Къде в Пловдив - 9

• 75 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да запиша дъщеря ми на   народни танци  Laughing
Зад кино Гео Милев има зала - там има състав за народни танци!

# 211
  • Пловдив
Каспър, обади се в магазин " 9 плюс", защото преди точно преди нова година купувах подаръци за Коледа и за рожденния ден на дъщеря ми и защо имам чувството че точно такива лепенки видях и то на Chicco.Двата телефона са: 032 944 271, 0886 701 185.Дано не съм се объркала, защото аз не съм ползвала лепенки.

# 212
  • Пловдив
Благодаря ви, ще ги проверим   bouquet

# 213
  • София / Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да запиша дъщеря ми на   народни танци  Laughing
Вижте тази темичка за училищата в Пловдив, ако някой има впечатления да сподели Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=456751.0

ДНА любителския състав - познавам ги и съм ги гледала - много ми харесват.
Забравих името, май ХЕМ беше, но далеч не съм сигурна...

"Хорце" - така се казва съставът.
Ние там пробвахме два пъти, но дъщеря ми категорично отказа да стъпи повече в залата. Но тя наистина не е за народни танци. Сега на модерен балет ходи с голям кеф.

# 214
Каспър, обади се в магазин " 9 плюс", защото преди точно преди нова година купувах подаръци за Коледа и за рожденния ден на дъщеря ми и защо имам чувството че точно такива лепенки видях и то на Chicco.Двата телефона са: 032 944 271, 0886 701 185.Дано не съм се объркала, защото аз не съм ползвала лепенки.

Точно там казаха на мъжа ми за вноса. Те са вносителите.

Иначе лепенките са за да пазят пъпчето, удобни са защото лесно се слагат, махат, пазят от вода много хубаво, докато падне пъпчето са много хубави. Точно на това място не исках да слагам обикновени лепенки... Не че на мен Чико са ми слагали, но предишния път с тях ми беше много лесно и спокойно. Сега намерих някакви немски, които ми се виждат много качествени, но имаше в една аптека само една. Сега ще я дам на една позната с аптека да ми поръча същите.

# 215
  • Пловдив
Значи съм видяла нещо друго  newsm78. Жалко, защото доста от нещата на Chicco не се поддържат като асортимент.Като купувахме кошарата, отвориха един каталог да ми покажат другия цвят, свят ми се зави от това което изобщо не стига до нас.Да не говорим и с вноса колко са зле.Омекотител последният път купих четири бутилки, защото миналата година до март-април нямаха внос  ooooh!

# 216
  • София
Аз също ползвах лепенки едни-два пъти, но като ги свалях чак кожата му се отлепяше, може би не са били много качествени. Иначе наистина са удобни. От аптека ги бях взела.

# 217
Някой беше питал за кафемашини Saeco, вчера бяхме до Метро и цената на Nina Grey е 204лв. ама без ДДС, така че като се сложи това става на цената на Зора, мисля.

# 218
Пак за гела на Шол срещу кокоши трън- имаше го в Лекси, вече не. Някой да има идея къде може да се намери, че на много места има продукти на Шол, но гел не  Confused ?

# 219
Пак за гела на Шол срещу кокоши трън- имаше го в Лекси, вече не. Някой да има идея къде може да се намери, че на много места има продукти на Шол, но гел не  Confused ?
Преди време ползвах едни лепенки на Шол против кокоши трън, които не ми помогнаха. Пробвай един бабешки лек, който действа за 2-3 дена
За 24 часа накисни парче телешки шол в оцет, след това си режи по малко и слагай на кокошия трън и залепяй с една лепенка. До три дена ще падне. Никой не вярва като му го кажа, но се уверяват сами от резултата

# 220
Преди време ползвах едни лепенки на Шол против кокоши трън, които не ми помогнаха. Пробвай един бабешки лек, който действа за 2-3 дена
За 24 часа накисни парче телешки шол в оцет, след това си режи по малко и слагай на кокошия трън и залепяй с една лепенка. До три дена ще падне. Никой не вярва като му го кажа, но се уверяват сами от резултата
Благодаря ти, цяла тема има с поне 20-тина готварски рецепти  Laughing срещу тръни , но става въпрос за мъжа ми, а той не си пада по тези експарименти, упорито маже с гелчето  Crazy , а и трънът му е от около 2 години (оцеля и след горене с азот)...

# 221
И мен ме горяха с азот в резултат на което само не можех да стъпя на крака, но тръна си стоеше Mr. Green

# 222
Кокоши тръни и брадавици падат много успешно и без белези по следния начин:
Обелена глава лук се нарязва на парченца и се накисва в оцет за едно денонощие.Слагат се парчета върху тръна/брадавицата и се превързва с марля.Парчетата лук се подменят сутрин и вечер.За няколко дни трънът/брадавицата падат.
Мисля, че си струва да убедиш мъжа ти да пробва.Аз ходих преди години да ми махат с разни мазила,щуротии,но това действа безотказно.Изпробвано е от много хора.В крайна сметка ще го търпи само 3-4 дни.

# 223
Кокоши тръни и брадавици падат много успешно и без белези по следния начин:
Обелена глава лук се нарязва на парченца и се накисва в оцет за едно денонощие.Слагат се парчета върху тръна/брадавицата и се превързва с марля.Парчетата лук се подменят сутрин и вечер.За няколко дни трънът/брадавицата падат.
Мисля, че си струва да убедиш мъжа ти да пробва.Аз ходих преди години да ми махат с разни мазила,щуротии,но това действа безотказно.Изпробвано е от много хора.В крайна сметка ще го търпи само 3-4 дни.

Ще го пробвам и аз, имам една, две новоизлезли брадавички след бременността и много ме дразнят!  Tired

# 224

Пикадили в Мола - специално този гел го гледах преди няколко месеца в Мола и се чудех какво ли още няма да измислят за пари  Simple Smile
А той си бил нужен... Ако го няма в Пикадили - на партера магазина на Фут Комфорт - има стелаж на Шол
Ако и там няма - срещу дома на младоженците има фирмен магазин на Шол - ако няма наличен, нека ти поръчат.

Общи условия

Активация на акаунт