Къде в Пловдив - 9

• 75 482
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Споделете за хубава сокоизтисквачка, която след това да се почиства сравнително лесно.

Благодаря!

най-обикновената на Фагор - около 60 лв. С две степени. В Техномаркета или Зора до Метро 1 я имаше  newsm78 После  почистваш с четка за зъби Peace.

# 106
  • Пловдив
Момичета, дайте координати на гинеколог - жена, работеща със здравна каса, аз от години ходя при Топалова и не се сещам за друга, а ми трябва за едно момиче Praynig

# 107
  • Пловдив
Момичета, дайте координати на гинеколог - жена, работеща със здравна каса, аз от години ходя при Топалова и не се сещам за друга, а ми трябва за едно момиче Praynig

Виж в Белият списък за Пловдив.

Има координати на няколко жени АГ специалисти  Wink

# 108
  • Пловдив
Весела Коледа   bouquet

# 109
  Момичета , кажете къде е най-добра цената на златото?На колко се продава и на колко се изкупува?Къде има хубави дамски синджири ?След празниците ще обикалям по Отец Паисий , но ще се радвам и вие да ме носичите ако скоро сте гледали или пазарували.
За цената изобщо не знам,но един от магазините с най-хубави и  разнообразни бижута е "Ситела" PeaceПреди години пазарувахме от "Фортуна"(до "Бътърфлай" на центъра)-там има много оригинални неща,но мисля,че цените са по-високи.За в момента не съм сигурна как е newsm78

# 110
Някой скоро беще питал за топка за гимнастика. Има в Спорт Депот, Баумакс-към 25 лв.
Има и една втора употреба от Германия за 8 лв. тук до нас в Тракия.

Ако някой го интересува ще обясня точно къде е.

# 111
  • Пловдив
Люба, чугунен тиган /квадратен, без тефлоново покритие, оребрен, 20лв, си купихме от едно магазинче на Брезовска, специализирано за газови уреди и разни други джаджи.
От там ни е и туристическата лампа, това към Бенита...А друг магазин за туризъм, освен този до 101 балона, има на ул. Петко Д. Петков.

# 112
Моми4ета препоръ4айте ми магазини за облекло за моми4ета на 11години,не скъпи,но хубави.Благодаря.

# 113
Vanes, аз горещо препоръчвам магазин  PULEDRO, намиращ се в района на Джумаята.
Красиви дрехи, интересни и различни, но цените на дрехите от новата колекция са високи.
Имат и такива на разпродажба, които са си на съвсем поносими цени.
Момиче на 11г. би могла да обличаш и с дамски дрешки, размер XXS.

# 114
  • Пловдив

д-р Румяна Христова Патрикова, много добър специалист и симпатяга като човек. Работи със ЗК, но е доста натоварена, следеше ми първата бременност, но за втората вече беше запълнила капацитета за ЖК и ме препрати при Мерджанов (от когото също съм много доволна). На сайта й има тел, координати, график и пр.  http://www.dr-hristova.com/contacts.php  Peace

# 115
От къде мога да купя кръгла четка за коса, малко по-хубава от масово разпространените по 3-4 лв? Simple Smile

# 116
От къде мога да купя кръгла четка за коса, малко по-хубава от масово разпространените по 3-4 лв? Simple Smile
Аз си взимам четки предимно от Бонжур (на Ревлон).. Ама скоро не съм гледала има ли  Blush

# 117
Аз си взимам четки предимно от Бонжур (на Ревлон).. Ама скоро не съм гледала има ли  Blush
Мерси Simple Smile Ще проверя като спре дъжда Simple Smile

# 118
  • Пловдив
Пепи, Bloody_Marry  благодаря   bouquet

# 119
  • Пловдив

Магазини "Зара". На Заимов има 2.

Общи условия

Активация на акаунт