Къде в Пловдив - 9

• 75 391
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, спешно ми трябват орехи с черупки. От къде мога да купя?

# 421
По пазарите съм виждала да ги продават, зависи кой ти е по-близо- събота пазара, четвъртък пазара.... Дано те устройва.

# 422
По пазарите съм виждала да ги продават, зависи кой ти е по-близо- събота пазара, четвъртък пазара.... Дано те устройва.
Най-близо ми е понеделник, но там нямам спомен да съм виждала. Ще проверя четвъртък пазара. Днес предполагам работи.

# 423
Най-близо ми е понеделник, но там нямам спомен да съм виждала. Ще проверя четвъртък пазара. Днес предполагам работи.
Всеки ден работят, виж и на понеделник пазара, предполагам и там ще има. Казах за тези две места, понеже съм виждала, че продават със сигурност.

# 424
Още нещо да питам Simple Smile Къде има от дървените комплекти за рязане с нож? Примерно плодове и зеленчуци, нарязани на няколко части и залепени с лепенки, и детето с дървено ножче уж ги реже Simple Smile Някъде бях виждала, но нямам време сега да обикалям по всички детски магазини.

# 425

Понеделник пазара не го ли развалиха за ремонт Thinking?

# 426
  • Пловдив

Както и събота пазара  newsm78

# 427
  • Пловдив

Събота пазар е в ремонт  Peace

# 428
  • Пловдив
понеделник пазара е отворен след ремонта
събота пазара също е в ремонт,но в единия край има някакви сергиики

# 429
Още нещо да питам Simple Smile Къде има от дървените комплекти за рязане с нож? Примерно плодове и зеленчуци, нарязани на няколко части и залепени с лепенки, и детето с дървено ножче уж ги реже Simple Smile Някъде бях виждала, но нямам време сега да обикалям по всички детски магазини.

На Пумпелина имаше, по спомен, плодове, хлебчета и сирена. Единият вариант е да поръчаш онлайн, другият във стария Вис Виталис - долу ако има нещо.

Аз ще пусна обява в Продавалник - но съм поръчала 2 комплекта повече перденца от серията Роузбъгс - http://www.mothercare.com/dp/B0011DVXYW/ref=pd_cpl_room/278-8564 … =core#productInfo
никъде не пише, че са по 2 пакет и ми артисват точно 2 пакета, тоест за 2 прозореца или 1 голям, ако някой ще прави скоро бебешка момичешка стая, в нашият Мадъркеър ги нямат перденцата налични, а и да ги поръчат са без пеперудките, което губи чара. Иначе фризовете, чаршафчета и тн т - ги има.

# 430
Бюти Хоум е в Капана
http://www.beauty-home.gr/bg/pointofsales.php
от цар борис като влезеш по железарска, първата възможна вдясно, реално първата е затворена, така че това е втората, после втората вляво, пада се третия магазин

Мерси:)  bouquet

# 431
Мерси, Каспър, ще проверя на сайта.

Понеделник пазарът работи. Отгоре е покрит вече. Днес имаше малко сергии, но за мой късмет имаше орехи с черупки Simple Smile

# 432
Здравейте!Да знаете случайно от къде мога да купя хартиени пликове,от по-плътните?

# 433
Запис и от мен, случайно се натъкнах на темичката, браво на автора и   bouquet
Въпроса ми не е точно по темата, но... кажете ми какъв препарат използвате за почистване на душ кабина, ама НАИСТИНА да е ефикасен, и от къде го купувате. Аз досега съм ползвала на Сано и Пулирапид, да добри са, но да попитам... Става въпрос за почистване на котления камък, че с тази наша варовита вода...голяма напаст е. Peace

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 13:14 от Алекс 2007

# 434
  • Пловдив
Запис и от мен, случайно се натъкнах на темичката, браво на автора и   bouquet
Въпроса ми не е точно по темата, но... кажете ми какъв препарат използвате за почистване на душ кабина, ама НАИСТИНА да е ефикасен, и от къде го купувате. Аз досега съм ползвала на Сано и Пулирапид, да добри са, но да попитам... Става въпрос за почистване на котления камък, че с тази наша варовита вода...голяма напаст е. Peace

Аз използвам Heitmann intensiv kalkreiniger, купувам го от магазинчето за препарати до душото, има един гръцки препарат Viackal,  обаче никъде не го намирам

Общи условия

Активация на акаунт