Къде в Пловдив - 9

• 75 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Хаиде,никои ли не се сеща за цената на Ариел от 10кг,спешно ми е Praynig
Знам,че в Метро е около 55 лв.

Но ако го намериш на по-ниска цена  ,да не  е менте:
Откриха фалшив "Ариел" на търговията на Брезовско шосе
http://www.marica.bg/show.php?id=18106

# 376
  Момичета,къде има магазини за бои-професионални,по възможност да са на центъра  newsm78 Аз знам само тези 2-та срещу  Дома на младоженците и на Пешеходния мост.
  Трябва ми боя за коса Индола.Ако има и някъде другаде,моля кажете  Grinning

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:32 от elfi4ka

# 377
 Момичета,къде има магазини за боя-професионални,по възможност да се на центъра  newsm78 Аз зна само тези 2-та срещо Дома на младоженците и на Пешеходния мост.

Индола съм виждала в едно магазинче за парфюмерия и козметика,но е на пазара на Младежка,ако те устройва може да провериш там   Peace

# 378
 Момичета,къде има магазини за боя-професионални,по възможност да се на центъра  newsm78 Аз зна само тези 2-та срещо Дома на младоженците и на Пешеходния мост.

Индола съм виждала в едно магазинче за парфюмерия и козметика,но е на пазара на Младежка,ако те устройва може да провериш там   Peace

bouquet

Домътна младоженците ще ми е по-удобен,засега  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:32 от elfi4ka

# 379
Жу,мерси  bouquet

# 380
  • в обкръжаващия ме хаос
Благодаря на всички, които ми отговориха за поясчетата за ръце. Оказа се, че няма да ни трябват, понеже моята безстрашна "златна рибка" влезе в басейна без тях, направо с дъската за плуване. А иначе госпожата имаше такива оборотни.

# 381
МалинкаКалинка, госпожата Раденкова ли е?

# 382
  • в обкръжаващия ме хаос
МалинкаКалинка, госпожата Раденкова ли е?

Да Каспър. На дребосъка много му хареса и чака с нетърпение следващото ходене.

# 383
  • Пловдив
И аз съм чувала за г-жа Раденкова. А колко големи трябва да са децата за да започнат?
Виктор няма никакъв страх от вода и плува с плувки, обаче не посмях да го пусна на плуване в детската градина. Искам да е при треньор и да може поне първия път аз или мъжа ми да присъстваме на тренировката. То не че ако нещо се случи, аз специално ще мога да направя нещо, освен да покажа моя неподражаем стил "ютия"  Mr. Green, но на него да му е по-спокойно.

# 384

bouquet

Домътна младоженците ще ми е по-удобен,засега  Rolling Eyes

Индола има във всеки магазин Зара! Peace

# 385
Супер
На мен лично Раденкова ми е казвала около 6 години. Живот и здраве, напролет тръгваме при нея.

# 386
...

Има ли фирми за почистване с професионални уреди ,да ми лъснат само банята ( не е голяма)-дали ще се навие някой за толкова малко работа  -пробвали ли сте  newsm78

Точно такава реклама имам лепната на вратата.Почистват само бани и тоалетни например. Но нямам отзиви за работата им. Ако искаш ще видя координати и ще ти пиша.

# 387
  • Майничка
... Но нямам отзиви за работата им. Ако искаш ще видя координати и ще ти пиша.

Ако може и на мен.  bouquet

# 388
и аз да питам за г-жа Раденкова, къде преподава плуване и ако може координти.

# 389
... Но нямам отзиви за работата им. Ако искаш ще видя координати и ще ти пиша.

Ако може и на мен.  bouquet
Направо пишете в темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт