Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 56-та тема

• 123 731
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер Hug
Приключихме с дояждането на всички вкуснотии от празниците и сега пак на печката Laughing
домашна снежанка
пилешка супа
гювеч със свинско
Приятна седмица на всички  bouquet

# 241
Ихааа, тук стана като "Галерия питки"... Crazy

Всички са чудесни!  bouquet

Полина, да кажеш после какво е хванало синчето!
Мариета, очите ми останаха в месцето... И на Алхимика в гювеча също...
Пепчо, ама у вас колко вкусно! И разнообразно, както винаги, де!   bouquet 
Мери Попинз, добре дошла! Включвай се по-често! Чудесна трапеза!

# 242
Хайде и от мен една питка Wink

# 243
Ягодке, тук верно много питки днес Laughing.
Иначе хванахме отверката bowuu. Дали за инжинер, дали за общ работник, един господ знае Laughing.
За фалшивият рожден ден мога да с обзаложа, че ника ти беше при рожденниците Thinking.

Кеми, надявах се да видя една разкошна торта тук, но май не си я показвала Thinking?

# 244
Не съм я Embarassed
Беше за подарък и снимах с техния апарат, първо нищо най-вероятно не стана, че се снима по нощите и ще чакам да ми изпратят снимките, което не знам кога ще стане...май ще я повтарям Wink

Да ти е живо и здраво момчето, какъвто такъв, само да е здрав!  bouquet

# 245
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 72 нови отговора.

Май трябва да се връщам да чета  Joy Joy

# 246
Страхотни сте както винаги!  smile3501 smile3501 smile3501

Пържени кюфтета и запеканка от пиле и картофи:

салатите - снежанка и Престиж с извара/ по рецепта на Нели Борисова/:

десерта - тортичката на Лоис:

# 247
jlia

Мале тази питка изглежда суперска ..би ли споделила рецептата и как точно се прави тази украса отгоре newsm78  bouquet

пеп-4о
а сърма кебап как се прави:

# 248
Полина, браво на момчето! И моят син иска инжинер да става. Grinning За рождения ден, може някоя друга ягодка да е била.  Laughing Моят рожден ден е януари.  Peace

Еси, чудна питка! Явно днес сме били всички на питкова вълна. Аз поне днес се събудих с убеждението, че трябва да меся питка. Laughing

# 249
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!! Да сте живи и здрави!!!    bouquet
labrex  bliznacite2004  Селма  Леля Ог  Venetta   благодаря за милите думи  Hug Heart Eyes
Селма отделна тема нямам, но ето едно албумче с моите измишльотини
Леля Ог салатките са тип ала каквото имам в хладилника, редена салата с майонезен сос - картофи, моркови, краставички, яйца, колбас и каквото друго се сетиш. А за синия цвят /специални благодарности на labrex за помощта в превода/ се получава като към настъргания белтък на сварено яйце добавиш капки от настъргано червено /лилаво/ зеле. Специални поздравления за твоите произведения  Hug
Днес за закуска Едно палаво Китче
И понеже Дядо Коледа ни подари книжка с Житената питка, днес се наложи да замесим една содена, е не стана като от книжката, особено като се изпече, но беше страшно вкусна

И Зелен фасул със свинско

# 250
Здравейте! Честит празник на всички именници, да са живи и здрави!   bouquet
Пак сте сготвили много и вкусни неща, а аз мислех, че темата ще е в застой няколко  дни. Страхотни  питки сте показали!
пеп-4o, много вкусно изглежда всичко! Записах си рецептите за пилето и искам, ако може и рецептата за сарма кебап, благодаря!
mery_poppins1, добре дошла в темата!
polin_a, както винаги не мога да видя твоите снимки! Да му е лек и безпрепятствен пътя на твоя младеж!
alximika, от гювеча със свинско огладнях, а до преди малко дояждах!
esy, както винаги нямам думи! Изглежда разкошно тая питка! Съжалявам, че не си показала и тортата!
magi71, много хубаво меню!

Ние и утре сигурно ще дояждаме, затова днес само печена тиква с плодове. Видях назад в темите, че и други момичета показваха такава, моята рецепта я знам от една моя преподавателка, но е пак е сходна- плодове, ядки, малко алкохол, мед, канела, стафидки. Само бананите слагам след печенето, че иначе много прокисват.

# 251
tracy_t, права си! Докато си напиша моето и си сложа снимката и вече пет поста изскочили!
vesi_nn, благодаря за разясненията, а още повече благодаря за поздравленията! Пак си показала разкошни неща, вече чакам с нетърпение кога ще се включиш!

# 252
Много хубави питки момичета....  bouquet
пеп-4о - а у вас както винаги е много вкусноооо... Crazy   chef

от мен:

кюфтенца с пържени картофки

и курабийки

Веси- пак показваш красоти... Party  Flutter   bouquet

# 253
Кеми, за снимките може пък да се изненадаш от себе си Laughing. Макар че аз бих казала - да не се изненадаш Peace  bouquet
Ягодке, ще честитим скоро пак Hug!
Леля Ог, не знам защо така с мойте снимки Thinking. Не е някаква супер красота, така че не изпускаш нищо. Но се чудя защо така. Както и да е. Аз пък твоите снимки ги виждам всичките, и то прекрасно Peace. Много хубави неща показваш винаги Peace.

# 254
  • Географският център на България-Габрово
vesi_nn Такава красота са твоите салатки,та чак да ти заприказват.Би ли споделила рецептата за солената торта Рафаело,ако обичаш моля те.

Общи условия

Активация на акаунт