Тайната на дългата и здрава коса - 76

• 101 286
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Момичета такава цапаница си забърках......стимуланта на икаров,ракия с корени от коприва,зехтин,глицерин,пр.мляко,ленено масло,клеява тинктура.От всияко по няколко капки,сложих повече само от стимуланта и зехтина.Като измия ще пиша за резултата Peace

# 631
  • Бургас
Момичета такава цапаница си забърках......стимуланта на икаров,ракия с корени от коприва,зехтин,глицерин,пр.мляко,ленено масло,клеява тинктура.От всияко по няколко капки,сложих повече само от стимуланта и зехтина.Като измия ще пиша за резултата Peace

за клеевата тинктура и аз много се чудя,колко капки слагаш? newsm78

# 632
Долу горе по 3-4-6 капки от всичко слагах PeaceИзмих се,но няма да я суша със сешоар и утре ще видя как ще е.Последните 2 миенета не съм слагала никаква маска и за това отворих шкафа и каквото видях Laughing

# 633
Да споделя и аз . Моята коса е доста сухичка в краищата , разтопих малко свинска мас и я намазах . Седях към 2-3 часа .Ефекта е доста голям !  Peace

# 634
  • В полите на Пирин планина
Маста наистина действа добре на сухи краища - и аз ползвам.

http://hennafox.wordpress.com/2010/01/26/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%B … 0%BC%D0%B5%D0%B4/
някой да е пробвал да си изсветли косата с 2,3 нюанса с тази рецепта, аз защо си мисля че няма начин да се получи  newsm78

И  на мен ми се струва мисия невъзможна.Crossing Arms

Видя ми се любопитно и се пробвах - не виждам косата да ми е по-светла  newsm78
Иначе косата изглежда добре, но на мен медът по принцип ми харесва за маска. Този път добавих канела - ще пробвам и със зехтин.

# 635
  • Бургас
Аз от този сайт съм решила да пробвам къна с индиго да видим как ще я оцвети.Целта ми е кестеняво. Wink

# 636
Това какво е? Thinking

# 637
Момичета в събота си правих маска само със стимуланта на Икаров и маслото от гроздовото семе.Стоях около 2 часа.После косата ми беше страхотна.Незнам на какво се дължи обаче беше лъскава повече от всякога.Жива и някак страхотна на пипане.Дали гроздовото семе  не действа толкова добре на кожата на главата ми?Иначе всяка седмица си правя маски но слагам повече неща.Извинете ме за запетайките които не слагам но бутона на клавиатурата не работи за запетайката. Rolling EyesНякой ползвал ли е маслото от гроздовото семе и какви впечатления има.Мисля да си взема и масло от пшеничения зародиш.Клеевата тинкура не я ли ползват за други неща?Примерно като имуностимулант?А каква е тази къна  с индиго?

# 638
  • Бургас

Клеева тинктрура или прополис едно и също е.Но знам ,че клеевата тинктура е разреден прополис със спирт.Аз давам на децата за подсилване на имунитета.

Къната се смесва с друга билка,която се казва индиго,защото къната е само червена.Говорим за оригиналната.
Виж тук : http://hennafox.wordpress.com/2009/10/03/%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b … %ba%d0%b8-%d1%80/

# 639
  • софия
Момичета гледам, че много сте доволни от стимуланта на Икаров, но нещо немога да се ориентирам от къде може да се купи в аптеките или в спецялни магазини. newsm78

# 640
Аз да споделя за http://bulbuy.com/bulbuy/index.php?main_page=product_info&cP … ;products_id=2818  bowuu
Само един път съм я ползвала, преди 3 дни, но косата ми видимо се промени. Сега ползвам само шампоан и балсам, но ми е доста по-лъскава косата.
Довечера пак ще си сложа от маската.

# 641
  • В полите на Пирин планина
Момичета гледам, че много сте доволни от стимуланта на Икаров, но нещо немога да се ориентирам от къде може да се купи в аптеките или в спецялни магазини. newsm78

Има го в аптеките. На мен не ми харесва как мирише ...

# 642
  • софия
Lady Brinne мерси ако помага ще изтърпя този недостатък само да не ми омазни косата че и без това си е мазна в корена и суха в краищата заради изправянето с преса Heart EyesЩе я потърся в Римедиума до нас още днес

# 643

Клеева тинктрура или прополис едно и също е.Но знам ,че клеевата тинктура е разреден прополис със спирт.Аз давам на децата за подсилване на имунитета.

Къната се смесва с друга билка,която се казва индиго,защото къната е само червена.Говорим за оригиналната.
Виж тук : http://hennafox.wordpress.com/2009/10/03/%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b … %ba%d0%b8-%d1%80/
kloie това което пише е много интересно.Но ме навежда на мисълта че аз не ползвам добра къна.Боядисвам се само с индийската къна която се продава на пазара.Невиждам да пише за тази химическа съставка която споменават в статията-PPD.Дали не си вредя повече на косата?Аз знам както и пише че къната е много полезна за косата.Затова и само това ползвам.Цвета ми е черен.Интересуваме тази хена къна с индиго дали я продават по аптеките или козметичните магазини или само отсайта може да се поръча?

# 644
kloie, пиши после за резултата и аз му се чудя на това индиго Simple Smile ама чакам някой друг да се престраши.

Общи условия

Активация на акаунт