Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 313
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • В полите на Пирин планина

Косата ти изглежда супер   bouquet

# 571
момичета Hug , моля ви кажете ми какво да правя, от влагата, снега, дъжда косата ми сляга, а тя е къдрава и увисва грозно-изправя се от горе и не седи добре, решение виждам да я мия вс ден, но това не става, защото и без това косата ми е доста суха ooooh! какво да правя  Tired

# 572
  • в.преслав
Привет и от мен.Вчера бях на фризьор постригах се и се боядисах.Имахме голям проблем в къщи-три седмици нямахме вода и нямаше как да си правя маски(понеже ходих да се къпя в брат ми).Така без да искам си направих една почивчица.Иначе си бъркам тривитаминол с кокосово масло и стимуланта.След шампоана пръскам себорал или си слагам от ампулите на Денис за боядисана коса.Видях,че Денис имат някакви диаманти за коса(приличат на кристалите)някой да ги е пробвал?Слагам снимка,но е с много лошо качество,за което се извинявам.
http://img11.imageshack.us/img11/2481/snapshotofme15z.png

# 573
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тук е Анастейнджълче-то. Вече е Анч, да.   bouquet

Аз спрях да правя маската. От липса на време.  #2gunfire
Тази седмица съм в отпуск и ще се поглезя обаче.  Heart Eyes

# 574
направих си маската и стоях 3 часа и половина може би  Crazy и накрая моля ти се не ме можах да я измия,може би защото се опитах на мивката в банята,а не под душа,а и с такъв шампоан,който не прави много пяна..че сложих и една плацента растителна..и суша и суша,ама не се изсушава  Mr. Green стои мазно,че пак влязох,ама тоя път с тежката артилерия и много пяна  Mr. Green да видим какъв е ефекта. Hug

# 575
Момичета искам помощ. Безамоячната боя на каква коса се слага? На току що измита с шампоан или на замърсена ???
ПС: По принцип знам,че амонячните се слагат на замърсена коса.
Извинявам се,ако въпросът ми не е за тази тема.Но не знаех къде другаде да го сложа.
Мерси предварително   bouquet  bouquet

# 576
Привет и от мен.Вчера бях на фризьор постригах се и се боядисах.Имахме голям проблем в къщи-три седмици нямахме вода и нямаше как да си правя маски(понеже ходих да се къпя в брат ми).Така без да искам си направих една почивчица.Иначе си бъркам тривитаминол с кокосово масло и стимуланта.След шампоана пръскам себорал или си слагам от ампулите на Денис за боядисана коса.Видях,че Денис имат някакви диаманти за коса(приличат на кристалите)някой да ги е пробвал?Слагам снимка,но е с много лошо качество,за което се извинявам.
http://img11.imageshack.us/img11/2481/snapshotofme15z.png

много готина косичка имаш   bouquet  bouquet

# 577
  • Sofia
а някой чувал ли е за маска с димексид? Днес четох за нея. Ето я:
Маска за суха и повредена коса с димексид

За маската са нужни следните съставки:

1 ч.л. масло от репей
 1 ч.л. рициново масло
 1 ч.л. зехтин или бадемово масло
 3-5 капки етерично масло от лимон
 1 ч.л. маслен разтвор на витамин А
 1 ч.л. маслен разтвор на витамин Е
 1 ч.л. димексид

Разбъркайте добре всички съставкиза да се получи хомогенна емулсия. Затопля се маската на водна баня или в микровълнова фурна.
Нанесете маската върху косата, обвийте главата с полиетиленов плик и след това с кърпа.Стоите с маската около час и след това обилно изплакнете и измийте с шампоан. Ако косата ви е заплетена, се прилага лек балсам.

Търсих в гугъл за това лекарство, но нищо не намерих. Знаете ли нещо по въпроса?  newsm78

# 578
Искам да питам необходимо ли е непременно човек да си носи косата на която страна му се разделя пътя? Има хора с път, падащ на дясно, хора с път на ляво и хора с път на средата. Аз си харесвам косата, а и ми е по-удобно да я нося на ляво - т.е по-голямата част от косата да пада на ляво. Последния път обаче когато бях на фризьор, фризьорката ме убеждаваше, че понеже мойта коса се разделя на дясно е по-добре да я нося на дясно. Честно казано и аз вече се обърках на къде искам да я нося, но проблема е, че трябва да се съобразя с пътя при подстригването, а ми се иска така да ме подстрижат, че да мога да си я премятам ту на ляво ту на дясно в зависимост от настроението.

# 579
  • Бургас
а ми се иска така да ме подстрижат, че да мога да си я премятам ту на ляво ту на дясно в зависимост от настроението.

аз така я нося моята,дори понякога голяма част от косата ми е на едната страна и накрая бритона го обръщам на другата.При мен много зависи от положението на косата сутрин когато се събудя,не обичам да ми е сплескана и затова я обръщам на другата страна  Grinning

# 580
Момичета искам помощ. Безамоячната боя на каква коса се слага? На току що измита с шампоан или на замърсена ???
Извинявам се,ако въпросът ми не е за тази тема.Но не знаех къде другаде да го сложа.
Мерси предварително   bouquet  bouquet

Боядисвам се с безамонячната Loreal Casting винаги преди миене на замърсена коса.  Peace

# 581
Мерси предварително   bouquet  bouquet

Боядисвам се с безамонячната Loreal Casting винаги преди миене на замърсена коса.  Peace

Мерси за отговора.И аз така знам,но една позната започна да ми спори,че се слагала на измита коса.Ама я оставих да си се заблуждава.

# 582
Искам да питам необходимо ли е непременно човек да си носи косата на която страна му се разделя пътя? Има хора с път, падащ на дясно, хора с път на ляво и хора с път на средата. Аз си харесвам косата, а и ми е по-удобно да я нося на ляво - т.е по-голямата част от косата да пада на ляво. Последния път обаче когато бях на фризьор, фризьорката ме убеждаваше, че понеже мойта коса се разделя на дясно е по-добре да я нося на дясно. Честно казано и аз вече се обърках на къде искам да я нося, но проблема е, че трябва да се съобразя с пътя при подстригването, а ми се иска така да ме подстрижат, че да мога да си я премятам ту на ляво ту на дясно в зависимост от настроението.

Това за първи път го чувам.Моят път по принцип е на ляво.Като ходя на фризьор тя все ми го обръща на дясно,а на мене не ми е удобно така.И тя ми казва "Ок,оправи си го,както си го носиш".Според мене няма значение как е.Както ти е кеф,така си го прави.
А относно подстижката-тук трябва някой по-запознат да се изкаже.

# 583
Момичета,пак съм аз  Embarassed

Следващата седмица ще ходя да си обирам връхчетата.Проблема е,че искам нещо по-различно.Малко промяна.Не искам да я скъсявам,защото благодарение на тези теми(маската с АД3Е,хининовата вода,шампоан за растеж,Икаров...) я отгледах тази коса.Дори и да не е до кръста.

Та се замислих за някакъв бритон.Аз съм с овално лице,но пък челото ми не е кой знае колко голямо(ако трябва и снимка ще пусна) и се чудя дали бритон би ми отивал,дори и да е по-дълбок(не се смейте,не знам как точно се казва,този който започва по-отгоре).И ще съм ви много благодарна,ако ме посъветвате нещо.

# 584
колко пъти се прави в седмицата маската,,защото я правих 2 пъти,но днес се отказах..2 пъти добре ли е?  Rolling Eyes
може и да е тъп въпроса

Общи условия

Активация на акаунт