Къде в Пловдив - 9

• 75 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Моля, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска в района Тримонциум-Евмолпия. Да работи с еднократка кола, много държа.

Какво е еднократна кола? Embarassed

# 466
Моля, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска в района Тримонциум-Евмолпия. Да работи с еднократка кола, много държа.

Която се използва веднъж и се изхвърля.

# 467
Някъде освен в Баумакс да сте виждали да се продава машинка за покълване на семена??
Нещо съм се запалила и се чудя дали да поръчам от ebay, че тук са двойно по-скъпи.

Ако някой е виждал и се сеща за цЕНА ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА!!!

# 468
Някъде освен в Баумакс да сте виждали да се продава машинка за покълване на семена??
Нещо съм се запалила и се чудя дали да поръчам от ebay, че тук са двойно по-скъпи.

Ако някой е виждал и се сеща за цЕНА ЩЕ СЪМ МНОГО БЛАГОДАРНА!!!
Аз съм взимала преди време от здравословния магазин на главната. 30 лв беше. В един сайт - биозона мисля се казваше, също я имаше. От тази дето са три кръгли легенчета, едно под друго.

# 469
А върши ли работа? аз си покълвам в чинии,но буркана с люцерната ми е зор .Нямаме много място у нас,дали е фукнционално?
  bouquet

# 470
Да върши. Полива се 1-2 пъти дневно. Може да отглеждаш различни семенца на различните нива.

# 471

Извинявам се за лаишкия вьпрос ,но нали като те намажат с колата няма как да намажат някой друг със същата ?

# 472

Извинявам се за лаишкия вьпрос ,но нали като те намажат с колата няма как да намажат някой друг със същата ?
Всъщност има - претопява се и се използва отново

# 473

Да, на много места я ползват повече от един път на повече от един клиент! Аз за това не ходя на кола маска по салони!
А как има хора, които сядат и на по-различни места да им правят кола с такава, просто не знам!  ooooh!

# 474
  • Пловдив
Всъщност има - претопява се и се използва отново

ако от тази тъмната и те дърпат с ръце е за многократна употреба

ако те дърпат с ленти,е еднократна

# 475

Мога да ти препоръчам едно момиче, което работи в салона до ресторант Ривиера и Класик.
 Ако ти е удобно пиши ми на лични да ти дам мобилния - работи с еднократна кола .

# 476
Да върши. Полива се 1-2 пъти дневно. Може да отглеждаш различни семенца на различните нива.

Мерси за инфото:) От Англия с доставката идва точно 30 лв., супер, че има и тук! В Баумакс беше към 60 лв. уреда, та затова реших да питам и ето пак полезна инфо:)

А в здравословния има ли семена за покълване? Интересува ме специално люцерна, че като чета доста се ползват тези семена.Мерси предварително!

# 477
Върши работа, поне това пише из всички коментари в интернет. Има даже автоматични "ферми за кълнове", но най-евтината е към 180 лв.
Там само слагаш семената и всичко само си прави, но зависи дали ти се дават толкова пари.

# 478
Ако не ти е много далече има козметичка на самиа понеделник пазара точно срещу чешмичката.На нивото на пазара е фризиорски салон а на долния етаж е козметика.Аз сам доволна.

# 479

Мерси за инфото:) От Англия с доставката идва точно 30 лв., супер, че има и тук! В Баумакс беше към 60 лв. уреда, та затова реших да питам и ето пак полезна инфо:)

А в здравословния има ли семена за покълване? Интересува ме специално люцерна, че като чета доста се ползват тези семена.Мерси предварително!

Имаше даже био семена, но скоро не съм ходила. Мисля, че и люцерна имаше. Ето семенца - http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=84&sort=20a&page=1
Ето как изглежда - http://biozona.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=2

Общи условия

Активация на акаунт