Къде в Пловдив - 9

• 75 539
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,знаете ли дали утре ще работи касата на Еврокома във  Форума в Тракия?

Би трябвало.Имат си графици за празниците техниците, утре би трябвало и касите да работят поне до обяд.

# 151
Момичета,знаете ли дали утре ще работи касата на Еврокома във  Форума в Тракия?

Би трябвало.Имат си графици за празниците техниците, утре би трябвало и касите да работят поне до обяд.
Надявам се

# 152
Благодаря на Drozi.

И весело посрещане на Новата година на всички! baloni

# 153
Момичета дайте коорадинати на асансьорни техници, че искаме да сменим нашия, че е много несериозен!
Благодаря предварително!:)

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НГ 2010!!!! newsm67

# 154
Момичета дайте коорадинати на асансьорни техници, че искаме да сменим нашия, че е много несериозен!
Благодаря предварително!:)
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НГ 2010!!!! newsm67

Весело посрещане и от мен!  Peace
Освен да ти дам телефона на нашия, аз съм с количка и винаги човека като дойде да оправи асансьора ми звъни, за да каже, че вече мога да излизам и да не мъкна количката! Много присърце взима проблема с мъкненето по стълбите на детето и количката всеки път!  Crazy
Телефонът им е 032 62 91 72, но фирмата утре като излизам ще видя какво пише на вратата, че съм записала само телефонът им!  Peace
Тук сме с едни съседи *мечта*  ooooh!, предният път даже един месец ни отпусна да ползваме асансьора, без да го спре, че сме няколко майки, докато мързелите дадат пари да платим на човека таксите за абонамент!

# 155
Весела Нова Година  bouquet
на всички Пловдивски Дами!

# 156
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да си купя кухненска електронна везна. Трябва ми нещо до 30 лв. Намирам такива в нета, но с куриера сумата доста нараства. Проверих в Техномаркет, предлагат по-скъпи модели.

ЧНГ !
 Ако не е късно ...в Метро / от утре /  за 27.59 лв . до 2 кг  Hug

# 157
Chestita Nova Godina, zdrave I kasmet za vseki!Da popitam-raboti li MOLa dnes?Izv.za latinicata.

# 158
Chestita Nova Godina, zdrave I kasmet za vseki!Da popitam-raboti li MOLa dnes?Izv.za latinicata.

13-18 часа, понеже празнувахме по моловски  Crazy, знам че поне 3 магазина няма да работя. Според мен повечето магазини няма да работят, имат право на избор.

Заведенията етажа ще работят.

За много години! Здраве и успехи пред 2010!

# 159
  • Пловдив
Честита нова година.

# 160
  • до Пловдив
Нека през новата година здраве, щастие, късмет
ви съпътстват занапред!
Много радост и пари - по вода да ти върви!
От любов да сте пияни и винаги засмяни!

Честита Нова Година!

# 161
  • Пловдив
Честита Нова Година!
Нека бъде успешна и ползотворна за всички нас!

# 162
Момичета, от къде мога да си купя кухненска електронна везна. Трябва ми нещо до 30 лв. Намирам такива в нета, но с куриера сумата доста нараства. Проверих в Техномаркет, предлагат по-скъпи модели.

ЧНГ !
 Ако не е късно ...в Метро / от утре /  за 27.59 лв . до 2 кг  Hug

В магазините за 1лв са доста по-евтини по 15-20лв.Скоро приятелка си взе от този до Марса в Кичука.В Евроленд няма.В Кауфланд също има, моята е от там.

# 163
Честита Нова Година!
Нека бъде успешна и ползотворна за всички нас!

Дали ще работят утре детските магазини около Метро?

# 164
  • Пловдив
Би трябвало да работят, но ако не Бейби Ленд-а със сигурност ще работи! Peace

Общи условия

Активация на акаунт