Къде в Пловдив - 9

• 75 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Още нещо да питам Simple Smile Къде има от дървените комплекти за рязане с нож? Примерно плодове и зеленчуци, нарязани на няколко части и залепени с лепенки, и детето с дървено ножче уж ги реже Simple Smile Някъде бях виждала, но нямам време сега да обикалям по всички детски магазини.

Ето тук :

http://www.1001igrachki.com/index.php?cPath=59
Мерси   bouquet Сега ще прегледам сайта, че в Пумпелина нямаше.
А къде е Пумпелина?

# 481
Момичета, пепоръчайте добър козметик или дерматолог в района на ТЦ Гранд, Св.Петка? Става въпрос за почистване на лице

# 482
  • Пловдив
Момичета, пепоръчайте добър козметик или дерматолог в района на ТЦ Гранд, Св.Петка? Става въпрос за почистване на лице

Сещам се за една във фризорският салон на ул. Трапезица. Това е първата улица вдясно след Кап. Райчо
 като се тръгне в посока църквата.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=024465917223d5e3f03ed029f47a0e2f&tip=1

# 483

За детматолог не знам, но козметички има колкото искаш наоколо. Но не смея да рискувам така, че ще чакам и аз инфо от някой доволен.

# 484
Да върши. Полива се 1-2 пъти дневно. Може да отглеждаш различни семенца на различните нива.

Мерси за инфото:) От Англия с доставката идва точно 30 лв., супер, че има и тук! В Баумакс беше към 60 лв. уреда, та затова реших да питам и ето пак полезна инфо:)

А в здравословния има ли семена за покълване? Интересува ме специално люцерна, че като чета доста се ползват тези семена.Мерси предварително!

Имаше даже био семена, но скоро не съм ходила. Мисля, че и люцерна имаше. Ето семенца - http://biozona.eu/index.php?main_page=index&cPath=84&sort=20a&page=1
Ето как изглежда - http://biozona.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=93&products_id=2

Супер, мноооого благодаря!:)

# 485
Да знаете  добра фризьорка в Тракия,от която да сте доволни?

# 486
  • Пловдив
Още нещо да питам Simple Smile Къде има от дървените комплекти за рязане с нож? Примерно плодове и зеленчуци, нарязани на няколко части и залепени с лепенки, и детето с дървено ножче уж ги реже Simple Smile Някъде бях виждала, но нямам време сега да обикалям по всички детски магазини.

JeniB, в магазин Пинокио във Форума в Тракия съм виждала дървени плодове, без да са нарязани.
Ако ще обикаляш по подабни магазини, виж моля те къде го има дървеното мечешко семейство за преобличане  Praynig  Simple Smile

# 487
  • София
Простете за въпроса - ама за какво ги ползвате тези семена? Стана ми интересно. Rolling Eyes

# 488
Простете за въпроса - ама за какво ги ползвате тези семена? Стана ми интересно. Rolling Eyes

Хапват си ги, кълновете са много полезни, само дето на мен не ми харесват! На салатки с други неща може да се прежаля да си хапна!  Crazy

# 489

Мм дам, хапваме ги, а и за децата са супер полезни. Знам, че за зъбите също са безценни. Да видим ние кои видове кълнове ще си харесаме:)

# 490
  • София
Аааа ясно, мерси за инфото. Такова чудо у наше село не се яде и ако се появя с такава машинка, сигруно ще ме метнат през 5 етаж заедно със семенцата ми Laughing

# 491
Аааа ясно, мерси за инфото. Такова чудо у наше село не се яде и ако се появя с такава машинка, сигруно ще ме метнат през 5 етаж заедно със семенцата ми Laughing

Само гражданЯта пасем люцерна  Laughing 

Има ли в Био Бутика такива семенца за покълване ?

# 492
Трапезица , семенца има в повечето диетични магазинчета, майка ми си купуваше от някъде, утре ще я питам и ще ти пиша!
  Peace

Тя има и въпросния уред за покълване, ама не ги чака чак на трева да станат!  Mr. Green

# 493

Има ли в Био Бутика такива семенца за покълване ?
Ръж и пшеница съм виждала там.

# 494
 В магазина на Опълченска има люцерна,пшеница,ръж и био-елда,боб мунг.От пазара си вземам прясна леща,нахут и соя ( последните две не можах да ги развъдя).
Добавете нещо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт