Къде в Пловдив - 9

• 75 400
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
В магазина на Опълченска има люцерна,пшеница,ръж и био-елда,боб мунг.От пазара си вземам прясна леща,нахут и соя ( последните две не можах да ги развъдя).
Добавете нещо  Hug

Ми... в Метро съм виждала кълнове на лук и броколи.. и още нещо странно беше ма не го помня Simple Smile
Ама семена за тях.. Освен в някой магазин за семена  Mr. Green

Уф.. в момента се опитвам да завъдя едни мега люти чушки от семе.. от 10 семки само една ми поникна, ама ги бучнах директно в пръстта..
Може би да пробвам кълнове от люти чушки  Thinking

# 496
В магазина на Опълченска има люцерна,пшеница,ръж и био-елда,боб мунг.От пазара си вземам прясна леща,нахут и соя ( последните две не можах да ги развъдя).
Добавете нещо  Hug

Ми... в Метро съм виждала кълнове на лук и броколи.. и още нещо странно беше ма не го помня Simple Smile

Уф.. в момента се опитвам да завъдя едни мега люти чушки от семе.. от 10 семки само една ми поникна, ама ги бучнах директно в пръстта..

Хи хи хиииии е това ще са едни мнооого люти кълнове!:)))Ама защо не!
В книгата за кълнове препоръчват: бадеми, грах,зеле, кресон,нахут,люцерна,пшеница,ръж,слънчоглед, сминдух,сусам, леща, соя, тиква, фасул мунгрепички, зеле, броколи,лен.
Има разнообразие, въпрос на вкус-пише, че всеки си има любими видове:)

# 497
Добавете нещо  Hug

А не, тези не стават !! Такива, които са за саксии и земя се обработват с препарата и не са за правене на кълнове! Да не се подведе някой. За кълнове само такива, на които пише, че са за целта.

# 498
Да,да наистина. Много добре, че го споменаваш!

# 499
  • Пловдив
Простете невежеството ми, ама как успявате да накарате и децата да ги ядат тия кълнове. Аз себе си не мога да накарам, че съм възрастен човек и мога да си обясня кое що, пък детето - абсурд. И по принцип как ги ядете - с някакви подправки ли, що ли  newsm78 Някак си не мога да си се представя да паса покълнала люцерна.
Сериозно питам, моля не се сърдете. И аз съм чувала, че са много полезни, ама ума не ми го събира как ще го ям. Яла съм салата от соеви кълнове в китайски ресторант, ама те са мариновани, едва ли са полезни ... Изобщо, ще съм благодарна ако разкажете нещо повече.

# 500
  • Пловдив
Кълновете се слагат в салатата,която обикновенно консумира семейството.

# 501
Има много рецепти. Ако искаш за детето пробвай примерно на салатка като ги нарежеш на ситно. Вземи такива, които не са леко пикантни. Слагаш доматче, краставичка или там каквато салата правиш на детето + малко кълнове. Слагаш зехтинче и готово Simple Smile
Има различни видове кълнове, с различен вкус. Пробвай, за да разбереш кои ти харесват.
Ето тук може да разгледаш за рецепти и интересни идеи - http://www.recipemagician.com/?s=%D0%BA%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5
И тук - http://www.zemianazaem.com/recipe/%D1%85%D1%83%D0%BC%D1%83%D1%81 … 0%BE%D0%B2%D0%B5/
http://www.zemianazaem.com/recipe/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82 … 0%B5%D1%89%D0%BE/

# 502
Здравейте.
Някой знае ли фирма за мебели, където да мога избран от магазина (каталога) им модел гардероб например да си го поръчам по-плитък на дълбочина? И колко е приблизителното оскъпяване за подобно "индивидуализиране" на поръчката. Моля, споделете ако сте си поръчвали мебели по инд. поръчка от коя фирма и колко ви излезна надценката спрямо стандартните размери.

Намерих си една фирма с много евтини мебели, но за съжаление за сега нямат магазин в П-в. На запитването ми отговориха, че до края на месеца ще отвори врати, но за всеки случай бих искала да поразгледам и в други фирми.

Планираме малък ремонт на една спалня. Тя обаче е с твърде малки размери. Ето защо повечето от стандартните размери гардероби например за нас са неприемливи.

# 503
  • Пловдив
Знаете ли къде се продават винетки?

# 504
  • Пловдив

никъде май
вчера търсихме по сумати бензиностанции,но нямаше
колата ни е нова и няма от старите винетки,та вчера си пердаших без винетка

# 505

никъде май
вчера търсихме по сумати бензиностанции,но нямаше
колата ни е нова и няма от старите винетки,та вчера си пердаших без винетка
Можеш да си пердашиш спокойно до 31 ануари Simple Smile
Важи както за старите винетки, така и за коли без винетки Simple Smile

Винетки има в Областното пътно управление на Хр. Г. Данов 22. Тел. 269494

# 506
  • Пловдив
Чух реклама по радиото, че в Пикадили ще продават винетки, но дали са почнали - незная...

# 507
  • Пловдив
Чух реклама по радиото, че в Пикадили ще продават винетки, но дали са почнали - незная...

Да имат  Peace

# 508
...Намерих си една фирма с много евтини мебели, но за съжаление за сега нямат магазин в П-в. На запитването ми отговориха, че до края на месеца ще отвори врати, но за всеки случай бих искала да поразгледам и в други фирми.
сподели за фирмата   bouquet

РЕД.Изглеждат добре и на хубави цени  Peace

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 13:38 от Трапезица

# 509
Трапезица, фирмата е "Мебели Виденов". Ето сайт: http://www.videnov.com/  Ще отварят някъде в района на Нордикс (на 6-ти септември") в края на този месец. Не са магазин просто. Те са си производител.

Общи условия

Активация на акаунт