Къде в Пловдив - 9

• 75 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
MiaMIa,  Hug
Как не се сетих за там  ooooh!
В магазина зад автогарата не намерих каквото търсих. Вероятността да не го намеря и в другия на Антим 1, беше същата, а място за паркиране да не говорим  Mr. Green Ама за Sport Depot не се сетих.
Ми подаръка явно няма да го донесе дядо Коледа, дано дядо Мраз да успее  Joy

Честита Коледа на всички!

# 91
......
А герберския дядо Коледа раздава Кроки и солетки...

Ние уцелихме по - здравословен подарък - торбичка с плодове  Laughing

Аз видях,че има и такива торбички,ама не вървеше да правя рекламация на Снежанка...  Laughing

# 92
  • Пловдив
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Някой знае ли дали ще работи Джъмбо утре?Много спешно се налага да купя подарък....

# 93
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Някой знае ли дали ще работи Джъмбо утре?Много спешно се налага да купя подарък....

Единствения почивен ден е 01 януари. Утре работи с нормално работно време.

# 94
  • Пловдив
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Единствения почивен ден е 01 януари. Утре работи с нормално работно време.
Hug  bouquet

# 95
MiaMIa,  Hug
Как не се сетих за там  ooooh!
В магазина зад автогарата не намерих каквото търсих. Вероятността да не го намеря и в другия на Антим 1, беше същата, а място за паркиране да не говорим  Mr. Green Ама за Sport Depot не се сетих.
Ми подаръка явно няма да го донесе дядо Коледа, дано дядо Мраз да успее  Joy

Хе хе важното е подаръка да е искания, аз поне мисля, че по-добре късно, отколкото набързо заради принципа!:) А ако пишеш точно какво търсиш /ако знаеш/, може повече да помогнем:)
Весела Коледа  bouquet

# 96
А, сетих се още нещо-ако е нещо по-леко това което ти трябва, можеш да видиш в ebay.co.uk
Аз най-редовно си пазарувам по-луксозни стоки от там, в пъти по-евтини са!И тази година коледния ми подарък е от там:)
Само идейка....Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Не знам кой крив, кой прав в Детство мое, но на мои познати детето е едно от болните деца от тази градина, ужасно е, хората са се побъркали вече, просто не знаят на кой свят са. Та, най-малкото, което може да се случи на виновните, е да им излезе лошо име.

# 98
Някой знае ли къде се правят татуировки с къна (като тези на морето, траещи 2-3 седмици)? Simple Smile

# 99
Момичета ,Честита Коледа!  Close-mas: Бъдете живи и здрави  Hug
Днес работи ли някоя куриерска фирма?
Рових из нета-дава ми,че за  Еконт и Спиди  днес е почивен ден.

# 100
Споделете за хубава сокоизтисквачка, която след това да се почиства сравнително лесно.

Благодаря!

# 101
  • Пловдив
Момичета ,Честита Коледа!  Close-mas: Бъдете живи и здрави  Hug
Днес работи ли някоя куриерска фирма?
Рових из нета-дава ми,че за  Еконт и Спиди  днес е почивен ден.

Честита Коледа и от мен Simple Smile
Аз питах от Еконт във сряда и ми казаха че ще работят чак на 28.12.......все пак звъни,ако ти вдигне някой и питай,да не те подведа  Hug

# 102
Честита Коледа на всички!Да се запиша и аз в новата темичка!

# 103
   Момичета , кажете къде е най-добра цената на златото?На колко се продава и на колко се изкупува?Къде има хубави дамски синджири ?След празниците ще обикалям по Отец Паисий , но ще се радвам и вие да ме носичите ако скоро сте гледали или пазарували.

# 104
Куриерските фирми всички почиват, винаги си работят по официалните работни дни само. Често ги ползвам та знам...

Общи условия

Активация на акаунт