Къде в Пловдив - 9

• 75 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ти Хрис80, а какво е това душото Embarassed и колко горе долу е цената на препарата?

# 436
Благодаря ти Хрис80, а какво е това душото Embarassed и колко горе долу е цената на препарата?
Душо Хаджидеков училището предполагам  Laughing

# 437
И аз се сетих за него, ама ..., а училището се намираше до Евмолпия ,нали, или се лъжа?

# 438
  • Пловдив
И аз се сетих за него, ама ..., а училището се намираше до Евмолпия ,нали, или се лъжа?

Не е до Евмолпия - там е Паисий Хилендарски,но е в този район.Не помня цена, но не е скъп - 6,7 лв. Като застанеш с лице към училището, магазина е от лявата страна под кооперация http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=plovdiv&tip=1&lang=bg

# 439
Много благодаря, ще го намеря  bouquet

# 440
Още нещо да питам Simple Smile Къде има от дървените комплекти за рязане с нож? Примерно плодове и зеленчуци, нарязани на няколко части и залепени с лепенки, и детето с дървено ножче уж ги реже Simple Smile Някъде бях виждала, но нямам време сега да обикалям по всички детски магазини.

Ето тук :

http://www.1001igrachki.com/index.php?cPath=59

# 441
Аз още се каня да обикалям за свястни зимни завивки, та в тази връзка-някой ползва ли завивки от Юск, бях мернала там преди време разни с гъши пера и пух май. Някакви отзиви?? Благодаря:)))

# 442
  • Пловдив
Аз още се каня да обикалям за свястни зимни завивки, та в тази връзка-някой ползва ли завивки от Юск, бях мернала там преди време разни с гъши пера и пух май. Някакви отзиви?? Благодаря:)))

Аз ползвам вече 3 години завивка  и възглавница от Юск / с патешки пух /.Купих ги  за 39 лв  Mr. Green Много съм доволна  Peace

# 443
Супер, мерси за инфото:)

# 444
Има ли в Пловдив магазин на Сано( Sano maxima)  прахове,омекотители и др,или в някой магазин тези продукти?Само по интернет ли се купуват? newsm78

# 445
  • Пловдив
Сано продукти продават във Вис Виталис.Предполагам и другаде има

# 446
  • София
Сано съм виждала в магазина за препарата на Заимов в посока енерго юг, както и в магазин срещу ТЦ Гранд, в дългия блок отдолу се намира, където е и Бейбиланда.

# 447
Има ли в Пловдив магазин на Сано( Sano maxima)  прахове,омекотители и др,или в някой магазин тези продукти?Само по интернет ли се купуват? newsm78

И в магазините за домашни потреби и препарати под блоковете до  църквата света Петка има доста от продуктите на Сано! Само кажи за кой район ти е удобно и ще се намери някой да те упъти!  Peace

# 448
Може ли някой да ми каже къде точно се карат курсовете на БЧК за шофьорска книжка?Казаха ми,че е някъде в пресечка на "Източен",но така и неможах да разбера къде е точно.....ако някой ги е карал скоро ,ще съм му много благодарна да ми обясни...и ако има телефон за записване и повече инфо-също.

# 449
  • Пловдив
*Люба,идваш от стадион Христо Ботев посока Панаира.След кръстовището Източен и Мария Луиза свиваш първата в ляво /ул Изток/,вървейки по Изток,свиваш втората вляво-калдаръмена улица е и БЧКта ти се пада единствената сграда от дясно-бяла сграда с ограда /бивша ясла е /
не ми се отваря картата,за да ти пусна линк

Общи условия

Активация на акаунт