?
vesi_nn,немея пред красотите с които ни удостояваш.Толкова съм впечатлена,продължавай,всички мнооооого ще се радваме Hug

# 258
Поли, видях снимката, защото беше сложила линк в една друга тема. Много е красива! А защо не я виждаме с Роца... не знам! Освен да слагаш и по едно малко линкче от време на време за нас, ако не те мързи?!  Embarassed  Laughing

# 259
Лельо Ог, и аз не виждам винаги снимките на Полин_а, не знам защо така се получава  ...

Хм Thinking. Аз и рядко пускам напоследък, но се чудя защо така newsm78.

Иначе аз днес се наготвих чак до догодина ooooh!.

Поли, видях снимката, защото беше сложила линк в една друга тема. Много е красива! А защо не я виждаме с Роца... не знам! Освен да слагаш и по едно малко линкче от време на време за нас, ако не те мързи?!  Embarassed  Laughing

Няма проблем, разбира се Peace.

# 260
  • При елфите ...
С извинение за спам-а,но забравих....
Аrdhel,страхотни милинки.По коя рецепта са?
Дес, благодаря!

Ето тук е рецептата:
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=23&t=364&start=60#p923090

Но мисля, че първоизточникът е от този форум, но тук не съм попадала на тази рецепта.

# 261
Съвсем ви изпуснах дирите Crazy
Запис с нескопосаните ми Коледни сладки, но ми е простено, за първи път правя Flutter
Някои от тях използвах и за украса Wink

# 262
# 263
Десинко, Леля ог, довечера ще напиша Сарма-кебапа, сега е време да ходя на работа.

Страхотни питки, момичета   bouquet верно май темата е станала Галерия Питки  Peace

Хубава празнична седмица   bouquet

# 264
  • София
Честито рождество, момичета!

Аз макар и късно да покажа част от вечерята ни на Бъдни вечер Embarassed

# 265
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
      Здравейте момичета и с малко закъснение Честита Коледа,

не съм се явявала отдавна, но имам причина за която чак ме е срам да споделя  ooooh!
     видях че батериите на апарата са изтощени и вместо да ги сложа да се зареждат, вие какво
     мислите че направих, ами хвърлих ги по инерция. Е когато се сетих каква съм
     я свършила  newsm78 беше късно. И така нямах с какво да снимам, тъй като другите не ги на
     мерих, че трябваше да чакам дядото с дългата бяла брада и червения кожух
     да се сети да мине през магазина. Старчески неволи.... Sad

Това са част от сладките за Коледа, украсявани с помоща на внучката и главен асис-
     тент нашето чау-чау Ая, която най-много хареса меденките

Меденките на мама Вики

Линцеровите сладки и рохличките на Наталина и снежните топки на Танита

Сладки с парченца шоколад на Тандури

Бонбони с ядки и шоколад

Вкусни бонбони по Теди 80  

трапезата за Бъдни вечер - сърмички, чушки, боб, плодове, жито и тиквеника на Селма  

и пълнената тиква

Весело посрещане на Нова година Flowers Sunflower

Извинете за спама- на вниманието на Лабрекс и нейния Рекс - Ая е прекрасна домакиня,
          жалко че не можем да се сродим

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:00 от tutulina

# 266

Извинете за спама- на вниманието на Лабрекс и нейния Рекс - Ая е прекрасна домакиня,
          жалко че не можем да се сродим

tutulina, като гледам, че чиниите са пълни и е имало какво да снимаш, не се и съмнявам! Hug Мен още ме майтапят вкъщи - напълних една чинийка със свински месца и разни работи, нагласих ги за снимка и отидох в другата стая за апарат. Като се върнах - Рекс се облизва доволно над масата и само две гъбки изпаднали до чинийката. Та мъжът ми още се хили, като се сети, а пък аз как го овиквах лакомника - да ми развали снимката. А уж не посяга на масата и не ми пипа нищо, ама на - не може на 100% да му се вярва! Joy

Поздравления за внучката и за тебе, разбира се, много красиви сладки сте направили!  bouquet

# 267
Тутулина, поздрави  за теб и Нанси, чудесно сте се справили с толкова много сладки    bouquet

абе Норче, как можа  да хвърлиш батериите в коша  hahaha hahaha hahaha

# 268
  • Някъде на път....
Аууууууууууу, красоти, красоти, красоти....
Дес, страхотно представяне - впечатлена съм!  Peace

# 269
  • София
С малко закъснение ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен Blush

Ето няколко снимки и от нашата празнична трапеза:

Питка

Порция от капамата

Сладки

Нагледах се на страхотни трапези, апетитни блюда, питки.......... Peace

Общи условия

Активация на акаунт