Къде в Пловдив - 9

• 74 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Майничка
Със сладкарска горелка да знае някой откъде да се сдобия? От онези - газовите - за крем брюле.
Благодаря предварително!

Или в Маркет център на "Капитан Райчо", до хавлиите - там се премести отскоро един магазин от Гранда за сервизи и кухн.пособия - има в к-т с 4 или 6 купички.

# 601
  • Тайна, майна
Благодаря! Ще проверя още тази седмица.

# 602
  • Пловдив
Може ли някой да ми каже за добър хомеопат - имам проблеми със щитовидната жлеза и съм решила да пробвам и този метод за лечение.

# 603
Може ли някой да ми каже за добър хомеопат - имам проблеми със щитовидната жлеза и съм решила да пробвам и този метод за лечение.

Препоръчаха ми от няколко места Манолова но лични впечатления нямам още.Имам и телефона ако искаш ми пиши лс да ти го дам ако не намериш някой друг хомеопат.

# 604

Д-р Михайлов, който води форума на "часът на мама" за хомеопатия. Той обаче е в София, но отзивите за него с амного добри. Освен това можеш да се консултираш и във форума: http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8&sid=31c559a44606a … eba92593bc193312c

Освен това за такива проблеми съм чела чудесни отзиви от упражненията "Петимата тибетци".

Чудесно е, че си се насочила към естественото лечение, сигурна съм, че ще имаш успех!:)

# 605
# 606
  • в обкръжаващия ме хаос
Нещо й има на новата тема бе момичета. При мен е цели 41 страници  newsm78

# 607
Нещо й има на новата тема бе момичета. При мен е цели 41 страници  newsm78
Ми толкова е вече Simple Smile
Скоро ще има още по-нова  Crazy

# 608
 Може ли някой да ми помогне ?
 Търся си хубав и качествен оливерник / зехтин + олио + сол + пипер /
 Къде има по - голям избор , да погледна ?!

Май скоро се коментираше за такъв магазин в Гранда / но не съм сигурна /

# 609
  • Пловдив
Някой да знае откъде мога да си купя тънка бяла и червена прежда, да става за плетене на една кука?

# 610
Някой да знае откъде мога да си купя тънка бяла и червена прежда, да става за плетене на една кука?
В преждарските магазини има Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Да, ама аз очаквах да ми кажете и къде да ги търся тези преждарски магазини, че аз и едно копче не мога да зашия, камо ли на една кука да плета newsm78

# 612
  • Пловдив
Може ли някой да ми помогне ?
 Търся си хубав и качествен оливерник / зехтин + олио + сол + пипер /
 Къде има по - голям избор , да погледна ?!

Май скоро се коментираше за такъв магазин в Гранда / но не съм сигурна /
Хубави има в магазина на Брабантия в халите и магазина на Солинген до кукления театър Peace

# 613
  • Пловдив
Да, ама аз очаквах да ми кажете и къде да ги търся тези преждарски магазини, че аз и едно копче не мога да зашия, камо ли на една кука да плета newsm78

Срещу дома на младоженците има един доста зареден, както и на В. Априлов на 50 метра от ресторант Копчето.

# 614
Магазини за прежда има и на спирката на понеделник пазара, отгоре до закуските е магазина!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт