Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 356
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
# 586

Благодаря ти.Определено ще ми е трудно с тоя бритон.Ще попитам и фризьорката.
Ако някой има още предложение-нека ги каже.

# 587
колко пъти се прави в седмицата маската,,защото я правих 2 пъти,но днес се отказах..2 пъти добре ли е?  Rolling Eyes
може и да е тъп въпроса

Аз мисля,че е добре.И аз обикновено си ги правя 2 пъти.

# 588
Наздраве на тези,които празнуват   bouquet

# 589
Момичета, пробвах лосиона против пърхут на Евтерпа, който Дани ми препоръча. На 2-ро мазане съм много доволна!  Hug

# 590
а ми се иска така да ме подстрижат, че да мога да си я премятам ту на ляво ту на дясно в зависимост от настроението.

аз така я нося моята,дори понякога голяма част от косата ми е на едната страна и накрая бритона го обръщам на другата.При мен много зависи от положението на косата сутрин когато се събудя,не обичам да ми е сплескана и затова я обръщам на другата страна  Grinning
Мерси  bouquet Благодаря за отговора и на Emily Charlton

# 591
Здравейте, вчера си купих тази маска. http://beautycosmetic.biz/beauty-formulas-beauty-formulas-treatm … honey-p-2419.html
Някой дали я е ползвал? Имаше от същата серия с масло от авокадо и с къна. На първо ползване още не знам какво да кажа. Прави ми косата малко тежка, но има блясък.
Аз известно време бях само на шампоан 2в1 и на балсам, и косата ми беше станала изключително суха.

# 592
на мен тази маска не ми допадна Simple Smile прекалено ми изсушаваше, затова я подарих на една приятелка -тя остана много доволна
така че си зависи от косата

# 593
А вие колко често си правите маски за коса?
Аз правя домашна маска, тип маслена баня два дни преди да се боядисам или непосредствено преди боядисването.
Като мия косата си, слагам готова маска в момента съм с Фруктис, вместо балсам.
Има ли домашни маски, които не отмиват боята?

# 594
аз слагам маска(купена) ако имам повечко време и не бързам , но гледам да намирам време и за домашна(моята любима е с хума, яйце, зехтин и коняк), иначе за боядисана коса много добре се отразява затоплен зехтин на водна баня  Peace

# 595
Зехтинът не сваля ли боята и не изсветлява ли? На мен са ми го казвали като средство за просветляване, когато искаш да минеш в по-светла гама.

# 596
ами не ми се струва реално, но все пак не съм и 100 % сигурна, но ако е само зехтин не мисля че сваля боята.Ако е смесен с лимон навярно да Simple Smile Все пак някои ако знае повечко да сподели Simple Smile Но за хумата, лимон, кисело мляко алкохола тези -да свалят боята

# 597
Момичета, пробвах лосиона против пърхут на Евтерпа, който Дани ми препоръча. На 2-ро мазане съм много доволна!  Hug
Радвам се,че и на теб ще помогне  Grinning

# 598
  • В полите на Пирин планина
Здравейте, вчера си купих тази маска. http://beautycosmetic.biz/beauty-formulas-beauty-formulas-treatm … honey-p-2419.html
Някой дали я е ползвал? Имаше от същата серия с масло от авокадо и с къна. На първо ползване още не знам какво да кажа. Прави ми косата малко тежка, но има блясък.
Аз известно време бях само на шампоан 2в1 и на балсам, и косата ми беше станала изключително суха.

Аз съм я ползвала и много ми хареса.

Не мисля, че зехтинът сваля боя  newsm78

Лично аз си правя домашна маска поне 1 път в седмицата, но не съм боядисана. Ако успея и два пъти правя.

# 599
  • София
Момичета хрумна ми да ви питам нещо - домашната маска с тривитаминол, в която не слагам газ като си я правя, има ли вероятност да се отрази зле на боядисана с безамонячна боя коса? Напоследък ме убеждават да се боядисам с безамонячна боя, за да ми изглежда плътна косата. С много тънък косъм съм и с мазни корени. Но понеже си правя маската редовно (само че сега съм в период на почивка) се страхувам да не падне боята или нещо да се отрази на цвета когато започна пак да я правя. Само да отбележа, че до сега не съм си боядисвала изобщо косата, с изключение на едни руси кичури преди години за кратко. Благодаря  Peace

Общи условия

Активация на акаунт