Къде в Пловдив - 9

• 75 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, ще записвам сина ми на плуване, но басейнът ще е дълбок за ръста ми и треньорът каза, че тр да има надуваеми възгланички, тези дето са като поясчета горе за ръцете. Знаете ли от къде мога да купя такива по това време от годината ?
Лятото имаше в Алати и Евроленда, ама сега... Може да си ги поръчаш по Интернет, ама ще ти излязат златни  Crazy

# 361
  • Пловдив
Аз съм взимала такива плувки за ръце на дъщеря ми от магазин Щъркел /и не беше сезона/, с много хубави картинки на Мечо Пух. Но дали и сега ще имат - не зная.

# 362
Има тотална разпродажба на бебешки храни, памперси и козметика в търговски център "Гранд". Пюретата Овко и Хип са 3 броя на цената на 2. Има разпродажба и на Мустела. Магазина е на партера и се казва "Био бутик". Тук има цени: http://www.prikachi.com/users/kabiv/14w.jpg

# 363
Момичета, ще записвам сина ми на плуване, но басейнът ще е дълбок за ръста ми и треньорът каза, че тр да има надуваеми възгланички, тези дето са като поясчета горе за ръцете. Знаете ли от къде мога да купя такива по това време от годината ?
Лятото имаше в Алати и Евроленда, ама сега... Може да си ги поръчаш по Интернет, ама ще ти излязат златни  Crazy
Бяха ни подарили такива на Фокс, провери в магазина, дано не са прибрали лятната стока.

# 364
Започвам довършителни работи и обзавеждане на апартамент - ново строителство.Ще питам за някой неща, до сега не съм се занимавала с ремонти и т.н., много сме неориентирани и двамата с мъжа ми.
Като начало, търся фирма - доставчик на стъклени вътрешни врати.

# 365
Започвам довършителни работи и обзавеждане на апартамент - ново строителство.Ще питам за някой неща, до сега не съм се занимавала с ремонти и т.н., много сме неориентирани и двамата с мъжа ми.

И аз съм на твоя хал - ние почти приключваме с фаянса, сега сме шпакловаме и боядисваме ... Какви врати те интересуват по-точно ... интериорни с остъкляване ли?

# 366

И аз съм на твоя хал - ние почти приключваме с фаянса, сега сме шпакловаме и боядисваме ... Какви врати те интересуват по-точно ... интериорни с остъкляване ли?
Врати изцяло от стъкло, матирано.
И ние ще минем през всичко това, а аз съм толкова неориентирана.Вие от къде купихте фаянса, гранитогрес, паркет после, бои, ужас...

# 367

И ние ще минем през всичко това, а аз съм толкова неориентирана.Вие от къде купихте фаянса, гранитогрес, паркет после, бои, ужас...

Ще ти пиша на лични.

# 368
  • Пловдив
За стъклени врати може да питаш в Алтек http://www.informatorbg.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=475
Много съм доволна от тази фирма за вътрешни ремонти: http://www.bash-maistora.com/

# 369
Добър обущар има на ул. "Отец Паисий" до арменското кафе "Ереван". От години си нося обувки, чанти и т.н. при него.
Мерси за отговора! JeniB благодаря и на теб!  bouquet

# 370
  • Пловдив
Има тотална разпродажба на бебешки храни, памперси и козметика в търговски център "Гранд". Пюретата Овко и Хип са 3 броя на цената на 2. Има разпродажба и на Мустела. Магазина е на партера и се казва "Био бутик". Тук има цени: http://www.prikachi.com/users/kabiv/14w.jpg

Био Бутик се очертава да ми стане един от любимите магазини, и без това през ден сме в Гранда Simple Smile Изключително стилен, уютен и комфортен магазин, любезно и компетентнто обслужване, очарована съм.
Купих си сапунени ядки и съм приятно изненадана, перат не по-зле от който и да е прах за пране. Скоро ще мина пак да разгледам.

# 371
...Купих си сапунени ядки и съм приятно изненадана, перат не по-зле от който и да е прах за пране.
Toва ядки от сапуненото дърво ли са?Какви разфасовки и цени,приблизително   bouquet

Има ли фирми за почистване с професионални уреди ,да ми лъснат само банята ( не е голяма)-дали ще се навие някой за толкова малко работа  -пробвали ли сте  newsm78

# 372
За стъклени врати може да питаш в Алтек http://www.informatorbg.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=475
Много съм доволна от тази фирма за вътрешни ремонти: http://www.bash-maistora.com/
Благодаря ти, вече си уговорих среща в Алтек.

# 373

Най- добре си наемете фирма, а не отделно за всяко нещо да търсите майстори. Ние си имахме фирма, която направи всичко. Фаянса ни е от тях. Кухнята също. За боя по препоръка на бояджията взехме Dulux - английска е, много качествена и се чисти лесно Simple Smile Паркет по препоръка на стоителя взехме немски от един магазин близо до Бриколаж.

# 374
Хаиде,никои ли не се сеща за цената на Ариел от 10кг,спешно ми е Praynig

Общи условия

Активация на акаунт