Къде в Пловдив - 9

• 74 498
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Весела Koледа на всички пловдивски Дами!  bouquet

# 76
  • Пловдив
Момичета, кажете къде да намеря туристически магазини? Не ме трябва да гледам дрехи и обувки, а всякакви принадлежности и джаджи
Сещам се до "101 балона" имаше едно магазинче продаваха раници, спални чували, якета, туристически обувки, все неща за туриста Simple Smile...Ако това ти върши работа, може да провериш там, зависи какво търсиш. (EDIT: намерих им сайта http://www.bgsport-shop.com/)

А аз да попитам виждали ли сте някъде бележки, които се залепят с магнит за хладилника?

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 08:38 от lubricant

# 77
Театърът на клоуна Кени се казва Хенд и не е отворен още - една стая в бившото училище за сервитьори, сега Дружба, на Руски е, но не е готово още.

И стига с тия натравяния от торти... Натравяне от торта е много трудно да стане. Обикновено по градините носим торти с готови блатове и кремове и няма въобще яйца. Специално в Детство мое съм носила над 20 пъти торта.
Натряването е дошло от кетъринговата фирма - Експресно парти, които не им е за пръв път. Специално съм проучвала всички кет фирми за моята занималня и разбрах, че Експресно парти имат подобен случай с натравяне на хора, които хранят в болница.
Отделно че намерих много вкусно и уникално готвено другаде.

Така че от градината реално нямат никаква вина - те имат договор, доверили са се, друг е въпросът колко са ги проучили, документацията им е изрядна. И как да не може да се докаже от къде е дошло - проби от всички храни се пазят в хладилник 24 часа поне. Проблемът ще дойде за Експресно Парти. И каква регистрация по закона за храните, на тях просто им е нужно едно разрешително за разливочна. Хайде да си говорим кой от каквото разбира.

# 78
Аз взимам от година и половина от Ескпресно парти, слава богу до сега не е имало проблеми!  Tired
Но наистина си пише до колко и при каква температура е годна храната, дано спазват и съхранението след доставката! Peace
Не защитавам Екпресно парти, защото ако има проби, ще се докаже от къде е дошъл проблема!
 Каспър, ти може да си изрядна с тортите, но нали знаеш, че не всеки родител носи от теб или от голяма фирма! Винаги може да има пропуск или изключение!  Peace

Весели празници и от мен, че пак оспамихме темата не по заглавието!   bouquet

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 10:39 от ORHIDEA

# 79
Аз взимам от година и половина от Ескпресно парти, слава богу до сега не е имало проблеми!  Tired
Но наистина си пише до колко и при каква температура е годна храната, дано спазват и съхранението след доставката! Peace
Не защитавам Екпресно парти, защото ако има проби, ще се докаже от къде е дошъл проблема!
 Каспър, ти може да си изрядна с тортите, но нали знаеш, че не всеки родител носи от теб или от голяма фирма! Винаги може да има пропуск или изключение!  Peace

Весели празници и от мен, че пак оспамихме темата не по заглавието!   bouquet

Салмонела не може да се получи от неправилно съхранение
Тя идва от недобре или въобще нехлорирани яйца - тоест при първичната обработка
Ами то затова си има правила - сега заради немърливостта на другите, пак ние ще си го отнесем

# 80
Децата са се разболели на 11, установили са, че е салмонела на 14 или 15. Няма кой да съхранява проба от храна толкова дълго време. Лошото е, че първоначално собствениците на ДГ отричаха проблемът да е бил при тях. Слава богу  децата вече са добре.

Весели празници!!!

# 81
  • София / Пловдив
....
Ами то затова си има правила - сега заради немърливостта на другите, пак ние ще си го отнесем

Защо вие? Пропуснала съм явно...

# 82
Тортата е внесена от родител,взета е от фирма "Сладък рай" -доколкото разбрах този път проблема не е в "1 експресно парти",а в производството на тортата /майче яйцата с които е правена не са били годни за консумация/   Rolling Eyes

# 83
Тортата е внесена от родител,взета е от фирма "Сладък рай" -доколкото разбрах този път проблема не е в "1 експресно парти",а в производството на тортата /майче яйцата с които е правена не са били годни за консумация/   Rolling Eyes

Ясно... Но Сладък рай си дават сертификати винаги. Така че както стана ясно, голият сертификат не е заникъде.
Пък за Експресно парти - жалко за хората, но веднъж излезе ли ти име, виж как става - без вина виновен.

....

Защо вие? Пропуснала съм явно...

Говоря в най-общия случай - само се чудят как да забранят тортите по градини. На принципа на Сталин - няма торта, няма проблем.
Случаят ще им дойде дюшеш
Обикновено в Детство мое ни викат комплект аниматори, торта, украса. Даже на 20ти трябваше да имаме и се обадиха, че детето било болно, аз реших, че грип или нещо друго, а то какво било.

Трябва да затегнат просто контрола по сладкарниците. За хората, с които работя съм сигурна на 100% процента - в нашата сладкарница цари лабораторна чистота и хората съм ги избирала точно по тези параметри - на първо място абсолютна сигурност при производството.

# 84
Весели празници на всички!

Снощи гледах по новините тел. разговор с директорката на въпросната детска градина.Все още отричаше да има проблем.Много странно се държа.

Ако някой се чуди още откъде да купи хубава сурвачка,на площада на центр.поща има съвсем традиционни - с пуканки,сушени плодове,боб...
А герберския дядо Коледа раздава Кроки и солетки...

# 85
  • София / Пловдив
......

Ние уцелихме по - здравословен подарък - торбичка с плодове  Laughing

# 86
  • Лондон/Пловдив
......

Ние уцелихме по - здравословен подарък - торбичка с плодове  Laughing
И ние това получихме,да питам пак  едно момче снимаше и каза ,че качва снимките във Фейсбук или някъде другаде не помня точно.Ако някой знае да пише.

# 87
  • София / Пловдив
Да, аз ги виждам снимките, но през профила на едното от момичетата, което ми е в листата с приятелите. Не знам дали са достъпни за всички.

# 88
В кой от всички магазини мога да намеря мах евтини бънджи-гащи,които се пренасят като проходилки,а не се закачат за касата на вратата

bouquet

От този тип бънджи гащи няма голям избор, да не кажа към хич.
Това което в момента има на пазара е на чиполино: http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=354
Има ги на по-добра цена от тази в един онлайн магазин, но да не излезе като реклама ако те интересува пиши ми на лични.

# 89
Бени, магазин на туристически джаджи-има такива неща в Sport Depot, срещу Баумакс, но на втория етаж горе. Има суперски неща за подарък.
Другияв магазин е до 101 балона, както са ти писали:)

Общи условия

Активация на акаунт