Къде в Пловдив - 9

• 75 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, някоя от вас ще ходи ли тия дни до Мол-а? Embarassed

# 136
Момичета, някоя от вас ще ходи ли тия дни до Мол-а? Embarassed
Събота- Неделя, ако ти върши работа Simple Smile

Мерси на всички за инфото за четките Hug Купих една от магазин Зара. Днес бях трягнала към Заимов, но се оказа, че нямаме асансьор и с детето без количка ми идваше далеч. Случайно видях, че и на кап. Райчо има такъв магазин и взех от там. Simple Smile

Някъде на по-централно място да сте виждали подправки в саксии (босилек, магданоз и т.н.)? В Пикадили има такива, но не ми се ходи чак до там.

От Метро сме взимали
Далече ми е пеша.

# 137
  • Пловдив
Момичета някой може ли да ми каже работно време на Венера магазина който е срещу панаира!  Hug

Работи до 20,00ч. вечер, и събота и неделя.  Peace

# 138
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя кухненска електронна везна. Трябва ми нещо до 30 лв. Намирам такива в нета, но с куриера сумата доста нараства. Проверих в Техномаркет, предлагат по-скъпи модели.

# 139
Linkata, моята кухненска везна е около тази цена. Не си спомням точно, защото съм я взимала преди около 2 г от Технополис. Кантарът за телесно тегло ми е на същата фирма. И от двете съм много доволна. Фирмата е някаква италианска Joycare.

ПП: Моята е такава, но цената е по-висока от преди. Все пак, мисля, че си струва, ако не намериш нещо по-евтино.

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 22:01 от Velesa

# 140
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя кухненска електронна везна. Трябва ми нещо до 30 лв. Намирам такива в нета, но с куриера сумата доста нараства. Проверих в Техномаркет, предлагат по-скъпи модели.

Аз имам на ТСМ- подарък ми е от брат ми и я ползвам вече над 3 години.

На сайта има няколко модела: http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/index.php?dlimit=6&p=1&df=35593&dflid=3

Предполагам, че и някъде в града могат да се намерят

# 141
  • Пловдив
 Velesa, _Пепи_ , благодаря ви за идеите!

# 142
Аз от магазина до Метро съм взимала на Фагор за 30 и нещо. По принцип ги внасят Интер сервиз Узунов и направо там може да провериш. Мисля, че се намират в Роял център на бул Дунав.

# 143
Момичета някой може ли да ми каже работно време на Венера магазина който е срещу панаира!  Hug

Аз даже не можах да го намеря като го търсих преди няколко дни!Може ли някой да даде точен адрес на магазина!  bouquet

# 144
  • Пловдив
Момичета някой може ли да ми каже работно време на Венера магазина който е срещу панаира!  Hug

Аз даже не можах да го намеря като го търсих преди няколко дни!Може ли някой да даде точен адрес на магазина!  bouquet

Срещу служебният вход на панаира, който е до пожарната, има един нов комплекс от високи блокове с вътрешен двор. Влизаш в двора и се пада насреща - вляво. По-точно няма как да го обясня

# 145
  • Пловдив
Здравейте, мамчета
Включвам се набързо да се запиша и да ви пожелая
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

# 146
Момичета,знаете ли дали утре ще работи касата на Еврокома във  Форума в Тракия?

# 147
Момичета, помагайте с предложения за кетъринг фирми - за домашно празненство става дума. Без Експресно парти, за които и тук неведнъж съм чела неласкави отзиви.
Благодаря!

# 148
Гастро-центъра срещу турското консулство  Peace Сашо прави интересни неща  Peace като за празници

# 149

Общи условия

Активация на акаунт